Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

DenyAnd cum sa dam cu rosii eu i-ti inteleg perfect starea, nu se supara nimeni, de asta suntem aici fiecare sa-si spuna offul, toate avem momente mai bune sau mai rele
vitamine si eu am luat elevit vreau sa mai iau si luna asta m-am simtit foarte bine de la ele, nu cred ca faci nici un rau daca iei vitamine, utrogestan daca vrei sa mai iei eu te sfatuiesc sa iei doar vaginal dupa ovulatie, cu toate ca si tu stii asta sa nu te superi pe mine ca ti-am zis
cu ciclos si la mine este ceas, nici o zi amarata nu intarzie....
hai intra macar tu mai des ca mai destinzi atmosfera
urmatoare la apel kmy_black pe unde stai ascunsa ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

O cafeluta la toate fetele va ofer.Cam tarziu,dar eu nici n-am terminat-o.Mai beau din cand in cand(1-2/sapt).
Emilia sa stii k si eu tot la primul copil sunt,nu mai am nici unul acasa(baietelul de care vorbeam nu este al meu,aveam grija de el).
Denny zic ca pana nu faci investigati sa vezi de ce pierzi sarcinile,nu rezolvi nimic luand asa de capul tau medicamente,nu stiu cat de mult te ajuta,fara sa stii cauzele

in 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Cami, nu ma supar ca imi zici de utrogestan.
Stiu ca efectul este mai bun daca il pui vaginal(ca am mai luat asa), dar am incercat luna trecuta sa iau oral sa vad cum e.
E mai usor sa iei oral, ai inghitit 2 pastilute si apa si gata, dar vaginal trebuie sa stai intinsa macar o ora, si plus daca sotul vrea este neplacuta senzatia cu utro in vagin si mai curge inapoi.(luam utrogestan pe ascunsca sa nu stie sotul, de aceea am incercat oral).
Utrogestan luat oral, intradevar iti da o stare de somnoleeeeentaaaa, abia ma tineam pe picioare de ziceai ca sunt beata. In fiecare zi la pranz dormeam. Dupa ce am oprit utrogestanul in z25, mi-a trecut somnolenta.
Ultimele zile(dupa ce mi s-a terminat, menstruatia z5-6-7) iar mi-a fost un somn (ca atunci cand luam utrogestan) si chiar nu inteleg de unde atata somn in mine zilele astea. O fi un nou simptom la mine, dinaintea ovulatiei? Noaptea dorm bine, dimineata nu vreau sa ma mai trezesc ca vreau sa doooooooorrrrrmmmmm, dupa pranz, mai ales pe la 16-17 iarasi atipesc pe canapea uitandu-ma la un film, de zici ca tv-ul/pc-ul e un somnifer.
Ce e cu mine?

Mai nou, alaltaieri si ieri simteam gust metalic in gura de am ramas , ca chiar nu mai inteleg nimica.

Imi ziceam, poate sunt gravida, dar de unde? ca numai ce s-a terminat menstruatia, si mi-a curs destul de mult rosu si cu cheaguri, nu are cum sa fie ciclul peste sarcina.

Cred ca o fi de la vreme posomorata starile astea ciudate la mine, ca alta explicatie nu gasesc.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Deny cum sa ne suparam, fiecare avem momente si bune si rele, nu trebuie sa stam ascunsi nici cand ne este bine si nici cand e rau, eu vreau sa spun la toata lumea sa stie amarul sau bucuria mea.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081

Denny zic ca pana nu faci investigati sa vezi de ce pierzi sarcinile,nu rezolvi nimic luand asa de capul tau medicamente,nu stiu cat de mult te ajuta,fara sa stii cauzele

in 7 saptamani

Stiu Ana, si ai dreptate. Si MeAlex imi zicea la fel.

Sunt in situatia ca a lui Velvet, nu am bani si nu pot face nimic mai departe.
Nu am posibilitate sa fac investigatiile, de imprumutat nu putem, stam pe loc cu banii, nu reusim sa punem ceva bani deoparte ca se duc repede pe cheltuieli. Traim dintr-un salariu. Daca as aduce si eu un venit, atunci ar sta altfel lucrurile.

