Aspirante optimiste>20ani (790)!
Raspunsuri - Pagina 12
Mihaelafalt spune:
Neata gagici.
Ce liniste pe aici, parca nu mai recunosc forumul cand vad ce putin se scrie.
Katy imi pare rau pentru sotul, roaga-te la DD sa fie bine, sa fiti sanatosi si in acest timp poate vine si bebe.
Despre mine am trecut la actiune, aseara dupa ce am facut injectia m-a durut tare burta si ovarul drept, simteam ceva miscator pe acolo, ma tenea parca nu ma puteam invarti, azi noapte nu prea am dormit, aveam emotii, nu puteam adormi asa ca azi dimineata la 12 ore de la injectie am trecut la fapte si o sa trecem si maine dimineata, ca asa e regula, sper maine dupa amiaza cand ajung la doctor sa se vada la eco ca s-a spart ca dupa aia doctorita mea pleaca o saptamana si nu mai pot merge.
Haideti fetelor cu curaj, veniti aici sa ne impartasim problemele.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Katy82 spune:
Neata fetele! Dau eu o cafeluta astazi! Multumesc pt gandurile bune!
Miha bafta multa! Asteptam liniutele dragalase peste 2 saptamani.Ana felicitari. o sa fie un moment f. emotionant. De-abia astept sa ne povestesti!
Imi doresc sa fiu mamica!
emilia.m spune:
Neata fete dragi.
Azi ma duc la eco de monitorizare.
N-am nici un simptom si deci nici speranta ca as ovula luna asta dar ma duc totusi ca sa imi dea reteta de injectabile pt data viitoare.
Ana, as incerca si eu sa ma detasez si sa imi iau gandul dar nu e asa simplu. E vorba de primul copil la mine, ca daca as mai avea altul acasa si m-as agita pentru al doilea probabil ca as putea sa ma detasez putin din cand in cand... Sper sa ma ajute vacanta de sapt viitoare.
Miha, suna foarte bine ce povestesti, asa am simtit si eu cand am ovulat in Martie.
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.
PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto
camcris spune:
buna dimineata fetele
nici eu nu am noutati, in schimb va citesc aproape zilnic, sunt foarte dezamagita de atatea sperante, asteptari interminabile si relultate zero luna asta vreau sa merg si eu la dr. sa incep schema pentru IA, sunt Z3
DenyAnd tu nu ai mai dat nici un semn, ce mai faci?
lorena nici tu nu ai mai trecut de mult
Mihaelafalt ma bucur pentru starea ta de spirit ma faci si pe mine ma mai zambesc un pic
emilia.m sa vii cu vesti bune de la dr.
Katy82 multa sanatate sotului, i-ti inteleg starea asa sunt si eu cu toate ca noi nu avem probleme de sanatate dar probleme legata de lipsa bb ne afecteaza foarte mult
draguta tu ce mai faci?
o zi buna va doresc fetele
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daena Buna fetele! Pentru endometru eu am luat si luna trecuta si luna asta ulei de catina, si cred ca e f bun.Ieri mi-a aratat la eco endometrul, gros si uniform, dar ce folos... A, si paharelul in fiecare seara . Miha, si eu tot la fel am primit preseed-ul, dar merge cu degetul. Sa iasa ! Suntem cate putin din tot ce iubim. http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed |
ulei de catina ai cumparat capsule de la hofigal?
as incerca si eu poti sa-mi dai mai multe detalii
DenyAnd spune:
Buna dimineata fetele mele dragi.
Sunt si eu pe aici langa voi, la fel ca si tine Camcris, va citesc postarile zilnic, dar nu am ce sa mai scriu, la fel sunt dezamgita de atatea asteptari, lunile astea speram ca poate-poate raman gravida printr-o minune si nu va mai fi nevoie de analizele celea si apoi tratamente, dar se pare ca nimic nu se intampla, nu am avut nici macar o zi de intarziere (ciclul meu e ceas, fix 28 de zile in fiecare luna), spre deosebire de lunile in care am ramas usor prestand de cateva ori doar in preajma ovulatiei(ovulatie depistata cu testele de ovulatie si TB), dar in ultima vreme prestam zilnic si nu am ramas gravida(nu mai urmaresc deloc ovulatia, dar banuiesc cand ovulez dupa simptome), poate ca am ramas si nu stiam si iarasi am avut avort menstrual. Nu mai stiu de ce si cum se mai intampla la mine. Am obosit de tot, sa-mi tot urmaresc corpul, am obosit sa sper sa-mi intarzie menstruatia in speranta ca poate de data asta nu mai voi avea avort menstrual si sarcina va fi pana la termen, zilele trecute am ajuns sa zic ca nu mai vreau bebe. Simt ca nici nu merit sa am un copil al meu, conceput din iubirea dintre mine si sotul meu mult iubit.
