Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Mica ascult-o pe doamna doctor ca stie ea ce spune, ai vazut ca ai reusit acum stai cumintica.
Kmy
Velvet unde esti?
Te pup iubita, mai vino pe la noi, sunt sigura ca nu ai renuntat la visul de a avea copilul tau asa ca te astept.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

nici pe raluca nu am vazut-o de mult timp!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Citat:
citat din mesajul lui daena

Emilia, mihaelafalt spor la !

Daena, este foarte funny ce ne doresti. Emoticonul asta ( ) face toti banii
Mi-a zis dr mea ca daca nu raman in urma stimularilor cu clomid imi da injectabile numai daca fac fertilizare. N-am intrat in detalii ca sa stiu daca fertilizare poate insemna si inseminare ca eram prea agitata ieri din cauza a ceea ce s-a vazut in uter. Apropos de asta.. nu pot sa imi dau seama ce s-a vazut, surfez netul in lung si in lat si nu ma prind ce poate fi. Polip sau fibrom nu era din ce mi-a zis dr. Si nu era o pata neagra asta e faza, negre erau ovarele din cauza foliculilor. Ce se vedea in uter daca imi amintesc bine era un punctulet incercuit de o bulina mai luminoasa asa...

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Si mie mi-au descoperit 2 medici un fel de chist pe uter (cica) si al treilea (la care am ramas pana la urma) nu a vazut nimic...sa speram ca nu e nimic grav la tine. Eu totusi cred ca e un semn ca urmeaza sa se intample cevaaaaa.. Iti tin pumnii...daca reusesti tu cred am si eu sanse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Oxxy, multumesc. Sigur reusim amandoua. Uite ca Dana a reusit in martie si avea si ea Pcos. O sa reusim si noi.

Mergi la inceput

mediul acid omoara spermatozoizii si apa cu bicarbonat neutralizeaza acidul si mareste sansele de a concepe un baietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna seara fetele
Emilia ai vazut ca ovulezi? iti faceai atatea probleme.. cred ca e luna norocoasa la tine
cum stim ca este mediu acid? pune articolul sa-l citim si noi

Mergi la inceput

Caut maine articolul si il pun. Acum tocmai ce am prestat si stau cu perna sub fund si butonez telefonul pe forum. Am gasit articolul cautand reteta pt a concepe baiat cum doreste sotul meu. Se explica acolo ca mediul din vagin e acid si daca sexul se face cu mai mult timp inainte de ovulatie iese fetita pt ca spermatozoizii cu cromozom X sunt mai robusti mai lenti dar mai rezistenti pe cand cei cu cromozom Y sunt mai mici si mai rapizi dar mor mai repede in mediul acid. Nu aveti idee fete dragi ce mi-as dori sa fie luna asta cu noroc, ca e exact luna cand am implinit 29 ani.

Mergi la inceput

hai ca l-am gasit: www. feminitate. org/2010/02/fetita-sau-baietel/

Mergi la inceput

am mai descoperit ceva in seara asta pe www.medicultau .com/sanatatea-familiei /planning-familial/ investigarea-cauzelor-sterilitatii/ cand-are-loc-ovulatia.php
Dupa menstruatie colul se simte ca varful nasului. In preajma ovulatiei se simte ca lobul urechii si se deschide 5 mm sa poata intra spermatozoizii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

hai ca l-am gasit: www. feminitate. org/2010/02/fetita-sau-baietel/

<hr noshade size="1" />

interesant articol, poate imi iese si mie pasentza cu fetitza!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput