Aspirante optimiste (791)!Felicitari lorena_86!!
Raspunsuri - Pagina 19
Mihaelafalt spune:
Katy, dana multumesc pentru sfaturi, m-am uitat si eu pe harta si am vazut ca e aproape, 4 km, mersi mult, sper sa reusesc sa merg, azi noapte am visat toata noaptea ca imi faceam analizele de hematologie si imi dadea sfaturi un doctor barbat, eu oricum joi o sa ma testez sau fac o beta mai sigur si vineri as vrea sa merg sa vad ce imi spune si de acolo, daca tot am ocazia sa ajung in bucuresti.
Katy de ce simti ca te apropii de ziua 1, ce simptome ai?
Kmy cum merge cu dieta, la mine sta pe loc, am vreo 4-5 zile de cand nu am mai slabit deloc, parca nici nu mai am curaj sa tin, as tine si eu asta cu supa de varza dar imi e frica ca nu sunt alimentata corect si daca e bebe sa nu ii fac rau. Nu as vrea sa tin diete drastice cu toate ca am nevoie sa mai dau 10 kg jos.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
mrenescu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bob_Pixel Marie, ma bucur tare mult sa te "vad" ! |
Bobule, asemenea. Recunosc cu mana pe inima ca te-am mai spionat pe la Odisee, doar ansea sa vaz ce faci. M-am bucurat ca sunt toate bune si frumoase si chiar ma gandeam ca mai ai putintel ( asa am pacalit-o si pe sor'mea vreo 4 luni )
Monique77 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Neata. Moni bafta la injectia urmatoare si asteptam ciclosul repede dupa aia. Fetelor care sunteti din Bucuresti am si eu o rugaminte la voi, cine stie imi poate spune cam cat mi-ar lua un taxiu de la dragonul rosu pana la fundeni? sau ce alt mijloc as avea de acolo? Am posibilitatea sa merg cu cineva pana acolo, cred ca saptamana viitoare vineri si as merge si eu sa imi fac analizele acolo dar sa am cu ce merge de acolo, ca persoana cu care merg nu se aventureaza cu masina prin Bucuresti pentru mine. Si cam de la ce ora dimineata incep a circula mijloacele in comun daca sunt de la dragon. Va multumesc mult. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe) O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos |
cu orele nu stiu sa-ti zic, cand incep sa circule
insa taxi de la dragon la fundeni cred ca nu e mai mult de 10 lei, sunt apropiate (depinde si de aglomeratie...)
Aspenter (75 mg) 1/zi
mrenescu spune:
Gata mi-am insusit critica si incerc sa "activez" mai mult ( Miha si bafta multa cu analizele. Vezi ca de la Dragon circula si niste Maxi Taxi ale lor si parca sunt gratis pana la Obor. Il rogi sa te lase in apropiere de Fundeni, nu vii pana la Obor, asa poate scutesti banii de taxi. Oricum, asa cum ti-au spus si fetele cursa n-ar trebui sa fie mai mult de 10 RON).
Aseara am avut test pozitiv de ovulatie dar lulu prestat. Recuperam azi, sper ca nu e tarziu. Parca de la testul pozitiv in 24-36 de ore are loc ovulatia, nu?
O dimineata frumoasa tuturor
Monique77 spune:
citat din mesajul lui mrenescu Gata mi-am insusit critica si incerc sa "activez" mai mult ( Miha si bafta multa cu analizele. Vezi ca de la Dragon circula si niste Maxi Taxi ale lor si parca sunt gratis pana la Obor. Il rogi sa te lase in apropiere de Fundeni, nu vii pana la Obor, asa poate scutesti banii de taxi. Oricum, asa cum ti-au spus si fetele cursa n-ar trebui sa fie mai mult de 10 RON). Aseara am avut test pozitiv de ovulatie dar lulu prestat. Recuperam azi, sper ca nu e tarziu. Parca de la testul pozitiv in 24-36 de ore are loc ovulatia, nu? O dimineata frumoasa tuturor |
da
maxim 36 ore
Aspenter (75 mg) 1/zi
Katy82 spune:
Miha nu e vorba de simptome, ci doar ca se apropie ziua. In simptome nu mai cred ca m-au tot indus in eroare de atata timp. Oricum luna asta nu prea am lucrat la proiectul bebe, mai ales cu problemele sotului. Bafta la doctor.
Imi doresc sa fiu mamica!
Mihaelafalt spune:
Multumesc fetelor.
Mrenescu bafta la prestat, ai timp si astazi.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
MeAlex spune:
Stati fetelor, nu va aprindeti asa. Eu am vorbit mai mult cu Lorena si stiu ca nu vroia sa spuna ca va abandona catelul, doar ca acum e o situatie mai grea: a fost plecata, catelul a latrat mult, au amenintat cu politia, proprietarul s-a razgandit si nu le mai da voie cu catel, iar acum ea merge in Bucuresti pentru analize si va sta cateva zile.
Ea spunea ca are nevoie de cateva zile, cat timp e plecata, ca cineva sa aiba grija de ea. Mai ales ca din cate imi dau eu seama e inca puiut si e clar ca face mare scandal cand ramane singura.
Acum au venit toate neasteptat pe capul ei si trebuie sa le descurce cumva.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Bob_Pixel spune:
Morning, girls !
citat din mesajul lui mrenescu Bobule, asemenea. Recunosc cu mana pe inima ca te-am mai spionat pe la Odisee, doar ansea sa vaz ce faci. M-am bucurat ca sunt toate bune si frumoase si chiar ma gandeam ca mai ai putintel ( asa am pacalit-o si pe sor'mea vreo 4 luni ) |
Daaa, tare putintel Toate sunt bune si frumoase, nu zic nu, da' si eu sunt hotarata sa-i dau inainte cu optimism si tupeu, ca de stres m-am saturat ca de mere acre. Ignor junghiuri, indispozitii, mofturi si imi vad de treaba ca altfel m-ati vedea intr-o frumoasa camasa cu maneci lungi
Hai, treci pe "aparat" diseara, ca sunteti la fix. Ia si un vinisor pentru chef. Va ajuta si vremea ca doar n-oti avea averi sa stati sa le numarati taman acu'
aaa, nu stiu daca ai apucat sa citesti cand am scris saptamanile trecute de best friendu' meu care e graviduta (naste de revelion ). Cu endometrioza naspa operata laparo in toamna 2011, cu o caruta de probleme, cu stresul cireasa pe tort. De Paste au dat-o incolo de treaba si abia daca au bifat o "prostioara" in dimineata de dupa testul pozitiv si iaca pozna facuta. In luna cu asteptari zero, in luna in care a facut toate alea nerecomandate gen : fructe de mare, branzeturi imputite, cocktail-uri etc. Si eu cand ii ziceam sa lase $^&* stresul, mai avea nitel si ma batea. Dupa testul pozitiv nici n-a mai avut putere si chef sa-si dea pumni in cap pentru neglijentele facute luna aia, pur si simplu au luat-o meticulos cu tot ce aveau de facut : vizita la doc, tratament de sustinere, relaxat brusc din stresul de la munca si aia e. (aici bat un apropo si pentru tine, Lorena, sa lasi orice stres, ca drumul duce intr-o singura directie : spre burta mare si populata de-un sanatos!! )