INSEMINARE 89 Felicitari Dankutza

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

La mine vin monstrii . Nu mai vreau medici, nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

dankutza,multumescdar noi avem cam 2 mil cu totii buni.cred.ca nici nu stiu cum se face calculul.am avut cateva pareri diferite.deci ultima sperm la inceputul lui mai-toal sperm proba 39 mil,15 mil/ml,ne-au scazut constant de la 24 mil/ml,la 19,5,acum 15 mil.ml,mobilitate a plis b 66%,forme anormale 88%.deci cati ne raman?dr albu ne-a zis sa incercam IA si dr androlog la fel,dar am analizat si am decis ca pierdem bani si bagam hormoni degeaba.deci asteptam Minunea natural sau FIV atunci cand vom fi pregatiti.al meu face tratament.dar imbunatatire nu prea a fost de 3 luni,ba a mai scazut si nr/ml.cel total a ramas la fel,dar a crescut volumul de la 2 ml la 2,8ml.

dana,mult succes!sotului meu i-au iesit hormonii in limite si tot i-a scazut nr sperm/ml.sper totusi sa nu mai scada.

maria,imi pare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Dankutza felicitariiiiiiii! o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Ela super tare melodia am ras cu sotu de ne-am stricat, ma stiga prin casa Marita
Eu sunt z2, prin urmare nu mi-a reusit inseinarea!
pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Dana,iti tinem pumnii sa fie cu ochisori inseminarea ...3 foliculi e foarte bine si reusita e posibila .

Maria ,stiu ce simti...sunt in asentimentul tau ptr ca si la mine e ziua 3 de menstra ,dar eu am hotarat de luna trecuta sa nu mai fac IA,sa nu ma mai gandesc la nimic,sa fie cum o vrea Doamne,Doamne ...acum vreau doar sa ma relaxez in concediul de la sf lunii,fara sa imi mai fac vreo speranta ca poate intr-o zi mi se va indeplini dorinta...

Atat de mult mi-am dorit un bebe,incat sunt clipe in care simt ca ma urasc ca nu am reusit...si vreau sa uit de tot...ce o fi sa fie

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimp spune:

dancutza felicitari , sa ai o sarcina usoara si fara peripetii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Dankutza, ce-ti spusei io cand am venit de la maternitate? Ca sunt sigura ca esti Aveam eu un sentiment asa
Doamne ajuta, sa fie untr-un ceas bun! Trecuse ovulatia sau nu stii?

Imi aduc aminte cand ai spus ca sigur e reusita. Ai pile SUS???

Nu trecuse sigur ovulatia. Bechir nu a vrut sa-mi faca nici o eco si nici eu nu am cerut. Ce sa vad? Eventual ii vedeam mai grasuni pe foliculi, dar cam atat.
Deci IA la 11:30 -12 pe la pranz si am inceput sa pacanesc seara pe la 11-12 seara. Practic, am pacanit toata noaptea si a doua zi dupa-amiaza. Adica asta a fost perioada in care era umflata ca un cimpoi si simteam un mic disconfort la ovare.

Te intrebam de curiozitate, nu de altceva La mine dupa ovulatie a iesit baietel, nu ca ar conta, eram doar curioasa

----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

"Vine dimineata. M-am trezit mai devreme, pe 6 in loc de 6:30 pt ca faceam pe mine. Ma duc, apuc paharul si hai sa fac pisi. Noroc ca am facut mai mult, ca nu sunt in stare sa tintesc nici in pahar"

Dankutza stii poezia populara:

Cand eram la mama fata ... ma pisam ca o sageata
Dar de cand m-am maritat ... ma pis tot imprastiat

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Buna dimineata tuturor, va povestesc ce mi s-a intamplat azi dimineata, sa-mi spuneti daca ati mai observat si voi asta: in jur de 6 dimineata m-am trezit din senin si mi-am dat seama ca pijamaua imi era uda, am pus mana si pata era cam de la 3-5 ml lichid apos cu urme albe (urmele albe sigur erau de la utrogestanul de aseara)iar lichidul respectiv se lipea, dupa ce s-a uscat putin, pe degetele cu care am pipait pata, mi se lipeau efectiv. Dupa uscare a ramas pe pijama o pata mai intarita. Utrogestanul clar nu era ca am experienta multa cu el, el e albicios, nu se lipeste si nu iese in cantitatea respectiva

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

Cristal l-am sunat pe Dr si i-am spus ca nu ma mai duc , nu mai vreau sa fac fuliculometrie pt ca sunt cu psihicul la pamant. Totusi Dr insista sa ma duc peste 1 saptamana sa vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Betty simptomele precoce pe care le-am simtit dar pe care nu le-am legat cu sarcina, inainte de pipi test au fost:
- sfarcuri hipersensibile. Tzitzi erau oricum dureroase dar asta de la gonal. De la a doua- a treia injectie, incepea durerea si ma lasa de abia cand venea CM
- apetit sexual. Moama, ce artificii erau/sunt. Probabil din cauza hormonilor, ma excit mai repede si orgasmul e mai intens. Na, ca am dat "din casa".
- pofta de ciorba
- pisi noaptea
- dormit mult
- intepaturi in ovare
- nu am mai suportat unele mirosuri (carne marinata, peste la supermarket)

Dana multa bafta cu IA.

Gaby de dupa nastere e al cincilea tratament si a patra IA. Deci, pe asta castigatoare am facut-o in mai, mai facusem una in martie , inainte facusem in august, in iunie si nu mai tin minte cand. Ideea e ca niciodat nu am facut-o luna de luna. Pt ca bag doza mare (250ui de gonal), stateam cel putin o luna doua sa ma golesc de hormoni. Sper sa te trag dupa mine cat mai repede. Pai, sigur o sa reusesti, mai ales ca ai probleme similare ca mine. De aceea le-am scris, sa vedeti ce probleme am.

Maria, Miky, Crisstal imi pare tare rau ca a venit CM.

Velvet eu am citit mult pe net, am vorbit cu unul cu altul si am facut o schema de tratament pt sotul meu. Aceeasi schema au mai urmat-o si alte fete de aici.
Tratamentul a fost:
polen 1 lingurita pe zi
spermotrend 2/zi
masculion 2/zi
branca ursului 6/zi
macca 6/zi
napraznic 6/zi
catina+spirulina 6/zi
ginseng 2/zi
vit C 1000mg/zi
Q10 1/zi o luna da, una nu

Spermograma s-a imbunatiti vizibil in primele 3 zile, apoi a plecat iar la vale. Asa ca daca te hotarasti sa faceti tratamentul asta, sa si faci IA in primele 3 luni cand sigur creste nr gigeilor, cantitate, se imbunateste sperma din toate pdv.

Crisstal taman acum o sa reusesti, in momentul in care ai hotarat sa nu mai faci nimic altceva. Exact asa am fost si eu la ultima IA. Am scris doar ce hotarasem si cand colo am fost surprinsa. Factorul psihic conteaza enorm. Eu sunt sigura ca ti se va implini visul.

Andra am un feeling ca e putzica dar e muuuuuult prea devereme sa ma pronunt. Eu tot fata vreau.

Maria dute in continuare. Nu te lasa! Eu STIU ca vei reusi. Supararea nu e buna. Te rog fi pozitiva!

Azi am programare la eco si tremur ca varga. Mi-e asa o frica...

Mergi la inceput