castigator romanii au talent
Raspunsuri - Pagina 2
Roxie spune:
Si eu sunt dezamagita de cei care au fost pe primele 3 locuri. Nici ala cu cubul, nici ala care dansa ca un robot nu aveau ce cauta. Un talent real este Oana Lianu, un alt talentat este Krem, si cele trei trupe de dansatori - Lil'Motion, Aset Crew si No Limit. Si din astia sa nu iasa nici unul intre primii trei - mie imi ridica un semn de intrebare legat de gusturile romanilor, sau de ce inteleg ei prin talent.
balanta_tm spune:
eu ma intreb daca intr-o alta tara un asa "talent" ar fi castigat marele premiu. nu cred...
si ce m-a mai dezamagit, a fost atitudinea juriului care l-a ridicat in slavi pe acest smecheras. ma asteptam ca cei din juriu sa fie niste oameni inteligenti care chiar daca au fost incantati de domnul mentalist, sa fi fost mai moderati in aprecieri. fiindca intr-un fel sau altul, au influentat voturile publicului.
ma rog, inca o data m-am convins pe ce anume pun pret romanii...
ligeea spune:
Nu este ,,dansezi "unde primeaza cazul ca sa castige copiii surdomuti , mai talentati in dans au fost celelalte echipe.
David Cooperfield a facut show cu trucuri asemanatoare ,si a fost considerat un mare talent , Cristian Gog de ce nu ?
Mie personal mi-au pl;acut foarte mult Trio zamfirescu 9cei cu chitarele ) si talent si show dar gustul meu nu primeaza .Eu zic sa nu mai fim tot timpul carcacotasi si sa ne bucuram de spectacol !
balanta_tm spune:
daca ma duceam la circ si il vedeam acolo, probabil ca il apreciam si eu pe cristian gog. in naivitatea mea (probabil), credeam ca "romanii au talent" este alt gen de show...
nu cred ca e vorba de a fi carcotas. e vorba de conceptul de "talent" si de ce intelege fiecare prin el.
daca a invata niste trucuri ieftine (care se gasesc la primul search dat pe google) si a le prezenta in public inseamna a fi talentat, no comment.
Androix spune:
Care show??? O asistenta care da din mana, un medic care zice o data ca nu e normal ce vede pe monitor si un monitor la care la televizor nu s-a distins NIMIC afara de un ecran albastru si atat e show??? Iar cu hartiile scrise, nu zic ca asta ar fi cazul, dar nu a dovedit in timpul numarului, fara nicio urma de dubiu, ca nu ar fi putut aranja asta cu juriul dinainte. Repet: nu spun ca asta s-ar fi intamplat, dar ca sa cad pe spate de uimire cum a cazut Mihai Petre care ori desfiinteaza un concurent ori e cazut in freza dupa el, pare usor labil, ar fi trebuit ca in timpul numarului sa ma convinga ca nu se putea in niciun fel sa fi aranjat asta dinainte.
In concluzie, pentru mine nu a fost nici macar show ce a facut el. A prezentat un numar extrem, extrem de slabut. E la ani lumina distanta de David Copperfield si nu cred ca-l va ajunge vreodata.
Si da, aprecierile juriului influenteaza votul, ca sa fie corect din punctul meu de vedere, in semi-finale si finala juriul nu mai are rost, pur si simplu nu ar trebui sa apara in emisiune.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
danielag spune:
La "Romanii au talent" se premiaza in primul rand show-ul. Pentru ca ceea ce pentru mine poate insemna talent, pentru altul e ceva pe care nu da doi bani. De exemplu mie mi-a placut Mihai Petraiche (tanarul de pe locul doi), care reusea sa se miste cum se misca avand un accident la coloana. Sora mea s-a operat la coloana si stiu ca inainte de operatie nu putea sa isi puna singura sosete. Asa ca ce face omul ala mi se pare mai mult decat extraordinar.
Cristian Gog este un iluzionist. Exista mari iluzionisti in lumea asta si eu personal ii admir si nu consider ca sunt sarlatani. Un iluzionist bun ne arata propriile limite, faptul ca nu percepem lucrurile asa cum sunt ele, ci pe baza unor sabloane pe care ni le-am format. Mie mi-a placut trucul lui Cristian Gog cand am inteles cum a fost facut (multumesc, balanta, ca eu n-as fi cautat in mod special detalii despre truc). Aici ma refer la partea cu plicul, nu la cea cu oprirea batailor inimii, care mi s-a parut neconcludenta.
Mi-au placut si tinerii dansatori surzi. Krem, de exemplu, nu mi-a placut deloc (chestie de gusturi, zicea cineva mai sus ca i se pare un talent, na, mie nu mi-a zis mare lucru). Doamna care canta la mai multe instrumente mi-a placut si ea.
Nota: nu am vazut tot spectacolul, deci nu stiu toti finalistii. Aaa, sa nu uit, daca ar fi castigat Gigel Frone cred ca am fi putut spune: halal "talent". Nu stiu cum a a ajuns pana in finala omul ala. (Mi se pare interesant ca am fost asa oripilata de omu' in cauza incat i-am retinut numele ).
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligeea Nu este ,,dansezi "unde primeaza cazul ca sa castige copiii surdomuti , mai talentati in dans au fost celelalte echipe. David Cooperfield a facut show cu trucuri asemanatoare ,si a fost considerat un mare talent , Cristian Gog de ce nu ? Mie personal mi-au pl;acut foarte mult Trio zamfirescu 9cei cu chitarele ) si talent si show dar gustul meu nu primeaza .Eu zic sa nu mai fim tot timpul carcacotasi si sa ne bucuram de spectacol ! ligeea |
Exact la David C. m-am gandit si eu...
Uite, am citit pe Net cum ca castigatorul de anul trecut, baiatul acela rapper, care era si orfan - aspect care a contat - primul lucru pe care l-a facut cu banii castigati a fost sa isi cumpere tigari.
O fi adevarat, n-o fi adevarat, asa putem specula la nesfarsit, ca e regizat showul, ca ia si juriul cota parte, ca, ca, ca...
Referitor la Krem, pe care l-am votat (desi are o piesa numita "Sara", daca o ascultati, numai bine nu va pica, suntem mamici, totusi), am vazut mai multe comentarii de genul "esti bun, foarte bun, dar n-o sa castigi, ca nu esti orfan".
Deci?
Din putin se face mult - ajutor umanitar!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
La Norvegienii au talent, am vazut un tanar pianist roman, care canta bine si a impresionat. Juriul l-a intrebat cum de nu i-a impresionat pe romani cu talentul lui. Tipul a raspuns ca a incercat, dar nu l-au bagat romanii in seama.
Mie asta mi s-a parut o minciuna.
Lucrusoare de vanzare...
balanta_tm spune:
daniela, o, da, acel gigel frone a fost "exceptional" . intr-adevar, e un mare mister cum de a ajuns el in finala.
pt mine tot un mister este si cum acest pianist (cosmin mihalache):
http://www.dailymotion.com/video/xpsrl3_cosmin-mihalache-pian-romanii-au-talent-30-03-2012_music nu a ajuns in finala...
dar nu-i nimic, poate va reprezenta si el alta tara precum bogdan ota, ca prin alte parti talentele astea sunt apreciate. la noi nu.
Selene_Bunny spune:
Gigel Frone a fost la egalitate cu omul "Sa trecem la treaba", deci ori unul, ori altul, tot un drac.
Lucrusoare de vanzare...