INSEMINARE 89 Felicitari Dankutza

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Dankutza ma chinuie o intrebare, cum o sa-i pui nume bebelusului? Bechir?

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Inca o data, multumesc frumos pentru felicitari!

Gaby pai daca esti sora cu mine ar trebui sa reusesti in curand.

Betty tare faza cu numele. Sa-l vad eu sanatos si ca are de toate la dublu test si ca nu am risc de cine stie ce si apoi ma hotarasc la nume. Deocamdata am ceva idei de nume si de fata si de baiat. Totul e sa fie sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Miky82,imi pare tare rau si ptr tine ,menstra a devenit si ptr mine cel mai rau cosmar...

Maria,nu stiu daca mai poti da inapoi....si eu am zis de multe ori ca renunt,dar pur si simplu nu pot sa ma las... sa sper macar .Numai ca momentan renunt la tratamente si medici,dar doar momentan ...sunt sigura ca mai in toamna voi reveni la sentimente mai bune ,.

Capul sus fetelor,daca Dankutza a reusit si noi vom reusi

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

crisstal Doamne ajuta!si eu sunt in pauza,adica nu fac nimic ,ci doar astept minunea natural,chiar daca stiu ca am sanse f mici.la anu luam taurul de coarne.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

Dankutza, ma bucur foarte mult pentru tine!

waiting

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristal ai dreptate , trebuie sa trec peste. Acum stau la pat 7 zile ( o contuzie la coloana cervicala , e greu sa depinzi in permanenta de cineva). Luni ma duc la Gine ( daca o sa pot sa ma ridic , chiar daca ma duc cu gulerul cervical) .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.aurora spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Eu am intrerupt arefamul si astept ciclul zilele astea.

Buna seara,

Arefamul are legatura cu rezultatul testului?
Am facut si eu o IA, prima, la Cj acum o saptamana. Dl dr. mi-a dat Arefam ovule si Climen tb. Astept cu nerabdare rezultatul (in 20.06 ar fi 2 sapt). Cu test de sange HCG nu se poate vedea rezultatul mai repede de 2 saptamani?

As mai dori sa stiu ce simpome ar trebui sa am dupa IA cu stimulare ovariana. Eu am facut Menopur si Diphereline. Sau poate...daca exista scris deja, pe undeva... sa ma indrumati intr-acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Arefamul este pt sustinerea unei eventuale sarcini, nu influenteaza rezultatul . Betahcg poti sa iti faci in ziua 12 de la IA . Cu ce Dr ai facut IA? Doamne ajuta sa fie cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna dimineata fetele
Am activat si eu la acest subiect fetele din gasca veche ma stiu .
Nu am mai intrat demult si acum ce sa vad Dankutza e DIN NOU INSARCINATA eu o stiu de la prima sarcina
FELICITARI DIN SUFLET !!!SARCINA USOARA SI UN BAIETEL FRUMOS SI SANATAOS

Dankutza tu m-ai incurajat de multe ori si m-ai facut sa nu-mi pierd speranta ca si acum esti un exemplu pt noi toate CA SE POATE.
Eu dupa 4 IA am facut un FIV la Giulesti cu dr Moisa care din pacate nu a reusit asta e inca simt durearea acelui esec dar nu vreau sa cred ca mai devreme sau mai tarziu nu o sa fiu mama o sa fiu cu siguranta.
Momentan sunt intr-o pauza de la toate tratametele,analize ...
Cristal ce faci iubita ?
Am vazut ca si tu vrei sa iei o pauza ,poate e mai bine asa sa ne mai linistim.
toate fetele

PCOS trat Siofor 1000 mg ,500mg/3zi , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Femibion 1/zi, Magne B6 3/zi ,acid folic 5mg /zi,
FIV1 la Giulesti nereusit
in 2012 o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisstal_18

Capul sus fetelor,daca Dankutza a reusit si noi vom reusi

Asta asa e!!! Daca am reusit eu cu toate problemele de santatate pe care le avem amandoi, sigur veti reusi si voi. SUnt convinsa de asta.

Alina am observat, din ce am citit pe aici, ca daca pui Arefam (progesteron) ciclul intarzie un pic. Adica, fara arefam, ciclul vine ceas in ziua 14 de la IA, iar cu Arefam pus, vine mai tarziu si in principiu dupa ce ai oprit arefamul. De aceea se spune sa faci beta. Eu l-am oprit vreo 3 zile, pana am avut inspiratia sa fac un pipi-test. Sper sa nu aiba conecinte nebunaia mea de a opri arefamul.
Ca simptome, in urma stimularii hormonale, te poti astepta la intepaturi in ovare si dureri de sani. Eu pe astea le aveam, chiar daca nu eram gravi.
Poti sa faci BHCG minim in ziua 12. Eu, as astepta pana in ziua 14. Trebuie sa se elimine prgnylul/brevactidul/ovitrelle, altfel te pacalesti cu beta. Eu faceam beta in ziua 14 si gaseam valoare 2. Daca depaseste valoare 5 se poate vrobi de o sarcina. Asa ca daca aveam 5-6 prin ziua 12, as fi sarit in sus si cand colo ar fi vina injectiei de trigger. Stiu ca se poate face mai devreme numai in caz de FIV, calculandu-se cate zile sunt de la embriotransfer. Dar pt IA, 14 zile.

Aruam multumesc pentru urari. Imi aduc aminte de tine. Imi pare rau ca ai la activ atatea esecuri. SIGUR vei reusi. E f important ca psihicul sa fie ok. Uitat-te la mine! MA reusit in momnetul in care am spus GATA, nu mai vreau, nu mai pot, nu mai suport, traiesc pt ceea ce am. Gandul meu nu a mai fost deloc la rezulattul IA si uite, ca am reusit. De aici imi trag concluzia ca psihicul face mare rau, sanselor de reusita.

Mergi la inceput