Stiu ca veti arunca cu rosii la mine pt cuvintele de mai sus, pt ca eu nu am facut macar analizele care trebuia sa le fac dupa a 2 pierdere(trombofilie, si celelalte si apoi sa urmez tratament), dar sunt obosita psihologic. Nu mai pot. Am inceput sa-mi directionez atentia la alte lucruri din viata.
De aceea scriu rar pe forum, pt ca nu-mi mai gasesc locul aici ca aspirante optimiste, imi vine sa sterg si numele meu din listuta de aspirante. Va citesc zilnic pt ca imi sunteti dragi, mai fac modificari/adaugiri la capitol acolo unde este nevoie.
Ma iertati daca v-am suparat/iritat iar cu cuvintele mele.
Va doresc o zi frumoasa si Dumnezeu sa va binecuvanteze cu bebele mult dorit si asteptat de atata timp.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
Mihaelafalt spune:
Asa fetelor va scot eu din barlog pe toate.
Camcris ma bucur ca iti transmit starea de optimism, o sa va molipsesc pe toate dar stiti care e cel mai rau lucru, ala 1% la care ma gandesc eu acum?
Ca daca nu raman luna asta nu stiu cum ma ridic sa merg mai departe, bani de injectii pentru inca o luna nu mai am, bani de drum la Iasi la monitorizare nu prea, putere sa mai plec dimineata si sa vin seara si sa stau o zi intreaga prin autogari si maxi taxi ma termina, ajung acasa terminata, o sa continui sa merg ca sunt super multumita de doctorita dar daca e nevoie iar de monitorizare ii spun ca o fac aici ca e prea peste mana.
De Lorena stiu ca a zis ca pleaca din tara si nu poate intra, sper ca este bine acolo unde este si sa isi rezolve problemele cand vin, m-am gandit si eu la ea dar nu am intrebat fiindca stiam ca a zis ca pleaca.
Ana felicitari pentru eco, sa vii cat mai des sa ne impartasesti gandurile tale de graviduta si nu numai tu toate gravidutele care au plecat de la noi, asa ne ridicam si noi si luptam mai departe.
Emilia bafta la eco, eu zic sa nu te mai gandesti la nimic pana nu ajungi la doctor, el o sa iti zica daca a dat roade stimularea sau nu.
Eu ies in oras si revin mai tarziu.
Sa gasesc multe pagini scrise pana revin.
Apropo am zis sa facem listuta cu testare dar vad ca nu vrea nimeni sa se mai inscrie pe ea, mai fetelor unde vreti sa va gaseasca barza daca nu ii dati indicii, haideti sa facem o listuta frumoasa.
Eu sunt prima iar care ma inscriu in pe 1-3 iunie.
Deny si Miky unde stati ascunse?
Vedeti ca incep sa strig catalogul indata.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
DenyAnd spune:
Miha, ma faci sa zambesc, din inima
Luna trecuta am vrut sa ma trec in listuta pt testare, pt ca aveam un feeling ca va fi bebe la mine, luam si utrogestan oral ca sa ajut sarcina la sustinere (din z16 pana z25), 4 pe zi, 2 dimineata si 2 seara, dar din pacate a venit menstruatia fix la 28 de zile. Doar luna trecuta am luat utrogestan. Stiu ca vaginal este recomandat, dar am vrut sa incerc oral.
Luna asta se pare ca ovulez mai devreme, azi sunt in z8, si cred ca deja am ovulat, azi s-a vazut egg ala care se intinde cam 15cm si tranparent(de mult nu l-am mai vazut) + intepaturi la ovar drept + sani sensibili + somnolenta (habar nu am de ce) + si pofta de ieri am fost foarte de am facut love de vreo 3 ori pe zi normal ca i-a placut sotului si dorinta mea a fost ordin pt el
Nu vreau sa-mi trec numele in lista pt testari, pt ca stiu caa nu va fi la mine, nu fara tratament pt "buba" aia care o am si inca nu am aflat care este ea, dar sigur e din familia trombofiliei.
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
DenyAnd spune:
Pt orice eventualitate, asa ca sa fie desi ma astept sa nu fie bebe, si prevenitv pana voi face analizele de trombofilie, de luna trecuta iau vitamine pot femei care isi doresc bebe si pt si pt mame care alapteaza, prima data iau asa ceva, e de aici din Viena de la DoplerHerz, nu stiu cat ajuta dar ma simt bine de la ele.
Si pana ieri luam si MgB6 + vitE (il iau mai mult cand aveam dureri in menstrautie, dureri suportabile, ma ajuta f mult ca imi trece durerea) si aspenterul zilnic.