Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna seara fetele

Natelo bine ai venit! sa-ti traiasca copilasii si sa ai doua liniute la testul pe care-l astepti.

Bety vine ai venit! la fel si pentru tine, testul sa fie cu doua liniute, incerci demult?

Emilia multe fete ovuleaza fara simptome, intepaturi etc.. eu le aveam, luna asta am simtit mai usoare intepaturile decat pana acum iar testeke de ovulatie nu s-au pozitivat desi sunt ziua 20

Gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Draguta m-am uitat special pt tine, luna cand am facut histero Z9 am ov in Z13, dar am facut stim cu clomid luna aia, Z3-7.
Apropo asta a fost acum un an

Mergi la inceput

Gaby multumesc, luna asta a fost ceva ciudat de la inceput, am avut in zilele 13 si 14 o tentativa de egg, teste negative, temp. nici ea nu mi-a confirmat, batranetea isi spune cuvantul, daca nu am ovulatie nici nu stiu cand va veni sa pot incepe stimularea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
Gaby de ce zici ca sunt dramatice injectiile?
Emilia eu luna asta si prima data in viata am facut stimulare cu bravel, 5 injectii si vad ca am reactionat bine, pentru ziua 9 acum vedem maine ce o fi in ziua 12.
Nu stiu cum se face dar am tras un certalau cu soacra si sotul azi de nu stim amandoi cum sa mai lasam de la noi sa ne impacam, el ma intelege si imi da dreptate tura asta, dar imi reproseaza ca spun lucrurile in fata, ca nu sunt diplomata, dar cum puii mei sa fiu diplomata cand eu ma duc la soacra si ii suport mofturile, mizeria si etc si ea azi cand ma prins 3-4 minute singura a inceput sa imi scoata ochii ca l-am indepartat de feciorusu de ea si mergem la familia mea mai mult, mi-a sarit mustarul instantaneu ca la ai mei mergem doar cand am de luat ceva si foarte rar sambata sau duminica pe cand la ea in fiecare sambata sau duminica.
In fine am ajuns cu sotul la un consens numai ca tot e in aer ceva ce ne face sa fim un pic distanti, sper sa se rezolve sa trecem la actiune.
Fetelor va pup pe toate si daca maine dimineata nu pot sa intru atunci o sa va spun direct maine seara rezultatele.
Cine stie brevactivul cum se face si la cat timp ar trebui sa fie sexul?
Stiu ca la 36 de ore dar asta inseamna ca din momentul in care faci injectia sa nu mai ai contact 36 de ore sau se poate si pana in 36?
Trebuie sa socotesc bine pentru ca sotul meu pleaca dimineata la 6 si vine seara la 7-8-9 trebuie sa gasim o modalitate sa fim impreuna.
Va pupic si noapte buna.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Mihaela bafta maine, sa ai productie buna, las-o pe soacra acum sa zica ce-o vrea, tu ai nevoie de liniste sa poti sa te iubesti cu sotul tau si sa se prinda , te asteptam maine cu vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Of draguta crede-ma ca daca as trece acum iar prin asta as lasa-o sa vorbeasca dar atunci pe moment nu am realizat si i-am spus adevarul.
Bineinteles ca doare dar sper sa treaca, oricum saptamana asta e teoria chibritului in tot familionul, maine trebuie sa ma sune cumnata sa imi reproseze ca ma iau de masa si ii bolnava si tralala, ma gandesc sa imi inchid telefonul deja ca sa nu fiu nevoita sa dau explicatii.
Acum stau si ma gandesc si poate are dreptate sotul ca nu mai sunt persoana de dinainte si ma enervez repede si spun in fata la om, dar exact asa i-am spus si ei, m-am saturat sa ma ascund dupa deget, nu imi place aia, aia... si pe sot asta la deranjat si tonul ca era prea sus si se simte ea ofensata, simt o tensiune foarte mare si nu pot sa fiu fund cu 2 fete, acum imi vine sa spun tot ce gandesc, adica nu ca imi vine dar chiar nu rezist sa tac, e un mare defect al meu, am mult de pierdut asa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Mihaela te inteleg foarte bine, noua soacra noastra ne-a facut 4 ani viata un calvar, de dragul sotului am suportat dar atat am putut, ea fiind la a doua casatorie, sotul vazand cine are dreptate a intrerupt orice legatura, i s-a adresat ca atunci cand va veni cu o vorba buna e bine primita, de 10 ani nu ne-am vazut, nu ne-am vorbit desi stam la 1 km, imi pare rau ca nu am soacra iar el mama prezenta in casa si in sufletul nostru dar ea a ales asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty200 spune:

Draguta, am inceput sa nu ne mai protejam cu doua cicluri inainte de asta, de prin febrarie.

Mihaela, eu am facut Brevactidul joi la 13 pt. contactul sexual de vineri seara dar recunosc ca am prestat si joi seara (ca prostii de 2 ori desi se spune ca se diminueza nr. de ), cred ca daca sotul are spermograma buna se poate presta zilnic.

http://www.fertilityfriend.com/home/3c41ee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

multumesc :)
Brevactid e Pregnyl. Sexul se face in seara cu injectia si in ziua/seara de dupa.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!!!
va astept la o !

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput