castigator romanii au talent
Raspunsuri - Pagina 8
Androix spune:
Eu nu inteleg inversunarea asta e talent, ba nu e talent. Desigur ca exista si alte talente in afara de cantat si dansat, dar el nici macar ca iluzionist nu este un talent, pe mine m-a plictisit numarul lui din finala. Si nu cred ca am fost singura care a schimbat postul.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Raza de soare spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Dar in sfarsit, asta le place romanilor, asta au votat. |
Eu n-am votat. Deloc! Ca n-are rost...e ca la alegeri, se stie dinainte cine castiga sau se influenteaza publicul direct "Eu te-as alege pe tine".
Off-topic: Enervanta rau, dar rau de tot, reclama asta la masini de spalat!!! Ok, inteleg conceptul de reclama, dar sa nu-mi blocheze/ascunda vreo pagina... Uite un motiv in plus pentru care n-o sa-mi iau niciodata masina de spalat vase!! Sic!
Letitia1 spune:
Rufus: Stati putin: alte talente in afara de a canta si a dansa nu mai exista pe lumea asta? |
Exact. Nu stiu ce vi se pare asa nemaiauzit sa cistige un iluzionist. La noi in UK a cistigat un ciine concursul!
Rufus spune:
...si oricum, vocea buna trebuie dusa la Vocea Romaniei, iar dansul la Dansez pentru tine, nu?
Nu, nu-i bine. Acolo castiga cazul cel mai naspa...
Doamne, ce ne spala astia pe creieri cu TV-ul lor...
Rufus, Tora si iadele
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui Letitia1 La noi in UK a cistigat un ciine concursul! |
Din 60 milioane de oameni, castiga o potaie...E clar, a innebunit lumea...
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Raza de soare
Din 60 milioane de oameni, castiga o potaie...E clar, a innebunit lumea... |
Daca era un plod era o bucurie de nedescris.
eumada spune:
Xio niciodata un om nu va fi mai presus de un caine.Plozi vei avea si tu...sau poate nu(ar fi mai bine)pentru el...
Faptul ca tu iubesti cainii nu trebuie sa te faca sa dispretuiesti copiii,corect?In tonul mesajului tau e foarte multa ranchiuna.Si mai esti si medic...si ginecolog..pai cum daca tu dispretuiesti copiii iti dai si interesul sa vina pe lume cumva?
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Letitia1 spune:
Din 60 milioane de oameni, castiga o potaie...E clar, a innebunit lumea... |
Ha, ha, ha. Exact astea erau comentariile in presa. Insa trebuie sa recunosc ca si mie mi-au placut catelusul si stapina lui.
Raza de soare spune:
citat din mesajul lui XIO Daca era un plod era o bucurie de nedescris. |
Refuz sa cred ca spui cuvantul asta urat despre un copilas si ti-l imaginezi facand salturi precum un caine!
Raza de soare spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Ha, ha, ha. Exact astea erau comentariile in presa. Insa trebuie sa recunosc ca si mie mi-au placut catelusul si stapina lui. |
E o potaie draguta...dar nu mi-a zburlit pielea cum a facut-o Susan Boyle http://www.youtube.com/watch?v=RxPZh4AnWyk
sau romanasul nostru Razy Gogonea, pe care-l iubesc, pur si simplu (na, imi place ca e sensibil ) http://www.youtube.com/watch?v=YJQuKxgP8BA&feature=related
La ei ma uit de cate ori deschid laptopul...dau dependenta.