castigator romanii au talent

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Dupa mine, a castigat unul dintre cei mai buni. Mi-ar fi placut sa castige cei trei frati chitaristi. De altfel, toata finala (cu exceptia lui Gigel) a fost net superioara primei editii e emisiunii.

PS: de ce cred unii ca daca nu le-a placut vreun concurent parerea lor ar fi "mai adevarata" si, deci, romanii care o imbratiseaza sunt sub standardul lor...oricare ar fi ala? Mie mi-e teama ca nu-si cunosc propriul nivel..

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Mai Rufus,tata,zau ca acum tu dai cu bota-n balta.

Sunt mai multi din cei care nu au fost de acord cu GogMagog ala(sunt fan Andromeda,na)si sigur nu e un talent adevarat ala....la fel cum si Rubik a invatat pur si simplu pe de rost cubul si avea niste mici repere pe el pe care le simtea la mana si astfel stia cat mai are si ce mai are de facut.......eu bag mana in foc ca a fost aranjat totul cu magicianul ala care nici macar nu e magician..eu ma uit la Chris Mindfreek ala pe Axn si acolo da magie tata...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

rufus, o sa fiu o delicata si o sa ma prefac ca nu am inteles directia peiorativa din mesajul tau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

eu ma bucur ca a castigat gog!
aia cu dansul n-au decat sa mearga la"dansez pt tine" iar cantaretii la "vocea romaniei" sau "megastar" sau.... la "romanii au talent" ar trebui promovate alte talente decat dansul si vocea!
parerea mea!

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

No,uite ce frumos si-a spus parerea Giulia.......

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Va pot arata si eu o smecherie cu cartile de joc, pas cu pas, simpla de tot, si pe pariu ca nu o puteti toate face? (vorbesc cu doamnele care nu considera a fi talent ce a facut gog).
Mai ales cand aveti in fata voastra spectatori, camere de luat vederi care permit altor milioane de oameni sa va urmareasca.

Ce naiba, sigur ca e talent sa poti sa faci magie sau trucuri de tot soiul.
Edit: si munca, evident!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm

dar ce-ti veni sa te certi cu mine? nu e nimeni disponibil in dupamasa asta cu care sa te certi? sau?
cu gura cascata te-o fi lasat pe tine acest cristian gog; pe mine deloc. nu ma cunosti deloc ca sa stii ce anume ma lasa pe mine cu gura cascata. iar despre cum a facut numarul "fenomenal" din finala, am habar, am pus si linkurile...sunt niste trucuri ieftine de tot.
uneori prea ai impresia ca le stii pe toate, din n domenii...si mai ai impresia ca te si pricepi la oameni. nu stiu daca e asa...nu te cunosc.
tu citesti tôt ce se scrie de catre un user sau sari asa, in capul lui, cand iti vin nervii? despre copiii surzi, eu nu am mentionat nimic. incurci rau borcanele .
ia o pauza, bea un cico si cauta pe altcineva cu care sa te iei la harta . nu-s persoana potrivita pt asa ceva.

Doar eu observ ironia sortii in mesajul tau?

Imi spui ca eu cred ca le stiu pe toate, dar tu esti aia care mai devreme il jignea pe iluzionist si pe romani, ca io-te la ei cat de fraieri sunt.
Ti-am scris tie ca tu ai fost aia care si-a exprimat parerea agresiv.
Puteai sa scrii si mataluta ca ceilalti participanti ca nu ti se pare un talent acesta si ca nu intelegi de ce n-au castigat copiii sau baiatul cu cubul sau dansatorul sau mai stiu eu care.
Tu in schimb ai ales sa repeti cuvantul "smecheras" si "ieftin" pana m-am plictisit.
Partea cea mai amuzanta este ca spre enervarea ta baiatul a castigat, si a facut-o pe merit. tanananana Trucurile or fi ieftine pt. tine, cine stie, poate le si practici de ani de zile si de-aia vb asa despre munca omului, dar din fericire sunt destui care apreciaza aceste numere facute de iluzionisti. care se si numesc "iluzionisti" , "mentalisti", "magicieni", cu un motiv. Desigur ca multi ar putea sa le faca. Multi ar fi putut si sa fie Papa, presedinte, sa ajunga pe Everest sau pe luna, da' numai cativa au facut asta. hai sa-i scuipam in cap si pe "smecherasii" aia care au ajuns acolo unde oricine putea ajunge.

Ce linkuri ai postat? alea despre "oprirea inimii"? :))))))) eu ma refer la plicurile cu ce au spus cei din juriu, nu de ekg.

Cat despre priceperea mea la oameni si tonul mesajului tau, nici n-are rost.

P.S: nu am inteles ce e cu afirmatia ca as crede ca le stiu pe toate din n domenii .Ba din contra, eu cred ca ma confunzi.

Lady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Hai sa carcotesc si eu, ca nu ma pot abtine. Poate ca ceea ce era scris pe foi a fost aranjat inainte cu juriul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NinaR

Hai sa carcotesc si eu, ca nu ma pot abtine. Poate ca ceea ce era scris pe foi a fost aranjat inainte cu juriul.

nu prea cred, sincer...

Caught between the devil and the deep blue sea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

No,uite ce frumos si-a spus parerea Giulia.......

Madalina si Eva-Maria

mada, exact ssta vroiam si eu sa spun: ca giulia a spus f frumos...

Mergi la inceput