Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Deci faci tot la clinica, ma gandeam ca faci la spital de stat undeva unde sa dai doar atentia.
Of ce mult mai investesti si tu, ca si noi toate care ne aflam aici, dar sigur la sfarsit plata va fi ceva super.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetelor!
la apel!!!
de azi(de fapt azi concept strategia, de maine aplicarea 100%) intru in cursa pt bb2!!!
sotul meu a plecat azi pentru 3 sapt in aplicatie si ma pot apuca in liniste de dietele mele radicale( spre sa reusesc sa le tin) si sa-i fac o surpriza knd vine acasa!!!daca da DD sa reusesc, luna viitoare as vrea sa-mi scot steriletul, sa-i dau organismului o luna( max 3luni, desi nu m-as lungi atata) sa intri in functie fara si apoi sa trecem la pentru BB2!!!
poate daca reusesc sa slabesc imi revine si mie apetitul de , k stau fff prost la cap asta, am noroc ca sotul meu nu imi face scene( cred ca ne-am certa zilnic pe acest subiect)!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata fetelor!
Dincaalina, eu cred ca daca faci stimulare ovariana e absolut necesar sa mergi la eco sa verifici, se poate ajunge la suprastimulare si atunci se mareste ovarul si e in pericol. Nu e de glumit cu asta.
Nimeni nu zice ca e usor, trebuie sa iti faci timp, cheltui bani,te stresezi, dar asta e cu tratamentul de stimulare, trebuie monitorizat. Daca vrei sa iei o pauza ia mai bine dupa ce termini cele 3 luni de tratament, dar nu acum.
Eu la prima luna de stimulare am raspuns super, am ovulat fara ajutor, dar din pacate nu s-a prins nimic.A doua luna in schimb a fost dezastru, suprastimulare si o multime de chisturi.Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi urmat daca luam si a treia luna si nu mergeam la eco...
Despre utrogestan, m-am uitat pe graficele mele din urma, mie nu mi-a crescut temperatura.In luna in care nu am ovulat am luat utrogestan si temp a fost in medie 36.3, a scazut la 36.2 in ziua 1. A doua luna am ovulat si tot asa, am luat duphaston(aceeasi substanta)dupa ovulatie si temperatura a crescut.Graficul de pe aprilie poti sa il vezi la semnatura mea.
Si cu utrogestanul trebuie sa ai grija, sa iei doar dupa ce ai ovulat, caci altfel inhiba ovulatia si pierzi luna respectiva.De asta e bine sa monitorizezi ovulatia. Iti spun deoarece mie dr din ro mi-a dat duphaston sa iau 6 luni, din ziua 14 cate 10 zile.Si acum observ ca eu de fapt ovulez in ziua 17, deci le-am luat gresit.Aste e, invatam.
Sper sa nu te superi pt ce ti-am spus, e decizia ta ce vei face. si sa fie in burtica.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Miha da am reusit, l-au sunat ieri pe sotu sa vina sa o ridice, mai trebuie sa mearga sa i-a rezultatul in original de la spermograma care a fost facuta anul trecut, sper sa o mai aibe cei de la Medlife., daca nu trebuie sa faca alta.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Miky iti tin pumnii
ma bucur c-ai terminat cu hartogaraia

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Oxxy, pt endometru poti sa iei ulei de catina pana la ovulatie, si cate un paharel de vin rosu tot pana la ovulatie.Am probat reteta asta 2 luni cu stimulare si endometrul a fost f frumos.

Mergi la inceput

Emilia, mihaelafalt spor la !
Miky, bafta si tie, tinem pumnisorii sa iti aprobe dosarul si sa vina bebe cat mai repede!

Kmy, mult succes cu dieta! Sigur vei reusi.
Eu am inceput de sapt asta dieta Montignac, voiam sa incep de ceva timp dar luni m-am hotarat.Am adunat toata ciocolata, dulciurile din sertar, chipsuri si tot ce-am mai gasit de rontait intr-o punga si am pus cartea de dieta pe masa.Azi dimineata repede pe cantar si -1 kg . Sper sa mearga si in continuare, eu dau jos repede pana la 4 kg, dar apoi merge f greu.

O zi buna va doresc la toate! Eu as fi iesit la plimbare, ca azi e liber, dar bate un vant de te ia pe sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Miki, iti tin pumnii sa reusesti cu inseminare si sa nu mai fie nevoie de FIV
In ceea ce ma priveste, daca nu iese luna asta imi fac histeo sa vad ce e cu trompele.
Si il mai trimit pe sot la o spermograma sa vedem ce s-a mai intamplat lately.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Em ma bucur ca ovulezi,ti-ai facut 1mil de ganduri dar o sa fie bine.
Nu stiu ce ar putea sa fie pata neagra,sper sa nu fie polip ca impiedica implantarea.
Miky bafta la IA,poate nu mai e nevoie de FIV.Eu stiu ca ai mai facut dar nu se stie niciodata.
Miha asteptam vesti de la dr,abia astept sa intru sa citesc vestile bune peste 2 sapt.
Daena si Kmy bafta la dieta!
de molipsire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

daenaeu tocmai am golit tot frigiderul si l-am dus la caine si purcei!!! mai am doar ce ii dau lu bebe!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Miha, Daena, Emilia, Dana, Moni multumesc pentru gandurile bune!
Kmy bafta multa cu regimul, eu incepusem cu supa de varza dar dupa 2 zile m-am lasat nu am ambitie deloc

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput