castigator romanii au talent

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Am fost tentata initial sa zic ca Trio Zamfirescu merita sa castige, sau tipa cu naiul, dar mi-am dat seama ca ei sunt profesionisti, au ani de studii ,concursuri si spectacole in spate. Concursul este de amatori, care au alte profesii dar si un talent neprelucrat. valentin Dinu de anul trecut se incadra bine in aceasta definitie, spalator auto, fara studii muzicale, dar cu talent; talentul ala brut nascut printre blocuri sau cultivat din pasiune seara dupa servici, si nu dupa ce-ai facut Conservatorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_bConcursul este de amatori, care au alte profesii dar si un talent neprelucrat. valentin Dinu de anul trecut se incadra bine in aceasta definitie, spalator auto, fara studii muzicale, dar cu talent; talentul ala brut nascut printre blocuri sau cultivat din pasiune seara dupa servici, si nu dupa ce-ai facut Conservatorul.

Corect, asta e teoria. Atunci, de ce apar profesionistii???
Foarte bun exemplul cu Valentin , mi-era groaza sa nu spui Tutu. Bleah! Mereu o sa ma intreb cine Dumnezeu l-a votat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Am fost tentata initial sa zic ca Trio Zamfirescu merita sa castige, sau tipa cu naiul, dar mi-am dat seama ca ei sunt profesionisti, au ani de studii ,concursuri si spectacole in spate. Concursul este de amatori, care au alte profesii dar si un talent neprelucrat. valentin Dinu de anul trecut se incadra bine in aceasta definitie, spalator auto, fara studii muzicale, dar cu talent; talentul ala brut nascut printre blocuri sau cultivat din pasiune seara dupa servici, si nu dupa ce-ai facut Conservatorul.

Corect! Bine zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Xio niciodata un om nu va fi mai presus de un caine.Plozi vei avea si tu...sau poate nu(ar fi mai bine)pentru el...

Faptul ca tu iubesti cainii nu trebuie sa te faca sa dispretuiesti copiii,corect?In tonul mesajului tau e foarte multa ranchiuna.Si mai esti si medic...si ginecolog..pai cum daca tu dispretuiesti copiii iti dai si interesul sa vina pe lume cumva?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Hahaha, pe asta nu am mai auzit-o

Eu nu dispretuiesc copiii, vdar atunci cand scrii pe un forum este bine sa ai bun simt si considerenta fata de ceilalti oameni care participa la discutie sau care citesc.
In consecinta, cuvantul "potaie", "javra", alaturi de cuvantul "plod", alaturi de "babaciune/mos/babeta/baba", sunt cuvinte care nu au ce cauta intr-un dialog. Mai sunt pe langa astea "negrotei", "galbejit", "nasos" "umflat" si altele pe care e bine sa nu le mentionezi ca sa nu apara cineva ca mine care e iritat de asa ceva si care sa vi le tranteasca inapoi in nasuc.

Multumesc ca mi-ai spus sa nu fac copii. Chiar stateam in cumpana, da' daca mi-ai zis-o taman tu, pai asa tre' sa fie. N-am impins inapoi nici un copil si n-am pus nici un dop pana acum la gineco. Asta ca ma intrebi asa direct.

Raza de soare, eu nu imi imaginam nici un copi, cu atat mai putin facand salturi sau scarpinandu-se.
Am vrut sa spun ca probabil nu te-ai gandit la faptul ca cei care iubesc animalele se simt zgariati pe timpan la auzul acestui cuvant, dar vazand ca il repeti doar ca sa provoci m-am cam lamurit ce-i cu tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui XIO

[quote]citat din mesajul lui eumada
In consecinta, cuvantul "potaie", "javra", alaturi de cuvantul "plod", alaturi de "babaciune/mos/babeta/baba", sunt cuvinte care nu au ce cauta intr-un dialog.
Raza de soare, eu nu imi imaginam nici un copi, cu atat mai putin facand salturi sau scarpinandu-se.
Am vrut sa spun ca probabil nu te-ai gandit la faptul ca cei care iubesc animalele se simt zgariati pe timpan la auzul acestui cuvant, dar vazand ca il repeti doar ca sa provoci m-am cam lamurit ce-i cu tine.

