Aspirante optimiste>20ani (790)!
Raspunsuri - Pagina 18
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 Miha, sa-mi scrii cand ai timp :) m-am intors de la intalnire :) si eu nu te vad pe mess. Aspenter (75 mg) 1/zi |
adica Miky
Aspenter (75 mg) 1/zi
Ana178081 spune:
Va pup dragutele.
Azi am fost la donat sange>pt analize,m-am trezit dimineata la 7,mi-era asa de somn.....apoi m-am plimbat putin mai mult prin Unirii,imi cautam sandale/papuci si un sutien.Nu mi-a placut nimic,m-am intors acasa cu un maieu roz
Fetelor dar cate mai trebuie sa indurati pentru analize,eco,injectii,etc.Eu cred k o luam razna demult
Sa va mai zic ceva in legatura cu prestatul:nu uitati dupa sa stati cu cracii pe sus,ori sa stati lungite in pat cu o perna sub fund cel putin o ora si sa nu va ridicati din pat 2 ore!Am citit pe net asta si asa am facut si eu
Bafta la bebici!
emilia.m spune:
Multumesc Ana, asa voi face in seara asta.
In legatura cu injectiile, aerul trebuie scos complet din orice seringa. Daca se injecteaza aer in vreo vena se ajunge la deces deci mare grija cu asta.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
Mihaelafalt spune:
Heloo gagici, revin cu vesti bune, foliculul de pe dreapata s-a spart, a ramas cel de pe stanga are 14 mm, se vede si corpul galben deci e de bine, endometru 8,5.
Mi-a spus doctorita sa ma spal cu apa cu bicarbonat ca gelul ala pentru ecografie poate fi putin acid si dupa aia sa prestez, voi stiti ceva de asta? Mai continuam munca cateva zile si peste 14 zile va dam o veste buna.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Mihaelafalt spune:
Mica multumesc pentru pupici.
Ce ai facut ieri la doctor cum stai cu micul hematom, sper ca ai scapat de el si esti bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Blue_sea spune:
Mihaela, spor! Pozitia o stii, craci pe tavan si somn dupa! Trebuie sa iasa ceva. Trebuie sa iau pe cineva dupa mine la Odisee! Da?
4+
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Blue_sea Mihaela, spor! Pozitia o stii, craci pe tavan si somn dupa! Trebuie sa iasa ceva. Trebuie sa iau pe cineva dupa mine la Odisee! Da? 4+ |
Multumesc dar in 2 saptamni pana anunt eu poate mai iese altcineva inainte.
Vad ca fetele nu se ingramadesc sa se treaca pe listuta de testare, lasati ca o sa fiu eu vedeta si o sa am parte de toata atentia voastra ca sunt singura pe lista.
kmy_black spune:
Mihaelafalt
sa fie cu ochisori!!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!
Mica26 spune:
citat din mesajul lui Mihaelafalt Mica multumesc pentru pupici. Ce ai facut ieri la doctor cum stai cu micul hematom, sper ca ai scapat de el si esti bine. Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe) O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos |
miha, azi am fost la medic. l-am auzit iar pe bebe, de data asta cu 182 de bpm,fata de data trecuta 132bpm. hematomul e inca acolo, e un pic mai mic 1/0.17cm. trebuie sa stau cumintica in continuare...odihna, no love si no stres. teoretic trebuia sa am 9s1z,dar bebe e mai mic -are 8s5z, asta din cauza ca am ovulatia mai tarziu(z17).
cam atat! de acu pe 12iunie la DT.
tin pumnii sa fie bebe la tine! si emilia am vazut ca trebuie sa presteze acum...uite cate un de molipsire!
Ana, tu nu vii la odisee la noi?
Va pupic pe toate si spor la prestat!
Mica 9+