Luna trecuta am luat utrogestan oral, ca sa incerc si metoda asta, din curiozitate sa zic asa, si speram ca poate-poate de data asta va fi bine. Stiu ca e un hormon si nu e de joaca cu el. Pe viitor nu-l mai voi lua decat daca imi va zice medicul.
Ziceam c l-am luat pe ascuns sa nu stie sotul, pt ca iar am avut ceva problemute si iar s-a adus in discutie despartirea(nu vreau sa intru in detalii), doar atat ca la suparare mi-a zis ca nu vrea bebe, asta m-a ranit enorm si mi-a cam taiat dorinta sa mai lupt pt bebe si nu prea mai vreau fac analizele alea, si daca vom ajunge sa ne despartim, nu mai am putere sa incerc o alta relatie. Acuma suntem bine, dar lunile trecute cazusem mult in butoi. Azi, poate ca vb cu voi, incet incet imi revine optimismul pt planul bebe, cu toate ca nu stiu ce ma asteapta in viitor in relatia mea cu sotul.

Vitaminele le iau, asa prevenitv, nu costa mult, si ma simt bine de la ele, imi da energie, sunt mai bine decat celelalte care le luam din tara, de alta firma.
Aspenterul il iau mai mult ca sa nu mai am dureri mari in menstruatie. Luna asta iarasi a vrut sa inceapa criza aia si de frica s anu inceapa dureri mai puternice, in z2 si z3 al CM (numai 2zile)am luat 2 aspenter pe zi(de 75mg pastila), una dimineata si una seara inainte de culcare. Durerile incepeau mai mult dimineata si am fost surprinsa sa vad ca dupa ce am luat 1p de aspenter + 2 MgB6 vit E, peste juma de ora imi treceau durerile si ma simteam bine ca si cum nici nu aveam menstruatie.
Nu stiu daca e de la aspenterul luat si dimineata sau de la MgB6 si Vit E, dar inclin sa cred ca de la aspenter imi trecea durerile pt ca in lunile cand nu luam aspenter, luam doar MgB6 si 4pastile pe zi si cu greu imi treceau durerile.

Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna
Camcris eu astept menstruatia sa stimulez putin ovarele, nu stiu cand am ovulat luna asta si daca am ovulat dupa HSG, de astazi am niste dureri ciudate prin ovare si uter si sani mai plini, poate se apropie

va doresc la toate numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Deny eu am avut o data timp de o sapt ”egg„ deci eu zic ca fiti constiinciosi de azi pana sapt viitoare ca nu sti cum poate juca ovulatia feste. Asa ca pe cai!
Cami , de-abia astept vesti bune de la tine!
Miha Doamne -ajuta sa fie bine si sa vina bebe strumf.
pe toate fetele!

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Fetelor, la noi nu s-a prins cand faceam ca nebunii. Au nevoie si zburdalnicii sa se refaca. Sfatul meu e o zi da una ba, seara ca sa ramai in pat dupa . Noi am facut asa din z9 pana in z17 pt ca niciodata nu am avut toate semnele de ovulatie in acelasi timp (iar "egg" niciodata)

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor!
Ma bucur sa vad ca intrati mai multe, nu e placuta atata liniste in casuta asta Eu am avut 2 zile de , m-am gandit doar la SOPC, si ziua si noaptea, n-am avut chef de absolut nimic, parca nici pe sot nu il mai suportam, aveam chef doar sa intrebandu-ma de ce trebuie sa am eu asta, de ce nu altcineva, de ce altele care raman gravide avorteaza pe cand eu imi doresc asa de mult un bebe... Si tot asa.Dar mi-am acordat doar 2 zile pt si azi gata, intram in normal, cu forte noi in lupta pt . Abia astept sa merg la dr de la spital, sa vad el ce zice, dar oricum sunt hotarata sa nu ma operez. Am cautat pe forum la naturiste Tratamentul Liviei, vreau cand mergem in iunie in ro sa imi iau toate si sa incep.Apropo, daca a mai facut cineva tratamentul asta si m-ar putea ajuta cu niste detalii as fi f bucuroasa, ca la naturiste nu a mai scris nimeni de ceva vreme si deci nu am pe cine intreba.
De 2 zile am egg si diseara ne apucam din nou de , ca de duminica seara n-am mai facut nimic, nu stiu daca sa sper sau nu la ovulatie luna asta, dar de prestat vreau, e gratis!

Camcris, eu am luat de la Hofigal o sticla mare de ulei ca am vrut sa iau si eu si sotul, dar el mai ca a cand i-am dat prima data, asa ca a ramas tot pentru mine.Scrie ca se ia 20 picaturi de 3 x pe zi, dar eu nu iau de 3 ori, ci numai dimineata si seara 30 de picaturi, pun intr-o lingurita si inghit.Gustul nu e rau, aproape ca uleiul de dovleac, dar sotul meu e f sensibilos, eu il iau fara nici o problema.Daca nu iti place gustul poti sa iei capsule.

Ana, Blue , ne bucuram ca treceti pe la noi, ne reamintiti mereu ca SE POATE.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Emilia, asteptam vesti de la eco.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput