Aspirante optimiste>20ani (790)!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Eu mai urmaresc, dar nu am nimic de zis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Si eu va urmaresc, fete dragi, dar, in afara de reteta mea de succes nu am ce sa impartasesc. Si nici nu vreau sa rasucesc cutitul in rani.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Emilia ceaiurile sunt de galbenele, urzica, coada soricelului, sanziene ,cretisoare eu am mai adaugat si niste papadie(contine saruri de calciu si detoxifica) bun si pt. cele care vor sa slabeasca

Mihaela eu ceaiul de naprasnic l-am baut seaparat, facut conform prospectului, beam cate doua, trei cani pe zi inainte de masa incepand cu ziua 1, e bun pentru stimularea ovulatiei, am baut vreo 5 saptamani continuu, atunci am avut foliculul baban si endometru la fel, ma gandesc si acum la fel sa beau incepand cu ziua 1, cu medicamentele de sinteza am avut foliculi dar endometru subtire si liniar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Va rog sa ma iertati ca intru asa rar. Stau cam prost cu moralul. O sa-mi revin eu, sper! Pup pe toate. Va doresc sa fiti cat mai repede burticoase cu bebei sanatosi!

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

katy tu ai facut stimulare vreodata, sotul a facut spermograma?
iti inteleg starea, hai mai intra pe aici, mai alungi putin tristetea, in alta parte e greu de gasit intelegere, cine nu are probleme poate spune''lasa ca va veni''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Gata fetelor am injectat si eu brevactivul si acum asteptam sa trecem la treaba.
Draguta ai preparat ceaiul dupa metoda aia care se lasa la macerat de seara pana dimineata si apoi il fierbi?
Sau doar l-ai fiert?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Mihaela, o lingura cu varf de planta se lasa la macerat intr-o cana cu apa de 250 ml, dimineata se strecoara, se pun alti 250ml si se da in clocot,se opreste ochiul, se pune planta strecurata si cand este caldut se amesteca cu prima infuzata si se bea , eu puneam in el putina zeama de lamaie sau putina miere, e putin gretos dar eu zic ca merita 1 luna , doua, aveam atunci si egg din belsug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Draguta de stimulare nu am nevoie pt ca am analizele hormonale in limite normale si nu vreau sa-mi dau organismul peste cap. Starea proasta vine de la sanatatea sotului, care are probleme cu inimioara. Desi sunt la ovulatie nu-mi sta deloc mintea la bebe. Nu-mi doresc decat sa fie el sanatos.

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Katy multa sanatate sotului!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Va salut pe toate si va imbratisez cu drag(virtual).
Azi am fost la alta dr,raman la ea k am mai fost.Mi-a facut iar eco, a mai crescut>avea sapt trecuta 0,64cm acum are 1,22cm ,mi-a dat si sonor sa-i aud inimioara cum bate
Joi merg sa-mi fac analizele de sange,secretie si PAP sunt ok,le-am facut.
Katy imi pare rau pentru sotul tau.
Ca tot vorbiti aici de ceaiuri,mi-e nu prea imi plac,decat cel de fructe de padure/capsuni/zmeura si beau doar cand racesc
Nu stiu ce sa va mai zic sa va incurajez,stiu ca veti zice k acum mi-e usor sa vb din postura in care sunt(gravidutza),dar sa stiti ca eu am ramas exact cand imi cam luasem gandul,cand nici teste de ovulatie n-am facut.......asa ca va doresc si voua sa va detasati un pic de subiect,poate reusiti

Mergi la inceput