Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna ziua la fete!
Va mai amintiti de mine?
Sa stiti ca va citesc zilnic, dar nu am mai apucat sa scriu.
Am intrat sa va dau multi de molipsire!
Capul sus ca se poate! Trebuie! Nu uitati de paharelul de vin si pozitia minune! Da?
Miha sper ca ai sa citesti mesajul asta, pentru ca stiu ca tu prestezi in forta acum!
Nu mai vreau fete triste pe aici? Unde-i optimismul din numele acestui forum??? Va rog frumos!
Ma scuzati daca am suparat pe cineva....intentiile mele sunt cat se poate de bune!
Va pup pe toate si va imbratisez!

Mica 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

Buna fetele,

Daena, merci de raspuns. Cum sa ma supar? Chiar am uneori nevoie de sfaturi, si tu ai dreptate. Trebuie sa ma implic mai mult, dar uneori simt ca nu mai pot. Acum ma simt mai bine psihic, dar am avut momente cand ma apuca depresia.
De exemplu, astazi de dimineata cand mi-am luat temperatura a scazut la 36.6, dupa 3 zile de 36.8. Nu mai inteleg nimic. Intai imi creste de la 36.4 , dureaza 3 zile apoi scade. Astept sa vad cum este maine dimineata. Se cam duc sperantele si luna asta.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miky, prima doza care o setezi este ca sa dai afara bula de aer din gonal. Cand vezi ca nu mai e aer, te opresti din apasat, sa nu pierzi lichid degeaba. Sper sa fie acceptat dosarul pt Fiv, dar poate ramai luna asta. Poate totusi mai exista si minuni!
Si eu mai am 2 ia si gata la fiv.
Pup fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Citat:
citat din mesajul lui daena

Emilia, mihaelafalt spor la !

Daena, este foarte funny ce ne doresti. Emoticonul asta ( ) face toti banii
Mi-a zis dr mea ca daca nu raman in urma stimularilor cu clomid imi da injectabile numai daca fac fertilizare. N-am intrat in detalii ca sa stiu daca fertilizare poate insemna si inseminare ca eram prea agitata ieri din cauza a ceea ce s-a vazut in uter. Apropos de asta.. nu pot sa imi dau seama ce s-a vazut, surfez netul in lung si in lat si nu ma prind ce poate fi. Polip sau fibrom nu era din ce mi-a zis dr. Si nu era o pata neagra asta e faza, negre erau ovarele din cauza foliculilor. Ce se vedea in uter daca imi amintesc bine era un punctulet incercuit de o bulina mai luminoasa asa...

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Miky, prima doza care o setezi este ca sa dai afara bula de aer din gonal. Cand vezi ca nu mai e aer, te opresti din apasat, sa nu pierzi lichid degeaba. Sper sa fie acceptat dosarul pt Fiv, dar poate ramai luna asta. Poate totusi mai exista si minuni!
Si eu mai am 2 ia si gata la fiv.
Pup fetele

Asta am observat la asistenta ca nu a scos bula de aer din pen m-a injectat direct, e vreo problema?

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Gaby tu la umatoarea menstruatie incepi din nou stimularea pentru inseminare? tu trebuie sa faci pauze de cate o luna intre proceduri din cate imi aduc aminte.
Bafta multa!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Dincaalina, din ce stiu eu nu conteaza temperatura in sine, ci trendul. Eu in luna in care am ramas am urmarit temp bazala pe fertilityfriend. Asa am aflat ca ovulam in ziua 17 nu in z 15 cum credeam eu.
Si apropos de fertilityfriend, primul semn ca as fi acolo ml-am vazut cand in z7 dupa ovulatie am avut o scadere de temp, iar apoi a crescut la loc. Acel "implantation dip".

Azi am fost la eco: s-a vazut doar saculetul si un endometru grasan Mai mergem peste 2 saptamani ca sa auzim si inimioara. M-a trecut dr pe utrogestan doar 200 (luat seara oral).

Emilia, spor la munca!

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

mmmmmmmmm, parca mai prind curaj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miky, nu stiu ce sa zic cu bula de aer, pe prospect scrie ca trebuie scoasa, la injectiile de declansare la fel. Eu mi-am facut mereu singura injectiile, asa ca am urmat ce a zis pe prospect si in filmele de pe youtube.
Da eu fac pauza de o luna intre inseminari. Am avut una ratata, dar s-a luat in calcul, luna trecuta una si luna viit iar una. Ma duc luni la dr sa vb cu el, sa vad ce zic ca mai trebuie facut si sa imi explice ce crede el despre faptul ca nu raman. Stiu ca pare bizar, dar eu nu l-am mai vazut de cand am decis ca imi face ia, biologul a fost baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Miha,
sa-mi scrii cand ai timp :)
m-am intors de la intalnire :)
si eu nu te vad pe mess.

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput