Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Lorena, No Comment... data viitore sa iti iei un peste, cand te plictisesti de el il poti arunca in wc.

Cosminuta, ce rezultate ai avut cu injectabile? Mai bune decat cu pastile? Ai facut si Ia sau planuiesti?
Cate intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Da Mihaela si mie imi plac botoseii.Mai am si albastrii Noi credem ca este fetitza Dar pana la nastere nu vom stii.Asta daca nu ma roade vreodata curiozitatea sa aflu,sper ca nu!
Cand o sa vina bebe nu stiu cum vom face,mie nu-mi place la tara,dar probabil ca voi merge acolo cand intru in prenatal.Dup-aia vedem daca ma acomodez
Velvet
Sa va zic la ce poftesc eu acum:castraveti murati si corcoduse verzi.Am mancat deja intr-o zi un borcan de castraveti si cam un pumn de corcoduse
Numai cand ma gandesc imi ploua in gura!Fetele gravidute voi la ce poftiti?
Va pup dragutele.

8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv
Cosminuta, ce rezultate ai avut cu injectabile? Mai bune decat cu pastile? Ai facut si Ia sau planuiesti?
Cate intrebari

Neatza!!!

Da Gaby am raspuns bine la injectabile,ultima data cred ca am avut vreo 4-5foliculi dar degeabaLa pastile nu mi-au "lucrat" ovarele.IA nu am facut...vedem ce rezultate om avea dupa laparo...
Tana ce mai faceti voi?Ai planuri de bb2?

O zi frumoasa tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!! va astept la o !!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

gabi, dura remarca

dar na, fiecare le stie pe ale lui

chiar nu am deloc dispozitia necesara pt astfel de comentarii sau de discutii aprinse

dar asa ca sa te lamuresti, prietenii respectivi au si ei catel si curte acolo unde sa se joace
mentionez ca adora sa stea in compania altor catelusi

si dupa cum am mai spus daca e sa facem acest lucru va fi provizoriu, adica 1-2 sapt timp in care sa ne cautam alt loc de inchiriat

aaaa si ca sa fie si mai clara situatia proprietarii ne-au dat un ultimatum, ori dam catelul ori ne gasim in alta parte ca ei nu mai accepta sa ne tina cu ea

pai nu ar fi trebuit sa ii intrebati intai daca accepta catei inc asa? inainte de a va aventura in a lua un catelush?
si 1-2 saptamani cat va cautati doar nu stati in strada...
puteti sa le spuneti vecinilor ca in 1-2 saptamani vor scapa de stres, pentru ca va cautati in alta parte....

eu cred ca ai fost putin egoista cand l=ai luat
l-ai luat ca sa iti umple un gol si acum, ca a venit bebe'ul mult visat.... nu-ti mai trebuie

si eu am luat-o pe Rontzy (bichonica) tot din cauza asta, ca sa umple un gol ... insa acum.... nu ma pot desparti de ea pentru nimic in lume

eu oricum sunt o militanta pentru animalutze si m-as bate cu oricine pentru orice animal
noi (eu si mama) am adoptat acum vreo 12 ani o catelusa de pe strada, chiar daca mai aveam si un fox terrier) deci....

oricum.... pacat de catelusa....cred ca adora mai mult sa stea cu voi decat cu catelushii din curte
daca ai avea cuvinte sa va spuna v-ar spune dar cred ca e suficient cat va iubeste fara cuvinte....

m-am intins si sunt si dura dar nu ma pot abtine
scuze

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

o asemenea atitudine spune mult despre caracterul unui om...

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Moni bafta la injectia urmatoare si asteptam ciclosul repede dupa aia.
Fetelor care sunteti din Bucuresti am si eu o rugaminte la voi, cine stie imi poate spune cam cat mi-ar lua un taxiu de la dragonul rosu pana la fundeni? sau ce alt mijloc as avea de acolo?
Am posibilitatea sa merg cu cineva pana acolo, cred ca saptamana viitoare vineri si as merge si eu sa imi fac analizele acolo dar sa am cu ce merge de acolo, ca persoana cu care merg nu se aventureaza cu masina prin Bucuresti pentru mine.
Si cam de la ce ora dimineata incep a circula mijloacele in comun daca sunt de la dragon.
Va multumesc mult.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Miha eu nu stiu cat iti ia dar e foarte aproape fundeni de "mall-ul"minunat din dragon.Daca nu dai peste un taximetrist care vrea sa te insele nu ar trebui sa fie mai mult de 10ron.Cel mai bine e sa faci comanda si sa ii zici sa te duca pe drumul cel nou de la dragon,nu pe sos colentina.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Neata!
Miha nu stiu exact cat costa, dar sa fi atenta la tariful practicat. Adica majoritatea au undeva la 1,4 lei dar mai sunt si ”jmecheri” printre ei care ”te miros” ca esti din provincie si pun niste tarife gen 3,5 sau 6,5. Deci sa srie tariful pe usa. Pup.
Tanamera deci intri in cursa pt bebe 2 sa inteleg, de cand te asteptam. Hai ca poate macar de data asta suntem impreuna la odisee. putem sa mai luam cu noi in gasca cateva fete, ce zici?
Pupici fetele. Eu ma apropii de menstra si dimineata am mai tras o repriza de pt ca mi se pare atat de greu de implinit visul asta. Mai sper dar nu cum o faceam inainte cand ”inroseam” forumul, de aceea intru si mai rar. Stiu ca ma intelegeti.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

yasmi, da, e catelusa noastra, este beagle

dar cu durere in suflet ma gandesc acum ce sa fac cu ea
imi este foarte greu s-o mai tin
imi e frica pt bebe

ieri am aflat dupa 2 sapt de intarziere
teoretic am 6 saptamani dar conform ecografiei cred ca sunt 5 si ceva
luna asta am desis ca luam o pauza pana in septembrie cand trebuia sa fac histeroscopie
nu ma mai asteptam la miracole
a fost o surpriza totala

inca imi este frica dar sper sa fie totul ok

te pupic

Lorena, parerea mea sincera e sa nu renunti la catelusa.si noi avem un pechiunez si vreo 2 luni nu a aavut voie in camera cu bebe, dupa care fi-miu a fost foarte incantat de caine..sunt foarte simpatici impreuna, plus ca il invata pe copil sa fie mai sociabil si sa imparta :)).asta ti-o spun din proprie eperienta.in plus, catelul s-ar putea sa sufere foarte mult dupa voi.Pupam burtica cu samburel

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 13+

Mergi la inceput