Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 4
velvet spune:
buna seara fetele
daenasper ca esti bine!
miha nu,nu am renuntat.incercam si cu alte suplimente pe langa ce mai ia.oricum nu suntem pregatiti de FIV,nici financiar,nici psihic si nici nu am gasit medicul care sa simt ca ne va ajuta sa avem copilul nostru.nu sunt f bine si nici tanara nu mai sunt sa mai astept,dar nu pot trece la FIV.om vedea ce va fi si pt mine.mult succes!sa vina bebe la tine!
emilia,mult succes si tie!
mikysa ti se aprobe dosarul si sa vina bebe!
emilia.m spune:
Velvet, multumesc.
Daca zici ca nu mai esti tanara nu te opri din a incerca, fa un dosar pt fiv subventionat de stat si cauta un medic bun care sa iti faca. Stiu cum e sa te atasezi de anumiti medici dar rezultatul e mai important. Eu daca ar trebui sa fac Fiv as merge la Giulesti cu dosarul aprobat de stat. Nu cunosc nici un medic de acolo dar sunt atatea femei al caror Fiv a reusit acolo ca m-as duce plina de speranta. E drept ca asta e modul meu de a gandi si nu trebuie sa il adopti, tot ce incerc sa zic e sa nu renunti, sa lupti pt a iti implini dorinta.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Altesa, multumesc! Success mult si tie.
Mihaelafalt spune:
Fetelor am fost cu sotul meu pe teren astazi, ca am vrut sa vad un magazin din zona lui si a fost depparte, 400km dus si intors si bateria la laptop nu tine atat.
Velvet ma bucur ca ai intrat.
Emilia nu cred ca are nimic daca ai facut si a 2 injectie, ca sa vezi ca brevactivul functioneaza ma ai cazclar pe mine, se vedea corp galben si tot tacamul.
Scriu repede ca sotul trebuie sa plece iar la munca si dupa ce iese din baie vreau sa il prind pentru o trebuta mica, stiti voi care, apoi intru iar.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
emilia.m spune:
Miha, ai fost tare funny la faza asta cu panditul sotului sa iasa de la baie
Al meu nu se prea da in vant dupa prestat la comanda si e cam fara chef cand stie ca trebuie. Nici mie nu imi place sa o fac asa la ora fixa cu programare in functie de cate intepaturi am simtit la ovarul drept si cate junghiuri in stangul dar asta e... n-am ce face. E nasol cu stimularea ca jeneaza si doare si inteapa si ma simt mereu ca un balon si numai de sex nu am chef cand ma simt asa dar pentru bebe stau si-n cap. Cine statea azi noapte de la 11 la 1:30 cu picioarele pe pereti cu perna sub fund si cu telefonul in mana? Eu. Si cand ma gandesc c-a fost degeaba ca nu se sparsese nici un folicul... Dar nu-i nimic. Mai prestam si in seara asta sau maine dimineata, si maine seara si in Italia duminica seara si ceva-ceva tre' sa iasa (sper).
velvet spune:
emilia,acum nu pot sa fac FIV.si eu am un medic la care merg si care am sperat ca ma va ajuta,dar nu mai sunt asa de sigura acum.si este in subprogram.astept.facem tratamente si speram.
miha
emilia.m spune:
Citat: |
citat din mesajul lui velvet emilia,acum nu pot sa fac FIV.si eu am un medic la care merg si care am sperat ca ma va ajuta,dar nu mai sunt asa de sigura acum.si este in subprogram.astept.facem tratamente si speram. miha |
O sa fie bine, ai sa vezi. Incearca sa iti pastrezi optimismul chiar daca uneori mai cazi in cate un butoi incearca sa te ridici repede. Daca gandesti pozitiv atragi lucruri bune.
Ana178081 spune:
Bun venit nou-venitelor,sedere cat mai scurta!
Velvet ma bucur ca mai intri pe aici,nu-ti pierde speranta,te rog.Va fii bine,pana la urma tot vei reusi,natural sau artificial vei avea bebe tau.Imi pare bine sa aud ca incercati si naturiste,le poti lua si tu.Daca luati cel putin 3-4luni,puteti spera intr-o imbunatatire.Eu sunt optimista!
Kmy nu merg la odisee ca ma simt bine aici cu voi.Va incurajez,va mai dau un sfat....ce mai stiu si eu.
Draguta
Maine,la tara,le dam vestea soacra-mi si cumnatei mele(este si nasa noastra de cununie),abea astept sa le vad figura de uimire,ca sigur si-au cam luat gandul ca noi sa mai facem Chiar acum 2sapt eram la tara si soacra-mea cu un bebe mic al unei nepoate in brate imi zice:"Cand te mai vad si pe tine asa?",dar eu:"Eeeeee,la anu ca acum e criza,n-avem bani!" In gandul meu:"vezi tu peste 2saptamani surpriza!" Eu fiind deja gravida,dar n-am vrut sa ii zic atunci,am vrut sa ajung la eco sa vad ca bebe e bine!
velvet spune:
emilia,sper sa pot sa fiu tare.
ana eu iau pt mutatii vitaminele mele.o sa incercam sa ia multimaca .si de ieri ia si cetebe.si polen o sa umparam.cam atat.din pacate nr spermatozoizilor a scazut,cu tot cu tratament.