Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 16
claudica07 spune:
Buna fetelor.... Si eu si sotul meu ne dorim foarte mult un bebe... Eu mi-am facut toate analizele si sunt perfecte, numai ca am niste dereglari de ciclu si nu stiu de ce... Medicul mi-a dat un tratament cu progesteron si mi-a spus ca in cca 3 luni am toate sansele sa raman insarcinata. A trecut o luna... sper sa se intample... Vad ca acum CM a venit normal... O zi buna fetelor si felicitari mamicilor...
lorena_86 spune:
draguta simptome am avut dar nu prea le-am luat in seama
adica multe cosuri si eu nu prea am de obicei, si stari de rau, greata
dar am facut teste, chiar sure check la cateva zile bune de intarziere si a iesit negativ si de asta am tot asteptat atat plus ca am fost si plecata la tara si nu aveam de unde sa-mi iau test
bobule dar abia ieri am aflat de bebe, nu am facut beta si nu cred ca o sa fac
eu oricum iau tratament si sper ca va fi bine
singura mea neliniste este ca nu am facut tratament pana ieri cand am aflat
legat de catel m-ati mai incurajat
o sa fac tot posibilul sa-l pastrez pt ca este un membru al familiei
va pup
Monique77 spune:
nu are nici o legatura catelul
e chiar recomandat
mie mi-a zis un doctor
si in plus...daca stiai ca vrei sa faci un copil, deci ca exista posibilitatea sa ramai insarcinata de ce ai luat-o (stiind ca nu o vei tine in cazul in care ramai gravida)
e ciudat...
Aspenter (75 mg) 1/zi
rosanne spune:
Buna tuturor
Ma inscriu si eu pentru BB2, care am vrea sa fie baiat....deci aveti niste ponturi pentru mine?
Roxy mamica fericita de Diana (20.04.10)
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru
lorena_86 spune:
fetelor nu o sa renuntam la ea, o iubim prea mult
in cel mai rau caz o sa o dau cuiva pt o perioada scurta de timp pana ne mai rezolvam din probleme
imi fac griji pt ea ca e tinuta captiva in casa pt ca eu nu pot iesi cu ea
are o forta imensa si e foarte energica
chiar nu pot risca sa ma alerge
dr a zis calr fara efort deloc si cat mai linistita
acum luam in calcum sa ne mutam undeva la casa la curte si pana atunci sa o tinem la niste prieteni
mai ales ca avem mari probleme cu vecinii, avem reclamatii
pt ca atunci cand ramane singura in casa latra mult si vecinii sunt deranjati
eu maine plec la bucuresti si o sa stau pana imi rezolv tot
sotul este la job si ne gandim ce sa facem pt ca daca o lasam singura vecinii sigur vor chema politia, asa ne-au amenintat
asta era marea mea grija si cea pt bebe dar aici m-ati linistit voi
lorena_86 spune:
moni cand am luat-o eram constienta ca vreau sa raman gravida
nu am zis ca vreau s-o dau ci pur si simplu nu stiu ce sa fac
nu stiam ca va fi asa de galagioasa
chiar nu-mi permit sa mai platesc si amenzi la politie acum
oricum nu o s-o dau de tot, nu as putea
Mihaelafalt spune:
Ola fetele revin si eu dupa putin somn, am treaba in casa dar brusc am adormit cand eram pe net, m-am trezit de cateva ori dar nu puteam tine ochii deschisi asa ca am renuntat la treaba, sper sa fie de bine ca de foarte mult timp nu am dormit ziua, imi amintesc cu drag de perioada in care eram graviduta si dormeam in fiecare zi si seara devreme, acum ma pot gandi si la oboseala dar 1% o iau si ca pe un simptom, iar sanii sunt atat de durerosi de abia dorm pe laterala.
Lore ai luat o decizie buna cu catelusa, va doresc sa va rezolvati problemele si sa fie bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
dincaalina spune:
Buna fete
Lorena, felicitari din suflet. Sigur totul va fi bine.
Ne-ai mai dat viata si sperante
Astept si eu sa fac un test peste cateva zile. Sper sa fie cu noroc.
gabyv spune:
Buna
Lorena felicitari si sarcina usoara!
cat despre catel e simpla problema: e ca si cand ai avea un copil si cand ai ramane insarcinata cu al doilea, si l-ai da la niste "prieteni" ca sa fie bine pentru el si sa nu deranjeze vecinii, care vor sa sune la politie, ca bate mingea si striga prin casa. (prietenii aia nu au vecini si ai?! sau au dispozitie sentimentala?)
Da, in fine!
Va pup!