INSEMINARE 89 Felicitari Dankutza

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

dankutza noi luam asa ,adica al meu de la sfarsitul lui ianuarie
carnil-o fiola dimineata
spermotrend 2/zi
vit E 15 zile/luna,acum din mai 10 zile/luna

am adaugat de la inceputul lui mai
acifol 1/zi
cetebe 2/zi ,ca e fumator inca,din pacate
polen o lingurita dimineata
multimaca de la forever 2/zi

o sa repetam prin august,sa treaca 3 luni.IA nu stiu dacao sa facem.om vedea.daca nu raman natural,cred ca ne pregatim de FIV la anu.

Mergi la inceput

dankutza ,succes la dr azi!imi poti spune si mie cati gigei ne mai raman dupa valorile pe care le-am scris mai sus?ca sunt in ceata putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Pai nu stiu exact cum calculeaza astia
Uite calculul meu din ce am inteles ca ai scris tu:

din totalul de 39mil 66% sunt A+B
(66:100) x 39 = 25,74 mil sunt vitezomani

din totalul de 39 mil 88% sunt anormali
(88:100) x 39 = 34,3 mil sunt anormali, deci ramai cu 4,68mil normali

de aici nu mai stiu sa calculez...
sa facem 66% din 4,68???? Ar ramane 3mil/proba
Suficienti ca sa iasa IA. Cam asa am avut si eu. 3 mil total.

Mergi la inceput

multumesc mult,dankutza dr albu mi-a zis un calcul pe loc in 2 secunde ca mi-ar ramane 1 milion si ceva buni.si m-a trimis la IA.daca va fi mai bine data viitoare si avvem mai multi gigei,o sa ne gandim si la IA.ideeea e sa nu mai scada nr sperm/ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Fetelor am fost la eco.

Mi-am vazut mazarichea. Atat e de mare. Cat un bob de mazare. Sacul gestational e de 7 mm si exista schita de vezicula vitelina. SI E UNUL SINGUR! SI NU E OU CLAR!!
Asta era frica mea sa nu fie 2 pt ca mi-a spus Cezara ca nu pot duce gemeni si sa nu fie ou clar, nu de alta dar am patit-o cu prima sarcina.

De cum m-au vazut, m-au felicitat asistentii de la receptie. Apoi iese Bechir din laborator si imediat ma ia de mana si ma felicita pt sracina. Ii spun ca nu credeam ca o sa reusesc cu 2mil/ml, la care ea in stilul ei caracteristic "nici eu nu credeam ca o sa reusiti". Cum a iesit si Cezara din cabinet si m-a vazut, a inceput sa se dea bine pe langa Chadi ca sa-i lase cabinetul liber unde are ecograful mai bun.

Amandoua erau teribil de curioase sa vada la eco minunea. Cand dau sa ma dezbrac, mi-a cazut telefonul din buzunar, la care ea, se apleca sa-l ia. L-am luat eu repede si mi-a zis ca am emotii. Pai aveam un puls mare.

Mi-a facut Cezara. Eram cu inima cat un purice sa nu zica de 2, mai ales ca Maria pe forum si Sensibila pe mess au spus ca la valoarea asta am gemeni. Imi tremurau chilotii. Imediat am vazut o singura mazarica in uter. Mi-a confirmat si ea ca e unul, dar am rugat-o sa se uite mai bine. A mai cautat si a zis ca avem sarcina unica. BUN!

Mai departe vroiam sa o aud ca spune ca e ceva in saculet. Ca vede ceva, ca nu e ou clar. Si imi spune ca vede "schita de vezicula vitelina". Imi arata ea pe monitor. Mi-a intors si mai bine monitorul. Si mi-a aratat ca un cerculet inauntru la saculet.
Si Cezarica era de 6mm in saptamana 5.

Acum ma mai duc peste 2 saptamanai ca sa vedem activitatea cardiaca. Nu am insistat sa ma duc mai devreme, pt ca vreau sa traiesc sarcina asta fara asa mare stres, ca prima. Cand am plecat mi-am pus chilotii invers. Asa de emotionata eram ca nici nu am vazut cum i-am pus. Bine ca nu i-am uitat pe acolo.

Mi-am dat seama ca ele traiesc pentru fiecare pacienta, inclusiv Bechir care e asa de dura. M-a spus Cezara asistentei ca i-am spus ca Bechir nu are mana buna.

Va doresc la toate cat mai repede sa va aveti o mazariche in uter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Vesti bune ne-ai adus Dankutza.Sa iti traisca mazarica! Doamne cat de frumos povestesti! Tin pumnii la urmatoarea eco!

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dankutza,Sa-ti creasca mare mazarica!!
Mi-ai facut pielea de gaina cand am citit. Esti sigura ca nu esti sora cu mine? Ca si eu reactionez asa cand am emotii... Parca scriai despre mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!Abia astept urmatoarele vesti!Ce veste buna!Sa vezi ce repede creste putza de acum Sau fundita

Fete, a spart Dankutza gheata, hai cu II!!!!

----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

dankutza,felicitari inca o data!sa fie bine pana la final!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

FELICITARI Dancutza . Sa fiti sanatosi .

Mergi la inceput