Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

gabi, dura remarca

dar na, fiecare le stie pe ale lui

chiar nu am deloc dispozitia necesara pt astfel de comentarii sau de discutii aprinse

dar asa ca sa te lamuresti, prietenii respectivi au si ei catel si curte acolo unde sa se joace
mentionez ca adora sa stea in compania altor catelusi

si dupa cum am mai spus daca e sa facem acest lucru va fi provizoriu, adica 1-2 sapt timp in care sa ne cautam alt loc de inchiriat

aaaa si ca sa fie si mai clara situatia proprietarii ne-au dat un ultimatum, ori dam catelul ori ne gasim in alta parte ca ei nu mai accepta sa ne tina cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

pe la voi.
Va pup dragutele,tocmai ce am sosit in Buc dimineata(de la tara) si eram asa de obosita ca am chemat-o pe colega in locul meu vreo 4ore sa merg acasa sa
I-am zis sotului ca m-am cam saturat de drumurile astea si ca n-o sa mai vin curand pe la tara.I-am dat de inteles ca sa vina el mai des si sa stea mai mult cu mine.Acum nu stiu cat a inteles el ceva,nu stiu.
De azi in 2sapt plecam in vacanta,apoi v-a veni caldura,burtica va creste mai mult,nu mai am chef de drumuri
Am vazut la titlu pe Lorena>FELICITARI DIN PARTEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ana ce botosei frumosi ai la avatar, iti doresti fetita?
Stai si te odihneste acum ca dupa ce vine bebe o sa fie mai greu, atunci cum o sa faceti tot asa sotul la tara si tu in Bucuresti?
Cred ca sotul tau ar trebui sa se gandeasca un pic si la tine, ca nu mai esti in situatia de a umbla pe drumuri.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

miha,iti doresc sa ai un bebica in burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui rosanne

Buna tuturor

Ma inscriu si eu pentru BB2, care am vrea sa fie baiat....deci aveti niste ponturi pentru mine?

Aaa, pai ai nimerit la fix topicul. Fetele de aici stiu toate smecheriile ca sa faca baieti la comanda, dar se vede treaba ca nu vor sa aplice trucurile alea, din moment ce sunt inca aspirante de ani/luni bune de zile !
Mai pe scurt : poate mai si gandim inainte sa postam traznai !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
Lorena te felicit din toata inima. Parca aveam nevoie sa mai aud si de optimiste mai vechi ca au reusit cu sarcina. Ma cam demoralizasem. Mai am o prietena care si ea m-a anuntat ca e in 6 sapt dupa 2 ani de asteptari. Deci se poate. Felicitari
Pup pe toate!

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

katy

daca as sti ca n-avem probleme mari as spera ca se produce si la mine minunea.dar asa sper...altfel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

cosminuta, draguta, tu....ai mai facut ceva tratamente??

Yasmi te pup dragutzo!!Ce-ti fac copilasii?
Tratamente...ooo da,am facut stimulare cu Clostybelgit,mi-am verificat trompele care sunt ok Slava Domnului,m-am stimulat cu injectabile fara succes dupa cum se vede.Ma pregatesc de laproscopie,insa mi-a iesit prolactina un pic marita asa ca m-a bagat pe tratament si peste doua saptamani trebuie sa o repet.Atunci o sa fixam si laparo....A si o nenorocita de candida care o tratez cu ovule.Cam atat despre mine

tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Lorena felicitari!!!

Pup aspirantele si burticile care trec pe aici(poate ma molipsesc).

Mergi la inceput