castigator romanii au talent
Raspunsuri - Pagina 3
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Selene_Bunny Gigel Frone a fost la egalitate cu omul "Sa trecem la treaba", deci ori unul, ori altul, tot un drac. Din putin se face mult - ajutor umanitar! Bazar general - fiecare implicare conteaza! Lucrusoare de vanzare... |
selena, asa este, dar nu inteleg de ce i-au grupat asa in semifinale. puteau sa ii puna mai variat...
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui balanta_tm
selena, asa este, dar nu inteleg de ce i-au grupat asa in semifinale. puteau sa ii puna mai variat... |
Management failure.
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Raza de soare spune:
A fost cineva atent la muzica, in timp ce dansau adolescentii surdo-muti? A observat cineva ca din cand in cand se oprea muzica?
Cati dintre noi, cei normali, am fi putut sa miscam macar din picior fara a auzi muzica, darmite sa dansam sincron minute in sir?
Dupa mine, ei, trupa NO LIMIT ar fi trebuit sa castige!
Nu Gog, nu "Rubik"...iar cocosatul ala de Frone n-avea ce sa caute pe scena, nicidecum in finala...strict opinia mea, cine vrea sa arunce cu rosii...
In schimb, toata stima pentru doamna Oana Lianu! M-am simtit ca si cum ar fi inviat Anca Parghel.
eumada spune:
Pai ala de anul trecut stiu ca era orfan,etc,etc deci un fel de caz social.Aia surdomuti.....talent doar prin ce fac.Totul a fost aranjat.
Au sperat saracii copilasi...la fel si fratele fotbalistului si aia trei cu chitara...
Oana Lianu avea nevoie s-o auda lumea,probabil castiga bani frumosi in strainatate...macar Andra aia a avut bunul simt sa nu comenteze ,deoarece ea fata de Oana Lianu ....este net inferioara.Si-a stiut locul,macar atat.
Ca la romani...
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Roxie spune:
citat din mesajul lui balanta_tm daniela, o, da, acel gigel frone a fost "exceptional" . intr-adevar, e un mare mister cum de a ajuns el in finala. pt mine tot un mister este si cum acest pianist (cosmin mihalache): http://www.dailymotion.com/video/xpsrl3_cosmin-mihalache-pian-romanii-au-talent-30-03-2012_music nu a ajuns in finala... dar nu-i nimic, poate va reprezenta si el alta tara precum bogdan ota, ca prin alte parti talentele astea sunt apreciate. la noi nu. |
Si eu ma intreb cum de nu a ajuns Cosmin Mihalache in finala, si a ajuns Cristian Leana in schimb. Frone nu avea ce cauta in finala, nici tipa cu tatal care canta la tambal. Anul trecut am fost la fel de dezamagita de castigator, si daca ati observat la editia de anul asta, cand au fost invitati finalistii de anul trecut, toti au venit cu ceva nou, toti au evoluat, si trupa Balance, si Narcis Ianau, numai Tutu ala a ramas blocat in peisaj si n-a facut nici o branza de anul trecut pana acum.
marius spune:
citat din mesajul lui Roxie 1.Si eu ma intreb cum de nu a ajuns Cosmin Mihalache in finala, si a ajuns Cristian Leana in schimb. 2.Frone nu avea ce cauta in finala, nici tipa cu tatal care canta la tambal. Anul trecut am fost la fel de dezamagita de castigator, si daca ati observat la editia de anul asta, cand au fost invitati finalistii de anul trecut, toti au venit cu ceva nou, toti au evoluat, si trupa Balance, si Narcis Ianau, numai 3.Tutu ala a ramas blocat in peisaj si n-a facut nici o branza de anul trecut pana acum. Roxie, Denisa (23 decembrie 2005) si Mihnea (11 ianuarie 2007) |
1. Oare numai el?
2. Daca e bal...pai bal sa fie nenicule
3. Oare de ce nu o fi evoluat? Ca se evolueze ceva inseamna 1% talent si 99% munca - (procentele sunt pur exemplificative) deci munca unde este?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
XIO spune:
citat din mesajul lui balanta_tm eu ma intreb daca intr-o alta tara un asa "talent" ar fi castigat marele premiu. nu cred... si ce m-a mai dezamagit, a fost atitudinea juriului care l-a ridicat in slavi pe acest smecheras. ma asteptam ca cei din juriu sa fie niste oameni inteligenti care chiar daca au fost incantati de domnul mentalist, sa fi fost mai moderati in aprecieri. fiindca intr-un fel sau altul, au influentat voturile publicului. ma rog, inca o data m-am convins pe ce anume pun pret romanii... |
balanta, ma scuzi, da' o tot dai inainte cu "smecherasul" si romanii patetici.
poate ai auzit de
http://en.wikipedia.org/wiki/David_Blaine
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2008399/Illusionist-Dynamo-walks-Thames-Magician-crosses-river-foot.html
http://en.wikipedia.org/wiki/Criss_Angel
Si multi altii, care au emisiuni intregi la TV.
