castigator romanii au talent

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Mai, voi ati vazut vreodata un spectacol David Copperfield? Si credeti ca "e pa bune"?

Logic ca totul e iluzie si trucuri. Dar dupa ce vezi de exemplu Criss Angel, zau ca ti se par trucuri de 2 lei ce face domnul asta.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui cristoiu

Mai, voi ati vazut vreodata un spectacol David Copperfield? Si credeti ca "e pa bune"?

Logic ca totul e iluzie si trucuri. Dar dupa ce vezi de exemplu Criss Angel, zau ca ti se par trucuri de 2 lei ce face domnul asta.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Eu nu stiu ce face el, nu am vazut emisiunea, doar ma mir ca se mira unii ca sunt trucuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Pana la urma Gog e un magician bun. De asta a castigat, pentru ca o mare parte din oameni au avut impresia ca au vazut ceva nemaipomenit.
Daca e sa luam magicienii la rand, pe mine nu ma impresioneaza prea tare, ca majoritatea fac trucuri vechi de cand lumea. El cred ca apartine unui curent mai nou, face bine ce face si prezinta numere mai putin cunoscute. Pe de alta parte e absolut normal sa nu fie pe placul tuturor.

Pe mine m-a mirat (in sensul bun al cuvantului) prezenta baiatului cu Rubik pe locul trei. N-as fi crezut ca atata lume poate aprecia si vota un baiat al carui talent este ca-si foloseste bine mintea.

Iar despre faptul ca mai sunt si altii, pana la urma si contratenori ca si Ianau mai sunt, si cei care "canta" gen beat-box (cum a fost un baiat in editia trecuta) mai sunt, si dansatori buni, si naisti, si chitaristi... E "Romanii au talent" nu "Romanii au un talent nemaivazut, unic si irepetabil". Chiar daca toti ne-am dori asta.

Una peste alta mie mi s-a parut finala asta mai buna decat cea de anul trecut, adica fiecare pe domeniul lor (cu mici exceptii) au fost foarte buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Cred ca exista o tendinta de "a uita" ca participantii chiar sunt oameni obisnuiti, care nu au aceasta profesie, nu se ocupa doar de asa ceva, au o viata absolut banala, obsinuita, sunt amatori. Unii sunt mai priceputi, altii mai putin dar toti, absolut toti sunt doar si numai doar amatori. Concursul este pentru amatori. Si privind din aceast punct de vedere de la aceasta premisa toti merita aplauze, toti merita felicitari pentru ca este corect sa le fie apreciat talentul oricare ar fi acela si la orice nivel s-ar prezenta.
Asa incat din punctul meu de vedere pentru toti participantii au in primul rand un sincer:
Felicitari!
si un:
Bravo!

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

uitati leit-motivul repetat de mihai petre de n ori in acest sezon : asta cautam noi, spectacol, oamenii sa fie dispusi sa plateasca bilet pentru a vedea reprezentatia concurentului respectiv.

iar gog exact asta a oferit : o reprezentatie care ii lasa cu gura cascata pe cei mai putin instruiti sau cunoscatori. acestia sunt cei multi, care ar putea plati/cumpara bilete la viitoarele reprezentatii, fie ca vor fi individuale sau inglobate in reprezentatia unui circ, sau vor asigura ratingul si cota de piata in cazul emisiunilor televizate.

in acest show sunt implicati destui sponsori, care au interesul de a-si promova in continuare imaginea si produsele, in cadrul spectacolelor ce vor fi sustinute de castigator, indiferent daca e cantaret, dansator, magician sau altceva.

cum ar fi acum ca spectatorii din toata lumea sa-i boicoteze/comenteze pe david copperfield, chris angel sau alti mari magicieni/mentalisti sau cum se numesc ei...toate numerele lor pot fi pana la urma explicate si desconspirate, pentru ca nu e nimic paranormal, e foarte multa munca in spatele fiecarui numar...

ca gog a meritat sau nu sa castige, asta e alta fateta a problemei...in ziare scria, printre altele, ca un patron de restaurant a promis cate o bere fiecarui client care da sms pentru gog; urmarea fiind ca patronul respectiv a dat 6 butoaie de bere...iar faptul ca multi concurenti au bloguri/pagini personale si/sau fani pe facebook si alte medii de socializare a contribuit la cresterea numarului de voturi (telefonice sau prin sms)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Personal nu am urmarit declaratiile anterioare pe tema asta

si ca mine, sunt probabil mai multi / asa incat, habar nu aveam care ar fi scopul declarat al concursului / aveam anume asteptari citind titlul "romanii au talent"

ma gandesc ca era mai sugestiv daca spect se chema

"Show ul la romani"

sau ceva in acest gen

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

extragerea premiilor

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Talente exista, multe si in domenii foarte diferite.
Talente mari, native.

Insa nu toti ajung in fata, unii pentru ca habar nu au ca pot sa isi urmeze calea, altii pentru ca au ghinion si altii pentru ca, pur si simplu, nu sunt in stare sa-si prezinte in mod atractiv talentul.
Cel mai bun exemplu este un cantaret din primul sezon care avea o voce excelenta, deosebita, dar atat de multe emotii incat trebuia sa isi scrie textul in palma ca sa-l poata canta, desi era evident ca-l invatase anterior.

Eu zic ca au dreptate cei din juriu cand spun ca totusi, conteaza si sa stii si sa poti sa te prezinti publicului. Pana la urma publicul alege, voteaza, la inima sau mintea lor trebuie sa ajungi, vrei, nu vrei.

Pe de alta parte acest show a mai adus in fata si talente in domenii mai putin cunoscute si asta iar e important. Multi dintre noi am exclamat wow la anumite performante care poate nu erau super-extra, dar erau in domenii mai putin cunoscute publicului larg. Majoritatea putem aprecia o voce buna, un dans bun, un numar de magie sau un instrumentist, pentru ca am vazut si alte performante in aceste domenii. Dar e mai greu sa pui exact la locul potrivit un numar de cub Rubik, sau de beat box, pentru ca nu vezi asa ceva zi de zi.

Intr-o situatie de acest fel s-a aflat si castigatorul de anul asta pentru ca publicul larg este totusi obisnuit cu alt fel de magie. Mentalismul asta, sau cum s-o numi este ceva mai nou, pentru ca putini se uita la televiziuni din alte tari care au deja show-ri de acest gen in program. Asa ca poate exista multi mai buni decat Gog, dar necunoscuti publicului roman. Neavand repere, multi au exclamat wow si au votat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Parerea mea este ca acest castigator nu a facut proba de talent - ci doar de niste trucuri. M-a dezamagit alegerea castigatorului. Dar in sfarsit, asta le place romanilor, asta au votat.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Stati putin: alte talente in afara de a canta si a dansa nu mai exista pe lumea asta?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

cu siguranta exista, rufus. insa nu toate talentele pot fi "generatoare" de spectacol, implicit de bani/rating/audienta.

pentru ca, pana la urma, cam la asta se reduce totul...cineva (trust media, sponsor, whatever) investeste bani in castigator, apoi se asteapta sa-i castige inzecit/insutit, prin/alaturi de promovarea imaginii/cresterea audientei si a ratingului.

Mergi la inceput