Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetele!
Eu tocmai am ajuns de la dr, n-am vesti bune. Ziua 11 si ovarele mele sunt ciorchine de chisturi, sindrom PCO. Mi-a facut trimitere in spital pt laparoscopie, zice ca trebuie toate chisturile scoase unul cate unul. Maine dupa masa merg la spital sa vad cum se procedeaza.
Va pup pe toate!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Salut fetele.
Intrebare: dac#259; ai antidotul antispermatici pre-sere ajut#259;?

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Anticorpi, antispermatici

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Daena, PCOS-ul nu se trateaza laparoscopic de regula. Exista o singura metoda laparoscopica care seamana cu ce zici tu, se numeste drilling ovarian dar nu are efect decat cateva luni (2-3) si nu la toata lumea. Incearca intai cu stimulare fara drilling, poate merge si scutesti niste bani si niste stress.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetele.
Am ajuns si eu pe meleagurile mele, adica acasa.
Vesti bunisoare, nu foarte bune, foliculul de pe dreapta e de 17 mm, cel de pe stanga a dat inapoi 1mm, are 13 acum, endometru 7,8 nu a crescut foarte mult.
Maine seara fac injectia si joi merg la eco dupa amiaza sa vad daca s-a spart.
Emilia bravellul l-am luat de la catena cu 81 de ron fiola si iti da cate ai nevoie, iar brevactivul e 31 de ron fiola.Pt 5 fiole iti trebuie vreo doi banuti, am inteles ca e mai ieftin ca menopurul.
Draguta multumescreteta de slabit e aia celebra de la Xdidi, vad ca functioneaza, eu am mai mancat si cate un pic de painita si in 2 seri am calcat pe laturi si cu un paharel mic de vin.
Va pupic pe toate.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Daena, PCOS-ul nu se trateaza laparoscopic de regula. Exista o singura metoda laparoscopica care seamana cu ce zici tu, se numeste drilling ovarian dar nu are efect decat cateva luni (2-3) si nu la toata lumea. Incearca intai cu stimulare fara drilling, poate merge si scutesti niste bani si niste stress.

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Emilia, tu ce tratament iei? Eu acum sunt luna a 2-a de stimulare cu clomifen, dar in loc de foliculi ovarele mele sunt pline de mici chisturi si dr mi-a zis ca trebuiesc indepartate prin laparoscopie.Nici eu nu stiu ce sa fac, am mai citit, stiu ca laparo nu vindeca SOPC dar nu mi-a zis de alta alternativa. Numai asta nu m-am gandit ca voi afla la eco de astazi.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Daena, imi pare rau.
Emilia, unde e optimismul? Eu am avut luni intregi de stimulare fara sa simt nimic.
Miha, eu zic ca e dura stimularea cu injectii, tu esti abia la inceput si ai mari sperante. Sa de-a DD sa nu mai faci alta luna de injectabile.
Luna asta se face un an de cand tot ma injectez si pot sa iti spun ca te uzeaza psihic, ajungi sa nu mai suferi sa vezi seringi in fata. E dificil sa iti explic, dar ma gandesc ca e ultima solutie de stim pe care o am si nici aia nu prea merge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele

v-am pregatit o si un ceai cald

la noi este o vreme de noiembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Daena si eu zic la fel sa nu te grabesti cu laparoscopia, e cel mai simplu sa-ti recomande laparoscopia, am o cunostinta care avea microchisturi, a facut hormonalele si i-a fost recomamndat puregon si dostinex, avea si prolactina marita si a ramas gravida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Daena imi pare foarte rau ca te-ai ales cu chistulete.
Iti dau un exemplu eu aveam chisturi, se spargeau se faceau inapoi, am facut laparo, in luna aia dupa operatie nu am gost la eco iar exact la o luna dupa operatie, dupa ce mi-a venit ciclu aveam chist de 4 cm si nu am avut ovulatie, asa ca laparascopia nu rezolva chisturile.
Eu zic sa vorbesti serios cu medicul despre asta ca faci laparo si s-ar putea o luna 2 sa fie bine apoi iar sa apara.
Eu te indrum si spre un tratament naturist, daca poti sa mergi la un doctor homeopat ar fi foarte bine ca el iti spune exact ce sa iei.
Pana atunci poti sa bei ceai de cretisoara si coada soricelului, coada soricelului 2-3 cani pe zi face minuni, vezi ca asta nu e bun dupa ovulatie dar daca stii sigur ca ai chisturi si nu ovulezi luna asta poti sa bei si sa cotinui pana aproape de ovulatie apoi bei de cretisoara.
Gaby poate ai dreptate nu zic nimic, sper sa fie prima si ultima luna la mine, intradevar numai cand te gandesti cat de scumpe sunt injectiile chiar o iei pe aratura.
Nu am mai prestat deloc nici aseara nici dimineata, am dormit ca un sac, eram asa obosita, o lasam pe maine dimineata la 12 ore de la injectie, cu atat se refac gigeii.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput