INSEMINARE 89 Felicitari Dankutza

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Maria, m-ai uimit cu feelingul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Felicitari Dankutza!!!
Am citit postarea cu sufletul la gura ..... frumoasa si plina de emotie.

Eva, ce face bebe, v-ati acomodat cu el?

“Nimeni nu poate garanta cum va arata viitorul.
Cel mai bun lucru pe care il putem face este de a ne creste sansele, de a calcula riscurile implicate, de a ne estima abilitatea de a le face fata si apoi, sa ne facem propriile planuri cu incredere.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

Buna, fetelor!

eu am mai fost pe Aspirante o perioada, dupa care, din cauze de butoi de melancolie am luat o pauza, acum mi-am mai revenit si I'm back, baby!

noi de trei ani incercam,in iulie sunt trei ani, eu sunt ok, sotul avea gigeii putini si lenesi (11 mil - 14 mil), si am tot facut tratamente, sa vedem ce iese. nimic! acum in ianuarie am fost cu el la o dna dr. endocrinolog (recomandata de clinica unde am facut IA luna asta) si ea a zis ca nr
nu poate sa scada doar asa, cum are el chef, si ca trebuie sa fie o cauza hormonala. asa ca i-a facut toate analizele si a descoperit ca prolactina ii era de trei ori mai mare decat maximul. L-a pus pe brocriptin, si acum avem 22 de mil , dupa trei luni de tratam,si sunt multi de-aia rapizi si smecheri. Asa ca am zis ca nu mai astept sa vad daca se va intampla natural, si luna asta in 6 iunie am facut IA, acuma asteptam sa vedem... numar zilele pana la test si ma tot analizez de simptome... stiti senzatia, nu?
sunt optimista pentru ca am avut trei foliculi mari, dar incerc sa nu fiu nici prea optimista, ca sa nu cad de sus...
cam asta e povestea mea!

a , si sa nu uit! Dankutza felicitari!!!!
Sper sa avem toate sansa sa ne tinem bebelul in brate!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Multumesc frumos tuturor pentru cuvintele frumoase!
Va doresc la toate sa reusiti cat mai repede sa ramaneti gravi.
Sper sa reusesc sa va trag dupa mine pe toate.

Velvet eu am reusit IA cu o spermograma extrem de proasta 2mil/ml dupa preparare. Imi doresc sa reusiti si voi.

Maria sper sa te inseli cu gemenii pt ca nu vreau. Am avut retard de crestere intrauterina la fetita din cauza ca am uter infantil si placenta nu s-a mai marit. Ar fi f greu sa duc o sracina cu gemeni la termen si cu riscuri f mari.

Lauricea dupa cum am vorbit si la tel, Pegnylul din frigiderul tau a fost frate cu Pregnylul pe care mi l-ai dat la IA. Asa ca sigur e cu noroc.

In postul anterior am uitat sa mentionez si problemele pe care le avem amandoi:

eu:
- ovare micropolichistice
- ovulatie numai cu doze mari de gonal (250 ui)
- sunt obeza
- uter infantil
- 35,5 ani

sotul:
- spermograma extrem de proasta care se imbunatatise la inceputul tratamentului. Din 2,2 mil/ml inainte de preparare a ajuns la 1,5 mil.ml A+B. Dupa o luna de tratament 8 mil/ml/pe toata proba. Apoi 16mil/ml (asta a fost maxim), apoi a luat-o la vale pana am ajuns la 900.000/ml ininate de preparare si 2 mil/ml dupa preparare. Asta dupa un an de tratamente.
- 34,5 ani

Adica un fel de tusea cu junghiul. V-am scris si ce probleme avem, ca sa vedeti ca cele care aveti probleme mai mici decat noi, SIGUR o sa reusiti. Daca am reusit noi la problemele pe care le avem????
Ah, sa nu uit. Prima data am incercat 5,5 ani sa reusim sa facem un bebe si acum 2,5 ani. Asa ca am un total de 8 ani de lupta cu infertilitatea.

O banuiam pe Cezara ca ma tromboneste cand zicea ca a avut reusita cu 1mil/ml. Imi ziceam ca ma minte ca sa plec cu speranta din cabinet. SI pe Bechir o banuiam de minciuna cand a zis ca au reusit sarcina cu IA cu doar 400.000/ml.

Am uitat sa va povestesc ce mi-a spus Cezara cand la penumilta IA, cea cu apropae 10 foliculi si 5mil/ml. Am intrebat-o daca a amai avut situatii asa si daca au reusit IA. Mi-a zis ca i s-a intamplat sa nu se prinde nici unul (ca si cazul meu de altfel), ori s-a prins unul sau dai, si doar in doua cazuri s-au prins mai multi si a trebuit sa faca embrioreductie.

Si mi-a povestit despre un caz al ei. O pacienta de a ei, care a facut o gramada de tratamnete cu ea. Au incercat diverse scheme. A facut cateva IA nereusite, i-a facut laparo. Tot nimic. Sotul cu o spermograma proasta rau indiferent de tratament. Au ajuns la FIV. A ramas gravi si a facut o fetita. Dupa vreo 2 ani, a cautat-o iar pe Cezara ca mai vrea un copil. Intre timp, sotul ei a avea o spermograma si mai proasta decat inainte. A hormonat-o bine pt FIV, facut punctie, extras 8 ovule. Bun! Acum, vinea partea sotului. Cezara a zis ca pt FIV e nevoie de minim 20.000 de gigei pt fiecare ovul. Bietul om nici macar atat nu a avut. A fost praf. Asa ca hormoneala ei a fost degeaba.
I-au dat niste Spermotrend si le-a spus sa mai astepte o luna doua si sa treaca la ICSI sau chiar punctie testiculara. S-a dus pacienta la Cezara sa faca planul de atac. Era in ziua 12 a CM. Ea insistat sa-i faca o eco sa vada daca e ceva pe acolo. Cezara nu si nu, pana la urma i-a facut. Avea un folicul rotofei care parea ca se va sparge in urmatoarea zi. Pacienta a insistat sa-i faca o IA ca sa nu piarda ovulatia.
Cu greu s-a lasat Cezara induplecat sa-i faca o IA. L-a chemat pe barbat-su de acasa sa vina sa pregateasca sperma. Face omul o recoltare, ii numara. F putini. In jur de 500.000/ml. Ii spune Cezara s ama recolteze o data si de abia de abia se strang apropae 1 mil. I-a facut IA si a ramas pacineta gravi cu a doua fetita, in conditiile in care FIV nu-i reusise.

Deci, BEBE VINE ATUNCI CAND TREBUIE, CAND IL TRIMITE DUMNEZEU.
De asta, nici dr nu-ti pot da sigur o IA cu multi gigei. E clar! Trebie doar sa nu ne lasam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Dankutza, ce-ti spusei io cand am venit de la maternitate? Ca sunt sigura ca esti Aveam eu un sentiment asa
Doamne ajuta, sa fie untr-un ceas bun! Trecuse ovulatia sau nu stii?

Dana, multa bafta, sa auzim pe 19-20 de II!!

----------------------------------------
Andra, mami fericita de Amana si de Robin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Dankutza, am citit cu mare emotie mesajul tau. Si acum imi sunt ochii umezi de lacrimi.

FELICITARI!!!! De 1 mil. de ori!!!!

Eva si Andra sigur ti-au dat stafeta.

Chiar e o minune, sa reusesti cu proba sotului. Noi am avut 7 mil. apoi 24 mil. dar degeaba.

Poate ar trebui sa mergem la Cezara.

Sa ai un bebe sanatos si la termen!

Te poate se ia!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Dankutza, ce-ti spusei io cand am venit de la maternitate? Ca sunt sigura ca esti Aveam eu un sentiment asa
Doamne ajuta, sa fie untr-un ceas bun! Trecuse ovulatia sau nu stii?

Imi aduc aminte cand ai spus ca sigur e reusita. Ai pile SUS???

Nu trecuse sigur ovulatia. Bechir nu a vrut sa-mi faca nici o eco si nici eu nu am cerut. Ce sa vad? Eventual ii vedeam mai grasuni pe foliculi, dar cam atat.
Deci IA la 11:30 -12 pe la pranz si am inceput sa pacanesc seara pe la 11-12 seara. Practic, am pacanit toata noaptea si a doua zi dupa-amiaza. Adica asta a fost perioada in care era umflata ca un cimpoi si simteam un mic disconfort la ovare.

Mergi la inceput

Cristina imi aduc aminte ca si voi ati urmat tratamentul acela naturist. Vezi, se poate reusi si cu f putini gigei. Poate zicala aia ca trebuie doar 1 gigel nu e doar o zicala. Sunt convinsa ca o sa reusesti. Aveti mult mai multi gigei decat noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Dankuta, nici nu stiu in ce cuvinte sa-ti transmit felicitarile, incerc sa-mi imaginez cum arata fericirea ta si cam ce simti in zilele astea ... ma bucur tare, tare, tare si iti spun ca atitudinea ta deschisa, calda, generozitatea cu care ne-ai impartasit in detaliu informatiile pe care le-ai aflat in acesti 8-9 ani de "studii aprofundate in ale infertilitatii" te fac sa meriti din plin ce traisti acum. Te pup apasat si imi doresc din suflet sa ne povestesti in continuare detalii cat mai multe si mai fericite din perioada care urmeaza.

P.S. apropo, sari cu niste simptome precoce de sarcina acum pana iti mai amintesti exact. Poti spune ca ai simtit ceva diferit pana sa-ti faci testul norocos?

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Dankutza, felicitarii!!!
Sarcina usoara!!! Vezi ca se poate si tu erai decisa ca te opresti!!
Asa ma bucur!!!!!
Asta ne da si noua sperante, ma regasesc in aproape toate "probleme" tale, asa ca
A cata IA consecutiva?
Trimite niste molipseala si la mine, ca luni incep injectiile de gonal.

Mergi la inceput