Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Daena si eu am un soi de ovare polichistice, menstruatia venea si fara stimulent hormonal dar ecografic aratau ca un strugure.
3 luni de anticonceptionale (Yasmine) si apoi o luna de naturiste (zmeur,branca ursului si coacaz negru),ovitrelle+duphaston mi-a adus bebeloiul/bebeloaica in burtica.Desigur si sotul a avut contributia lui
Nu dispera ca se rezolva,doar ca nu trebuie sa te grabesti.Eu am avut rabdare vreo 6luni de la HSG. Ai facut HSG? Trompele sunt ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Am gresit,5luni de la HSG am stat pe bara.
Em ai noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

buna fetele,

Nu am mai scris de cateva zile pentru ca nu am mai intrat dar nu am avut nimic interesant de spus. A fost a doua luna de stimulare cu Ovamit dar nici macar nu am fost la eco sa vad daca s-a dezvoltat sau nu vreun folicul. Am simtit in schimb mucusul fertil si mi-a crescut temperatura in ziua 16. O sa astept sa vad ce se intampla.
Sincer, nu mai am deloc chef sa merg la doctor. As vrea sa las lucrurile sa curga de la sine, sa ma detasez putin de situatia asta care tine de 3 ani.
Daena, si eu am ovare polichistice. In prima luna de stimulare am avut folicul de 24 mm. Daca nici luna urmatoare nu raman, cand ar trebui sa termin stimularea, ma gandeam sa merg la doctor pentru drilling ovarian.
Fetelor, va rog sa-mi spuneti din cate stiti si voi, utrogestanul influenteaza temperatura bazala? Luna asta am observat o crestere a temperaturii de la 36.4 la 36.8, dar asta s-a intamplat in dimineata in care am luat utrogestan. Sper sa nu-mi fi crescut din cauza progesteronului si eu sa cred ca am ovulat. De 3 zile, ma mentin la 36.8 grade. Nu creste mai mult de atat.
O sa vad ce se intampla si luna asta. Speranta moare ultima

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Daena am citit si eu tratamentul Liviei pe un timp dar mi s-a parut prea complicat.
Ma bucur ca esti bine acum si ca ai putere sa lupti mai departe.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

ovulez. Cu ambele ovare

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_23 spune:

buna fete,
Va scriu si eu dupa o perioada lunga de absenta.
Din pacate nu am vesti bune, imi doream sa reusesc luna asta. Acum sunt dezamagita si trista ca nu s-a intamplat nici acum.
As vrea sa va spuneti si voi parerea despre situatia mea de luna asta. Azi sunt ziua 28, si de 2 zile am niste dureri puternice cand de spate , cand de zona ovarelor, cand de am2 deodata. Tot de 2 zile am o scurgere crem, cateva picaturi pe zi. Azi de dimineata am mers sa fac beta sa imi iasa din cap asta,rezultat negativ. Pe mine deobicei ma durea 2 ore spatele si ovarele si apoi venea ciclu, iar scurgerea asta crem nu am vazut- o niciodata la inceput, am scurgeri maron la sf.

2 sarcini pierdute, la 7 si 9 saptamani
anticorpi antispermatici, tiroidita Hashimoto, Mutatia A1298C heterozigot
tratament pregatitor:aspenter, eutyrox, acid folic, mgB6, CETEBE, femibion I si coenzima Q10 +vitamina E 10 zile/luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

ovulez. Cu ambele ovare

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Daena am citit si eu tratamentul Liviei pe un timp dar mi s-a parut prea complicat.
Ma bucur ca esti bine acum si ca ai putere sa lupti mai departe.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Si mie mi se pare destul de complicat, ma refer ca trebuie sa respecti ordinea si distanta de timp intre preparate. Cred ca ma voi trezi la ora 5 ca sa am timp sa le iau toate si sa plec la lucru la 7.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Emilia pe cai atunci, vezi ce bataita iti trebuie tie ca ai fost suparata.
ce dimensiuni au foliculii si endometru?
Miha nu stiu ce sa zic , ai luat ceva tratament sau ai facut ceva deosebit luna asta care sa iti dea petele astea bejulii?
Fetelor eu sunt moarta de oboseala, am facut multa treaba, dimineata trezirea iar la 6 si maine iar pe maxi taxi
Va pup si poate mai intru dimineata.
Eu nu mai simt nimic prin burtica, decat aseara azi vad ca e liniste si pace, nu ar trebui sa ovulez in noaptea asta-maine dimineata si nu ar trebui sa am dureri cand se sparge foliculul?
Asa ma asteptam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxxy spune:

Hop si eu pe-aici....daca stau si ma gandesc eu cred ca n-am ovulat niciodata...n-am avut simptome si fara tratament nu-mi vin uratii...bineinteles ca ovulatia e admirabila,e sublima dar lipseste cu desavarsire si dupa tratamentul cu Siofor....colac peste pupaza a mai iesit si spermograma prost...deci sanse de bebe =0 deocamdata. Saptamana viitoare mergem iar la spermograma, sper sa iasa bine ca sa ne apucam de stimulari...dar stati! Nu e tot...am un amarat de endometru care va fi serios afectat de stimulare...asa ca sunt o aspiranta super-optimista ....stiti ce ma necajeste cel mai mult? In timp ce noi ne chinuim atat si ne dedicam viata implinirii visului de a avea bebe, altele il fac si il abandoneaza in spital, la tomberon sau pe camp...e strigator la cer, asta ma termina psihic. O seara buna! Va

Mergi la inceput