Aspirante optimiste>20ani (790)!
Raspunsuri - Pagina 8
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Sunt un pic mai bine astazi, aseara nu am putut presta iar dimineata a fost mai mult mecanic.
Pree seedul e foarte bun, noroc cu el, totusi mie imi e frica sa nu ovulez mai repede ca de sambata am cam inceput cu mucusul, sper sa pot sa imi fac injectia sa nu se sparga ei inainte.
Ma pregatesc de plecare, de oboseala si frig pe drum.
Am si o veste buna pentru voi am slabit 1,8 Kg intr-o saptamana, deci am si moral mai ridicat.
Ma duc sa imi fac papica si poate mai intru.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
dana0000 spune:
Neata fetelor!
Va mai amintiti de FelicityHope? Tocmai am citit postarea ei,e acum mamica"Alexander Matthew s-a nascut Joi,May 10 orele 15.12.A fost dificil pt ca a fost induced labor.S-a dovedit ca bebe e taur incapatinat,a fost un pic cu capul inclinat.Dupa doua ore de push,eram la capatul puterilor,bataile inimii lui au scazut.Doctorul mi-a spus vaccum sau forcept 3 strikes,in the end c-section.Stia ca nu vreau cezariana.A reusit sa prinda cu vaccumul capusorul lui din prima incercare si la a treia contractie a fost out.Acum se cunoaste cum l-a prin cu pompa de capusor.O sa ii treaca,dar imi vine sa pling de fiecare data cind ma uit la capusorul lui.
Avem probleme de alaptat.Am inchiriat de la spital pt o saptamina masina de muls(device-urile sunt ale tale,masinaria in sine,pompa o inchiriezi).E profesional si sper sa ne punem pe o directie si cu asta.
In rest el este cel mai cel si cel mai tare(zau ca trebuie sa scriem la administratorii forumului: avem nevoie de o cioara emoticon).Nu degeaba in spital doctorii ii spuneau Alexander the Great (ah,si o prajina sa-mi ajung lungul nasului,parca nu mi-am invatat lectia cit de greu a fost!!).
Alte date: 3520 gr, 52cm, agpar score la nastere 6, dupa 5 minute 9.Ah,mai avea si cordonul 2 ori in jurul gitului.Cit despre mine nu am 10 ore de somn puse cap la cap de miercuri 11 a.m si pina acum, cu toate cele 16 ore de labor.Si eu,si Ursul suntem extenuati emotional si fizic,singurul om care nu are nici o treaba si doarme senin...ati ghicit bine.
Va pup,poze mai tirziu....cred ca mi-a luat juma' de ora sa scriu asta."
Eu va citesc,sper ca stimularea sa dea roade,trebuie sa aveti incredere! Em iesi repede din butoi,da?
Si sex in seara cu injectia si in urmatoarea
emilia.m spune:
Dana, incerc sa ies din butoi dar deja simt presiune, nu atat de la ai mei cat de la socrii.. ca mi-a batut un apropos socrul ca ar cam fi vremea sa-i dau o veste buna, desi nici n-a trecut 1 an de cand ne-am casatorit...
Sex in seara cu injectia si dupa am retinut dar care injectie ca daca nu mai merge Clomidul si nu mai cresc foliculii nici injectie nu mai fac.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
emilia.m spune:
Draguta, eu cand am ovulat in Martie am avut dureri si balonari si intepaturi de ma urcam pe pereti. Acum, la doza dubla de Clomid nu am nici o treaba. Mi-e clar ca nu creste nici un folicul si ma iau depresiile din pricina asta.
Mihaela, tu cat ai dat pe Bravelle si de unde l-ai luat? Cate injectii sunt in cutie sau cum se vand?
draguta spune:
buna
Bety Doamne-ajuta! graficul tau e promitator, de maine ai putea sa faci test sau beta
Mihaela felicitari pentru kg date jos, cum ai reusit, poate mai sunt si alte fete care vor si sa stie reteta
Emilia nu te grabi cu concluziile, asteapta eco sa vezi ce si cum , au timp sa creasca daca abia ai terminat pastilele, pe mine acum au inceput sa ma intepe ovarele, ziua 21, col jos, deci nu cred ca e de ovulatie
Felicityhope sa-ti traiasca baietelul!
emilia.m spune:
Pe net scrie ca ovulatia incepe pe la 7 zile dupa ultima pastila de Clomid. Deci ar trebui sa fie cam pe 17. Eu merg la eco pe 16 dupa-amiaza. Sa vedem... poate totusi....
draguta spune:
Emilia ti-a zis ceva de progesteron dupa ovulatie? ar fi bine sa incepi sa faci si teste
dana0000 spune:
Em in luna in care am ramas nu am avut nici o balonare/durere,in plus testele de ovulatie erau negative. Abia la eco m-a contrazis Gero si mi-a zis ca se pregateste,ca testele mele nu erau bune de nimic.
Asa ca nu-ti mai face ganduri,mergi si vezi ce si cum.
Tin pumnii!
emilia.m spune:
O sa merg ca sunt programata, n-am ce face acum daca am zis ca merg apoi o sa merg dar nu am sperante prea mari de data asta. Prea e liniste si pace in burta mea. De progesteron mi-a zis si am duphastonul acasa pe noptiera, doar sa vina momentul post-ovulatie sa il iau. Am si brevactidul in frigider de o luna si ceva ma asteapta acolo cuminte doar sa creasca foliculul sa-l pot folosi.