Dintre atatia cantareti si dansatori acest om a facut cu totul altceva. I-a lasat cu gura cascata pe toti, inclusiv pe tine, ca tu il numesti condescendent "smecheras" din cauza ca te simti "smecherita", adica habar nu ai cum a facut ce a facut da' esti nervoasa tare ca nu a castigat doamna care canta la tzaspe instrumente sau copiii surzi, ca , nu-i asa, romanul asta in loc sa aleaga la un concurs acte de caritate, alege ceva unic. :))))
In sfarsit am auzit si eu de un concurs in care nu a castigat cineva din cauza ca a avut numai probleme, ci a castigat pt. ca merita.
Si sa stii ca poti minimaliza la gradul de "smecherie" orice meserie de pe lumea asta.
Mie mi-a placut cum a dansat cel de pe locul 2 si cum s-a comportat cand a fost intrebat de pozele de la videochat aparute recent.
XIO spune:
citat din mesajul lui balanta_tm daca ma duceam la circ si il vedeam acolo, probabil ca il apreciam si eu pe cristian gog. in naivitatea mea (probabil), credeam ca "romanii au talent" este alt gen de show... nu cred ca e vorba de a fi carcotas. e vorba de conceptul de "talent" si de ce intelege fiecare prin el. daca a invata niste trucuri ieftine (care se gasesc la primul search dat pe google) si a le prezenta in public inseamna a fi talentat, no comment. |
Balanta, te rog daca e atat de simplu sa faci si tu cateva dintre aceste trucuri.
Eumada, bineinteles ca poti crede ca aest om a aranjat cu juriul toata povestea.Explicatia este alta insa cine s-a uitat la Lie to me si The Mentalist poate deduce.
Lasand asta la o parte, se poate ca acei surdomuti sa nu fie de fapt surzi. sau sa fi avut un monitor mic pe care sa vada pasii.
baiatul cu cubul ar fi putut sa il aiba masluit, doamna care canta la atatea instrumente sa nu cante live sau nici macar sa nu stie sa cante. Numai baiatul de pe locul 2 nu prea avea ce sa falsifice.
P.S: pe monitor se vedea, nu stiu daca la TV, dar m-am uitat pe net si se vedea foarte clar. Nu m-am uitat la toata filmearea ca sa vad lnia izoelectrica, dar bradicardia se vedea din plop.
balanta_tm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui XIO
balanta, ma scuzi, da' o tot dai inainte cu "smecherasul" si romanii patetici. poate ai auzit de http://en.wikipedia.org/wiki/David_Blaine http://www.dailymail.co.uk/news/article-2008399/Illusionist-Dynamo-walks-Thames-Magician-crosses-river-foot.html http://en.wikipedia.org/wiki/Criss_Angel Si multi altii, care au emisiuni intregi la TV. Dintre atatia cantareti si dansatori acest om a facut cu totul altceva. I-a lasat cu gura cascata pe toti, inclusiv pe tine, ca tu il numesti condescendent "smecheras" din cauza ca te simti "smecherita", adica habar nu ai cum a facut ce a facut da' esti nervoasa tare ca nu a castigat doamna care canta la tzaspe instrumente sau copiii surzi, ca , nu-i asa, romanul asta in loc sa aleaga la un concurs acte de caritate, alege ceva unic. :)))) In sfarsit am auzit si eu de un concurs in care nu a castigat cineva din cauza ca a avut numai probleme, ci a castigat pt. ca merita. Si sa stii ca poti minimaliza la gradul de "smecherie" orice meserie de pe lumea asta. Mie mi-a placut cum a dansat cel de pe locul 2 si cum s-a comportat cand a fost intrebat de pozele de la videochat aparute recent. |
dar ce-ti veni sa te certi cu mine? nu e nimeni disponibil in dupamasa asta cu care sa te certi? sau?
cu gura cascata te-o fi lasat pe tine acest cristian gog; pe mine deloc. nu ma cunosti deloc ca sa stii ce anume ma lasa pe mine cu gura cascata. iar despre cum a facut numarul "fenomenal" din finala, am habar, am pus si linkurile...sunt niste trucuri ieftine de tot.
uneori prea ai impresia ca le stii pe toate, din n domenii...si mai ai impresia ca te si pricepi la oameni. nu stiu daca e asa...nu te cunosc.
tu citesti tôt ce se scrie de catre un user sau sari asa, in capul lui, cand iti vin nervii? despre copiii surzi, eu nu am mentionat nimic. incurci rau borcanele .
ia o pauza, bea un cico si cauta pe altcineva cu care sa te iei la harta . nu-s persoana potrivita pt asa ceva.
Roxie spune:
Eu nu vad ce mare dansator e Mihai Petraiche, daca nu avea probleme la spate nu ar fi impresionat pe nimeni, asa juriul e de vina ca a ajuns asa departe ca s-au lasat inlacrimati de problema lui de sanatate. Parca nu trebuia sa apreciem "cazul", ci talentul, nu? Iar Gog mie mi-a placut, dar undeva pe locul 4 sau 5. Iar tipa cu "tzashpe" instrumente chiar e un talent real. Gog o fi avand talent, dar spectacol nu a facut. Eu m-am plictisit la numarul lui din finala, celelalte numere ale lui au fost mai dinamice si mai interesante.