INSEMINARE 89 Felicitari Dankutza

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MariaBcf spune:

DAncutza noua cand ne dai vestea cea mare? II?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Azi, Maria! Azi va dau vestea cea mare!

Fetelor, fara sa stiu, am preluat stafeta de la Andra si de la Eva.
Sunt !!! Sunt in 5 saptamani!

Am aflat miercuri dimineata. Dar sa incep cu inceputul!
Am facut IA pe 18. Ciclul ar fi trebuit sa vina cam pe 1 iunie. Nu a venit. Nu m-am hazardat la sperante. Stiam ca daca pun Arefam, ciclul intarzie. Imi ziceam "nu vine azi, vine maine", "nu-ti face sperante ca iar cazi de sus ca in martie", etc. Eram convinsa ca vine CM. Chiar m-am visat la wc uitandu-ma la chilotii patati cu sange si eram furioasa ca ii facusem varza si nu aveam nici un tampon pe ei.
Imi ziceam ca asa de obisnuita sunt cu CM dupa IA, inca am ajuns sa visez si asta. Daca aveam cap, trebuia sa-mi aduc aminte ca atunci cand visezi ceva rosu inseamna veste. In fine!

Pe 2 sau 3 seara am pus ultimul Arefam si am zis sa astept CM, ca ce astept eu sa vad? Sigur vine CM. Astept vreo cateva zile, ciuciu CM. Nu mi-a trecut prin cap ca as fi gravi. Am zis "al dracului Arefam ce m-a dereglat". MA duc marti seara prin Kaufland sa iau una alta. Ajung la raionul cu carne marinata, mici, cotlete bla bla si mai incolo peste pe gheata. Hopa! Sa o citez pe Tamara in Gaietele "ma ingretosai". Pai, eu nu am patit asta niciodata. Mie imi place pestele, bine nu ala cu miros puternic gen macrou si imi place carnea marinata cu multe condimente de numa. Un gand mi-a incoltit.
Ca un elev de cls a intai, am inceput sa numar pe degete cate zile sunt de pe 18 pana pe 5. Total 19 zile si ciuciu CM.

MA duc acasa. Chilotii erau curati, desi deja purtam tampon pt ca mi s-a intamplat dupa IA sa-mi vina un ciclul abundent dintr-o data fara nici anunt si m-am facut balta, ca nu stiam cum sa stau ascunsa pana plec acasa. Sun consortul si ii spun sa-mi cumpere si mie un test, dar musai Surecheck. Stiam ca la ala ori e, ori nu e.

Imi aduce sotul un Surechecj streamer. Moama, ce m-am enrevat. Mie imi place din ala cu pipeta. Nu sunt buna la tintit. Imi era frica sa nu-l scap in wc. Il pun strategic langa hartia igienica ca sa-mi aduc aminte sa fac pisi in paharul de plastic. Imi spun sotului, ca parca nici nu am curaj sa fac testul, de frica rezulatatului. Iar sa vad o liniuta. De asta nu am vrut sa fac nici un test nici de pipi, nici de sange.

Vine dimineata. M-am trezit mai devreme, pe 6 in loc de 6:30 pt ca faceam pe mine. Ma duc, apuc paharul si hai sa fac pisi. Noroc ca am facut mai mult, ca nu sunt in stare sa tintesc nici in pahar. Ma uit pe test si vad ca detecteaza de la 25ui in sus. Bun! Majoritatea testelor au sensibilitate de la 100. Bag sugativa aia si numar pana la 10. Pun capacul, il asez pe o suprafata plana si astept.

Vine valul de urina, inroseste ca focul linia de control si ca
m atat. Ma apuca nervi, ca iar am cazut in aceeasi plasa ca o idioata si am sperat. Ma apuc sa ma spal si imi arunc un ochir pe test. Ce vad eu??? Incepe sa apara si linia de test. Ma uit fuga pe cutie. A se citi intre 5 si 30 min. MAi astept. A doua liniuta se mai inroseste un pic. MA duc al lumina zilei, pun laterna, ma duc la bec sa vad e sau nu inca o liniuta. Dupa 10 min, a doua liniuta era destul de vizibila incat sa-mi faca inima sa bata nebuneste.

LA 6:30 ies pe usa cu directia MAtei Basarab. Inainte iau repede pe gura un progesteron si un acid folic ca nu le mai luasem demult. Ajung acolo repede. Imi spune asistenta ca am ajuns prea devreme. Ii spun calma ca astept. Am fost bonul nr 1. Am platit o taxa de urgenta de 10 lei. LA 9:30 aveam rezultatul on line. Beta 344. Incep sa sar in cls. Noroc ca nu aveam copii cu mine atunci. Ma intreaba asistenta daca sunt bine. Oooooh! Sunt f bine! Mai bine de asa nu am fost deeeeeeeemult.

Nu am spus la nimeni acasa si nici pe forum. M-am abtinut sa nu spun, pana vineri, cand am implinit 9 ani de casatorie. De aceea nu am spus la nimeni. Am vrut sa-i fac o surpriza sotului. I-am dat cel mai frumos cadou pe care il putea primi de aniversarea casatoriei. Asta s-a intamplat ieri. Nu am scris pe forum, pt ca stiu ca uneori mai intra pe aici. Am paginile salvate in favorites si mai baga si el o luneta desi nu recunoaste.

Am pus testul de pipi, impreuna cu foaia de la Basarab, in forma de un mic cadou, impachetat frumos. I l-am dat ieri seara cand ne-am inatlnit dupa servici. Nu mai putea vorbi. Mi-a szi ca ii tremura picioarele. Nici glas nu mai avea. L-am surprins f f f tare. Mai tarziu am iesit toti 3 la un restaurant schinezesc sa sarbatorim. A fost tare frumos!!! Am sarbatorit 3 lucruri: sarcina neastepatata, 9 ani de casatorie, implinirea a 2 ani jumatate a fetitei. Binenteles ca am mancat ceva acru. Supa acra picanta de la restaurant.

Nu ne vine sa credem. Pai, s-a intamplat in momentul in care eu, cel putin, m-am relaxat total. Ce putea sa sper cand pana si dr nu are spernate. E drept ca vorbim de Bechir care e cam antisociala.
"Spermograma este f proasta. Inainte de preparare au fost 900.000/ml si dupa sunt 2mil/ml. La asa o spermograma se recomanda FIV, ba inca FIV cu ICSI (Imi venea sa-i spun de unde bani???). Dati-i Profertil e mai bun decat Spermotrend. Ah, e programator? Pai sa-si ia concediu daca vreti copil"... si alte rahaturi din astea, pe langa faza cu ingrasatul, bineinteles. Imi venea sa sar dupa masa sa o iau la bataie. Ca sa mai indulceasca finalul, mi-a zis ca au avut cazuri cand au reusit cu 400.000/ml.

Asa ca am plecat tare catranita. Dar mi-am propus sa nu plang si sa nu-mi fac sperante. CE PUTEAM SPERA CU 2MIL/ML??? Eu stiu ca el nu avut niciodata mai mult de 2- 2,5 ml. Avem o gramada de spermograme la activ. Deci, cati sa fi bagat??? 2-3 mil, mai mult de atata sigur nu.

IA am facut-o pe la 12 ziua, iar Pregnylul cu 28 de ore inainte. Vineri seara, sambata dimineata, sambata seara, duminica dupa-amiaza am prestat, numai Apoi stat cu fundul pe perna, pana ma apuca dusul la wc. Deci, minim 2 ore. Sa va spun ca dupa weekendul ala, nu am avut intalniri vreo saptamana pt ca nu mai avem nici un chef de asa ceva. E naspa, sexul la comanda si cu scop. Nu intelegi nimic din el. Adica, mie nu-mi place. Nu ma gandesc la poezie, pt ca sunt cu capul numai la sa intre cat mai adnc, sa nu curga afara, sa ma sez repede pe perna ca sa nu apuce sa curga si alte deastea.

In momentul asta nu stiu daca am ramas gravi de la cateterul lui Bechir sau de la "cateterul" sotului. Oricum nu conteaza, bine ca s-a lipit.

Daca stau bine sa ma gandesc ceva semne de sarcina au fost, dar nu le-am interpretat ca atare:
- durere de , aparuta cam pe la sf sapt a doua. Am ignorat pt ca am mai patit-o de la Gonal. Dupa ce ma hormonam bine, ma dureau titi tare pana eliminam hormonii. Inainte sa aflu ca sunt gravi, cand m-am sters cu prosopul, m-am sters putin mai tare pe sfarcuri. Am crezut ca lesin in baie de durere. Sunt hipersensibile.
- pisi noaptea- am zis ca de la colonhelp imi da sete si beau multa apa si e normal sa ma duc si noaptea, desi eu nu ma trezesc noaptea sa fac pipi. Intre timp am devenit o mare pisecioasa (deja!?!)
- mancatul ciorbei. AM tampit-o pe mama sa-mi faca ciorbe (eu nu stiu sa fac. ) Cum veneam de la servici, radeam o farfurie de ciorba indiferent de care. Daca nu am avut ciorba, am luat ciorba de burta la conserva care imi place rau
- dormitul mult. Am zis ca de la ploi, dorm mai mult

Vreau sa intelegeti ca EU nu am dat nici o sanasa acestei IA. In timp ce stateam picior peste picior in cabinet mi-am spus "Gata, asta e ultima!" in ideea ca nu mai vreau sa mai bag hormonii aia nenorociti in mine si sotul tot sa nu corespunda dpdv al gigeilor. Chiar ma si gandeam ca daca ma duceam la vreo partida cu un altul sigur ramaneam. Asa depindeam de el.

