Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 15
bb_yasmi spune:
lorena, poop. tot vroiam sa te intreb , aveti un beagle (rasa caine)?? sau e doar o poza....
ce sa facem...bine..trece timpul asta asa de repede pe langa noi....imi este dor din nou de burtica, de bebe mic.... dar pravalia este inchisa definitiv. avem fetita si baiatul, perechea mult dorita!!
tu cate sapt ai acum???
cosminuta, draguta, tu....ai mai facut ceva tratamente??
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Lore vezi cum ai reusit tu cu vestea ta buna sa scoti din barlog persoane care nu au mai dat pe la noi de mult, asa mi-as dori sa fie tot timpul forumul plin de vesti bune. Eu ma duc in oras la treaba dar sper sa gasesc multe pagini scrise cand revin. |
Miha am trecut foarte des pe aici in ultimul timp ( dupa ce am terminat proiectul care mi-a mancat zilele la serviciu ) doar ca nu m-am simtit in stare sa scriu. Dar oricum v-am urmarit, macar asa din umbra
Mihaelafalt spune:
Lorena bafta pe maine, te duci sa iti faci analizele si sa iti dea alta schema de tratament sau pentru ca vrei sa fii tu asigurata?
Cand va aud ca mergeti la fundeni parca imi faceti pofta si mie si ma gandesc ca ar fi bine sa merg si eu, pe de alta parte ma razgandesc ca daca da tot acelasi tratament care il aveti la semnatura degeaba mai bat un drum pana acolo si totusi daca raman graviduta o sa merg si eu sa imi fac analizele acolo, chiar daca imi da ginecoloaga clexan.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
laurika1982 spune:
Lorena, felicitari, bebe sanatos si la termen!!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 12+
lorena_86 spune:
yasmi, da, e catelusa noastra, este beagle
dar cu durere in suflet ma gandesc acum ce sa fac cu ea
imi este foarte greu s-o mai tin
imi e frica pt bebe
ieri am aflat dupa 2 sapt de intarziere
teoretic am 6 saptamani dar conform ecografiei cred ca sunt 5 si ceva
luna asta am desis ca luam o pauza pana in septembrie cand trebuia sa fac histeroscopie
nu ma mai asteptam la miracole
a fost o surpriza totala
inca imi este frica dar sper sa fie totul ok
te pupic
MeAlex spune:
Lore, ce treaba are catelul? Niciun animal nu face rau, ai sa vezi ca asa iti zice si doctorul.
Si vai de sufletelul ei, e atasata de voi, cui sa o dai?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
draguta spune:
bb yasmi am rezolvat trompele , acum am inceput stimularea, sper si eu la un miracol
cixinica
draguta spune:
Lorena ai fost tare sa astepti doua saptamani, nu ti-a dat nimic de banuit inafara de intarziere?
catelul poate ti-a adus noroc, ai avut o stare buna si datorita lui, mai gandeste-te Lori
Bob_Pixel spune:
Felicitari, Lorena !!
Sarcina usoara si la termen, sa fiti sanatosi !
N-am prea inteles faza cu catelul, sincer. Nu are ce rau sa faca, nici tie ca gravida, nici lui bebe. Si noi am adoptat o catelusa (cea de la avatar ) cu multe probleme (inclusiv raie), iar medicul meu gine + mai multi medici veterinari mi-au zis ca nu reprezinta un pericol pentru mine sau pentru bebe. Nu dorm cu ea in pat, e drept, dar nu ma feresc sa particip la baile ei, de exemplu.
De beta n-ai mentionat nimic, sper ca ai verificat cu 2 recoltari la 2 zile, macar, sa te asiguri de progresie buna. Foarte bine faci ca mergi la Fundeni, cu cat mai rapid intri iar pe tratament, cu atat mai bine. NU iti mai face tona de griji pe care vad ca ti-o faci, calmeaza-te si gandeste limpede si logic pasii pe care sa-i urmezi, cu panica nu rezolvi absolut nimic.