Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

cosminuta de cand nu te-am mai vazut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

cosminuta de cand nu te-am mai vazut...

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

"Visurile noastre antreneaza simturile si simturile noastre ne conduc din nou catre visuri"
Amos Bronson Alcott

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

felicitari lorena ,sa te bucuri de fiecare clipa ,fiecare greata,ecografie,lovitura caci e minunat sa [porti un sufletell in pantec !

Ah cat as fi vrut sa am iar un bulgaras in pantec dar mai astept poate vrea sa fie vreo piersicuta

kmi nu-mi spui si mie ce dieta ti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALTESA

felicitari lorena ,sa te bucuri de fiecare clipa ,fiecare greata,ecografie,lovitura caci e minunat sa [porti un sufletell in pantec !

Ah cat as fi vrut sa am iar un bulgaras in pantec dar mai astept poate vrea sa fie vreo piersicuta

kmi nu-mi spui si mie ce dieta ti?

implinita de Rafael-Ioan

dieta cu supa de varza!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Lorena, draga mea! Felicitari din tot sufletul si o imbratisare cat se poate de stransa pt tine si BB. Sa te ajute DD sa duci sarcina cu bine pana la termen si sa iti tii fericita puiul in brate!

Fetelor, pentru toata lumea de molipsire! Hai, veniti cu vestile bune ca sa dam cat mai multi pupici!

Noi suntem bine, crestem si suntem mofturosi la mancare, dar altfel ok. L-am vazut ieri si e in grafic. In rest, alerg cat ma tin si nu ma tin puterile dupa fiecare din neam care mai pateste cate ceva.
Va pup pe toate cu drag!

Iulia, mami de Sara Andreea si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Felicitari lorena!
sarcina usoara si dusa la termen!
multi tuturor

Tratament pregatire sarcina: Aspenter 75 mg - 1 la 2 zile; Femibion 1 - 1/zi; acid folic 5mg - 1/zi; MgB6 470mg - 1/zi; CETEBE 500mg - 2/zi; Coenzima Q10 120mg - 1/zi; Vitamina E forte - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Lore chiar ma bucur pentru tine, si zic eu ca ai luat o hotarare buna ca nu mai pleci acum, intradevar e nevoie si de bani dar daca DD ti-a dat acest dar tine-te cu dintii de el.
Sper sa gasesti un doctor bun care sa te ajute cu mutatiile si tinem legatura poate te urmez cat de repede si eu.
Cixinica tu cum de iei tratamentul de la semnatura ai descoperit ceva legat de trombofilie sau preventiv?
Kmy cum merge dieta? Eu astazi am dat iama in mancare nu m-am mai putut aptine si m-am descurajat cand am vazut ca de 3-4 zile am aceeasi greutate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Lorena felicitari si sarcina usoara!!!!

eu va mai citesc ocazional dar intru zilnic sa citesc titlul sa vad daca vreuna din fetele mele dragi este trecuta la titlu!

va doresc o vara cu multe, multe liniute duble!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bb_yasmi ma bucur din suflet ca ai trecut pe aici

e asa placut sa mai intalnesti prietene vechi
tu cum mai esti?

te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

am vb la fundeni
maine trebuie sa fiu acolo

am emotii cat carul dar tot incerc sa ma stapanesc

Mergi la inceput