Ma gandisem sa mai incercam o data prin toamna dupa vreo 3 luni de pauza de medicamente la el. Vroia, sa-i iau Profertilul pt 3 luni, asta ca un ultim as din maneca. MA hotarasem sa traiesc pt ceea ce am si sa nu mai alerg dupa vise imposibile. Sa ma bucur de copilul pe care il am si gata. Increcasem. de 5 ori. Ce puteam face mai mult de atat????

Mi s-a intamplat de cateva ori in 10 ni de invatamant sa aud copii singuri la parinti care spun ca isi mai doresc o sora/un fratior dar mami si tati nu vrea si el/ea s-a plictisit sa se joace singurel.

MA gandesc ca i-am spus Cezarei ca Bechir nu are mana buna si a bufnit-o rasul si m-a contrazis. Ce sa fac? Nu o iubesc pe Bechir. ci pe Cezara. In definitiv, tratamentul ei si timingul ei a dat roade. Maica-mea mi-a zis ca nici Cezara nu a mai avut mana buna in ultimul timp cu mine.

Am uitat sa spun, ca Cezarica mea deja "il streseaza" pe bebe. De altfel ea a fost singura care a stiut. Imi spune "ute, veji, bebe buic" si pac ma pupa. Traducere "uite, vad pe bebe in buric"

M-am gandit ce a fost diferit fata de alta data. De ce de data asta am reusit si altadata nu???
- IA a facut-o Bechir si nu Cezara. Sa fie "schimba omul locul, schimba si norocul"????
- Pregnylul nu mi l-a mai facut sora-mea care de fiecare data imi spunea "sora-meo nu esti zdeavana la cap ca mai vrei unu. Nu vezi ca nu se poate". Era plecata in Canada, asa ca m-am rugat de asistenta scolii care mi-a facut. Iar suntem la faza cu omul si norocul
- nu m-am gandit deloc ca as putea reusii. Spernata mea era de 1-2%. Nu puteam spera nimic cu asa putini gigei. Degeaba aveam eu aproape 6 rotofei de foliculi
- am pus Arefam (oare trebuia sa pun la ficeare IA???)
- pregnylul facut cu 28 de ore inainte de IA si nu doar cu 15-16 ore

Nu reusesc sa gasesc un raspuns in afara de faptul ca SE INTAMPLA ATUNCI CAND VREA DUMNEZEU SI NU CAND VREM NOI.
M-am gandit ca poate pt ca am tinut post in saptamana patimilor a ajutat??? Vineri am tinut post negru si m-am rugat la D-nul Isus Hristos sa ma ajute sa mai fac un copil. Asa ca acest copil E O MINUNE DE LA DUMNEZEU.

Si a doua concluzie, pe langa cea de sus e ca bebe a venit in momentul in care eu am fost stres free. Nu mi-am mai cautat semne de sarcina, nu mi-am mai studiat chilotii dupa spotting.

Acum, ramane sa ma duc la Cezara luni pentru a vedea mazarica. Sunt convinsa ca e in uter, ca doar mi-a intins Chadi trompele in ianuarie, deci pe acolo nu are cum sa fie. Frica mea e sa nu fie "ou clar". Am mai patit-o. Vreau sa o aud pe Cezara spunand ca vede un sac embrionar in uter si ca e ceva in el. Si pe fi-mea am prins-o la 5 saptamani pe acolo. Luni o sa fiu in 5 saptamani si 3 zile.

VA DORESC LA TOATE SA VI SE IMPLINEASCA VISUL CEL MARE!!!

Moama, ce de am scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara

dankutza,felicitario sarcina usoara si sanatoasa iti doresc!

eu am decis sa nu facem IA cu spermograma noastra,pt ca nu ne raman indeajunsi gigei.ma bucur ca se poate si asa!cum vrea Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstal_18 spune:

Dankutza,tocmai cand picasei in melancolie s-a intamplat minunea ,deci nu pot decat sa te felicit sincer .Am citit cu lacrimi in ochi intamplarea si nu cred ca mai conteaza cum s-a implinit visul,ci ca el exista cu adevarat .Sa ai grija de tine si de bebe .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Dankutza FELICITARI MAMI Sarcina usoara si bebe sanatos. Doamne ajuta! Tare mult ma bucur pentru voi!

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Dancutza cand am citit in lacrimi . Ma bucur din suflet pt voi , sa ai o sarcina usoara si sa sa fiti sanatosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Plang si zambesc in acelasi timp. Mi-ai dat mari, mari sperante ca se poate, Dani!

Mergi la inceput

Dancutza la o valoare de Beta asa mare pot fi gemeni . .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

FELICITARI DANCUTZA !!!
Mare mare bucurie ne-ai facut draga mea !
Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara iar samburelul sa stea la caldurica pana la termen!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mamica super fericita si norocoasa de Dorian Andrei

Mergi la inceput