Off-topic

Stimata doamna doctor,

Va aduc la cunostinta faptul ca detin un bucata POTAIE extrem de mustacioasa, jucausa, sincera, cu nas umed si ochi veseli si pe care o IUBESC enorm. POTAIE luata de pe strada, cand era un ghem de blana si scancea de foame in fata portii, POTAIE careia i-am pus sticle cu apa calda in cutie, in noptile geroase, POTAIE care nu adormea cand era catelus, fara sa ii cant, POTAIE pentru care am plans de dor cand eram in luna de miere, POTAIE care ne apara zi si noapte, POTAIE al carei nume a fost al-3-lea cuvant pe care l-a rostit fetita mea...

Credeti-ma, doamna doctor, POTAIA mea NU este nicicum deranjata de acest alint!

Dumneavoastra de ce va ambalati???

Si...stiti ceva, "doamna" doctor??? MI SE RUPE de cat de tare sunteti jignita de "POTAIA" mea!

(Scuze fata de moderatori pentru ultimul paragraf, dar na, sunt si eu om...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ah, bine atunci, dat fiind faptul ca eumada a interpretat mesajul meu cu plodul ca fiind dispret pt. copii, potaia ta este dispret pt. caini.
Niste prieteni de-ai mei se alinta "bai pi****", asta nu inseamna ca daca eu iti spun tie asa e ok, nu?
Prin urmare, da, consider cuvantul "potaie" alaturi de cele scrise anterior, o jignire, sa spunem, indiferent de cum iti alinti tu catelul.
Iar din comparatia "din atatia oameni a castigat o potaie", scuza-ma ca nu am visat ca tu il alinti asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Mai, voi ati vazut vreodata un spectacol David Copperfield? Si credeti ca "e pa bune"?

pai unii cred...d'aia e coada la vrajitoare!

talentul e o capacitate inascuta sau dobandita deci Gog o are dobandita.Normal ca el a facut show...si ca nu e nicio MINUNE DUMNEZEIASCA sau ACT VRAJITORESC....e doar o arta de a capta atentia publicului si de a-i face sa creada ce vrei tu...chiar si cu ajutorul unor trucuri ieftine...daca te pricepi "sa dai pe spate"...si esti bun in ceea ce faci...f.bine!!!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Off-topic
Xio, esti arhicunoscuta aici, pe DC, ca iti place sa te certi, sa "asmuti cainii cu batul prin gard". Cu unii mai slabi de inger, ti-o merge, cu mine nu. Cum e vorba aia... "Cainele moare de batranete si prostul de grija altuia". Asa ca...scuteste-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Mie mi-a placut Gog. Si acum ca am aflat cum a facut trucul nu ma simt deloc pacalita, am asistat la un show, i-a reusit (am stat minute bune sa ma intreb cum o fi facut, nu ca tineam totusi mortis sa aflu), bravo lui. Daca totul era asa usor si ieftin si oricine putea face asta nu inteleg de ce nu au fost cu sutele macar, sa nu zic miile, la auditii cu acelasi numar?!

Si m-am cam saturat sa fim etichetati la gramada, direct sau indirect, inferiori unora care cred ca au gusturi mult mai rafinate. Have a break, vorba reclamei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
Din 60 milioane de oameni, castiga o potaie...E clar, a innebunit lumea...

Ha, ha, ha. Exact astea erau comentariile in presa. Insa trebuie sa recunosc ca si mie mi-au placut catelusul si stapina lui.

Na, si mie mi s-au parut Signature mai buni decat George Sampson, ba chiar am speculat ca George e "mai englez" decat Suleman, dar... asta e.

Din putin se face mult - ajutor umanitar!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput