Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Nu a facut beta, doar eco.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Eu am comandat de www.babystart.ro/preseedw.html" target="_blank">aici.
M-a costat 90 lei cu tot cu transport. Am cerut prin posta cu plata la ridicare. E ca un tub de pasta de dinti de mare si vine cu 9 aplicatoare. N-a durat 3 zile sa ajunga prin posta, firma se afla la Iasi.
Noi l-am folosit doar vreo 2 saptamani (destul de intens ) si n-am dat gata tubul. Cred ca un tub ar ajunge pentru o iepureala serioasa de 2 luni

hahhaa
ai fost simpatica :)

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Daena sarcina ei e mai mica decat a fost a mea, se poate sigur, eu am vorbit cu fete care au avut sarcini mai mari si au facut metotrexat.
Si eu sangeram ca de asta m-am si dus la urgenta, sa repete beta obigatoriu de 2 ori, la 48 de ore si asa isi da seama sigur daca e extrauterina, ii doresc multa sanatate si iti mai zic inca odata e pacat sa treaca ptintr-o operatie, sa ii taie trompa daca se poate si altfel.
Recuperarea dupa operatie e mult mai grea si sa nu stea asa acasa mult timp ca e grav.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Bob si foloseai aplicatorul de fiecare data sau poate si cu mana?
Am vazut ca au si teste de ovulatie, sarcina dar scumpe neica, credeam ca sunt distribuitori si au preturi mai mici ca ma faceam si eu cu cateva teste de sarcina sa am pe ce ma pisa luna asta, ca sigur nu rezist fara sa ma testez. deja fierb in suc propriu la gandul ca in iunie plecam 3 in concediu.

care 3 Miha? cu bebe? sau cu soacra?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Daena, multa sanatate surorii tale!

Didi, te astept la odisee. Mie mi s-a pozitivat testul in z26 (z9 DPO). Si asa cum zici tu, si eu am avut si am o stare de mega calm. Acum ce am intrat nitel in priza caci astept beta.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni cu bebe cum cu soacra, ai impresia ca o iubesc atat de mult ca sa plec in concediu cu ea?
Doamne e perioada in care imi las soacra, baba si grijile acasa si merg doar cu sotu meu sa ne relaxam, abia astept.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Moni cu bebe cum cu soacra, ai impresia ca o iubesc atat de mult ca sa plec in concediu cu ea?
Doamne e perioada in care imi las soacra, baba si grijile acasa si merg doar cu sotu meu sa ne relaxam, abia astept.

ma gandeam ca te-o fi convins sotul sa o luati cu voi :)))))
si stiu si cat de mult o iubesti :))))))

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Raportez o beta de 19,60.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Super, Blue_sea! Sa creasca frumos beta si sa fiti sanatosi!

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Blue, felicitari pt beta!

Sora mea este bine, a iesit acum din operatie, a reusit sa ii salveze trompa si totul e ok. Mai putin partea psihica, e daramata, si nici eu nu imi gasesc cuvinte sa o incurajez.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput