Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

MeAlex, data trecuta am facut Ovitrelle pe 21.03 si pe 23.03 dimineata cam am fost la eco s-a confirmat ca ovulasem, aveam corp galben si tot. Cred ca acum inteleg de ce Ovitrelle e 160 ron si Brevactid e 30 ron. Daca nu ovulez nici dupa aceasta a 2-a injectie o sa fiu foarte mahnita si data viitoare cumpar direct Ovitrelle si gata.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

La naiba ca-mi vine sa ma duc acum sa cumpar un Ovitrelle sa-l fac sa stiu o treaba. Dar parca dupa 2 Brevactid ar fi cam extrem sa mai fac si asta. Poate imi explodeaza vreun ovar Doamne iarta-ma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Emilia, e OK si Brevactid, stiu multe fete care au ovulat cu el. Din moment ce in martie ai ovulat, nu cred ca asa, dintr-o data, s-a ingrosat invelisul ovarului si e prea gros ca sa ovulezi.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor!
Am intrat numai scurt, va salut pe toate!
Altesa, bine ai venit, sa vina repede bb2! Sa stii ca se poate sa ramai gravida si cand alaptezi, mama mea a ramas cu fratele meu la 3 luni dupa ce m-a nascut pe mine, si nu ii venise inca menstra.Eu sunt nascuta in 11 sept, si cand am implinit un an in 30 sept mama a nascut la termen pe fratele meu.Ea a alaptat pana la 20 de sapt, apoi a oprit, ca-i ziceau babele ca nu creste copilul din burta daca ea ma alapteaza.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Faza e ca nu cu Brevactid am ovulat atunci ci cu Ovitrelle... Sper sa fie bun si Brevactid. Ma intreb de ce cutia contine 3 fiole... poate sunt cazuri in care trebuie facute toate 3...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Draguta,dr mi-a spus sa ne apucam de treaba si daca nu raman in 2-3 luni sa ma duc la el la o eco.La ultima eco totul e bine,uterul e in pozitie normala si am ovulat pe partea dreapta.Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

kmi bafta, poate ne intalnim in vreo odisee

implinita de Rafael-Ioan

la fel si tie, si clar, tuturor fetelor de aici!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Dreambaby bine ai revenit!
Draguta astazi este a 3 a zi de gonal si luni merg la eco sa vad productia si probabil tot saptamana viitoare o sa fie si inseminarea.
Emilia mie acum mi-a dat ca injectie de declansare 2 fiole de pregnyl de 5000 ui sau o fiola de ovitrelle de 250 sau 2 fiole de brevactid, de unde trag concluzia ca este mai ok sa faci 2 fiole de brevactid, eu cred totusi ca dupa aceasta injectie o sa ovulezi cam in 12-24 h, spor la prestat.

Mergi la inceput

Multumesc MeAlex si Miky.
Am facut 2 Brevactid si acum astept sa ovulez. Dimineata cred ca o sa ne apucam de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

emi tin pumnii sa se intalneasca x si y ca sa iasa z

Mergi la inceput