Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelafalt spune:
Bob mersi mult, am vorbit si vineri cand merg la eco trag o fuga si pana la ei si il iau direct, sa stiti ca ma gandesc de vreo luna la el dar am lasat de la mine, am zis ca nu e nevoie dar acum chiar e necesar, domnul la telefon a zis ca merge de 8-10 ori folosit dar daca tu spui ca tine mai mult atunci e foarte bine.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Bob mersi mult, am vorbit si vineri cand merg la eco trag o fuga si pana la ei si il iau direct, sa stiti ca ma gandesc de vreo luna la el dar am lasat de la mine, am zis ca nu e nevoie dar acum chiar e necesar, domnul la telefon a zis ca merge de 8-10 ori folosit dar daca tu spui ca tine mai mult atunci e foarte bine. |
Pai daca domnul nu l-a folosit, nu stie ca doza pe care o recomanda ei in prospect este cam mare si iese baltoaca situatia. Trebuie pus mai putin, cele care l-au folosit recomanda undeva pe la 1.5 cm tras in aplicator (eu foloseam cam cat o guma la pastila, pusa pe lung).
Mihaelafalt spune:
Bob si foloseai aplicatorul de fiecare data sau poate si cu mana?
Am vazut ca au si teste de ovulatie, sarcina dar scumpe neica, credeam ca sunt distribuitori si au preturi mai mici ca ma faceam si eu cu cateva teste de sarcina sa am pe ce ma pisa luna asta, ca sigur nu rezist fara sa ma testez. deja fierb in suc propriu la gandul ca in iunie plecam 3 in concediu.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
xdidi spune:
miha n-am ce sa adaug, acum am vazut ca bob ti-a dat toate explicatiile si intr-adevar mai mult de 2 gr n-ai dc sa folosesti, eu n-am incercat fara aplicator insa cand oi ramane fara voi incerca, dar zic ca se pot folosi si de 2 ori acelasi aplicator daca-l speli cu apa fierbinte...
aaaa si pretul eu am dat 100ron pt ca mi-a venit prin curier,ca n-am aceeasi adresa de domiciliu cu resedinta...
bob apropo de pipi oncentrat, si eu am faza asta si cand am racit am avut ot asa urina si zic ah ca n-am teste de ovu ca era perioada de ovu atunci , apoi am crezut ca am facu infectie urinara, dar n-a fost si de cand trebuia sa-mi vina tot concentrata este urina, insa in ziua cand am facut testu nu mai era asa....
de probleme cu proge nu ma stiu, dar eu am o pauza la analize de cel putin un an(ma refer la hormonale), ca la mine oricum ies varza si am zis ca dau banii degeaba si ma mai baga si in depresie...
iar daca ma gandesc la simptome, am o lista foarte bine facuta luna asta, sani babani, acum nu mai dor dar au ramas mariti, somnuolenta(bine eu sunt cu somnu'n vena si mai si ploua), de ieri si ceva senzatii de voma asa dupa masa...deci am o gramada de pitici in cap. dar sunt sigura ca nu-i nimic, insa ma amuza
Mihaelafalt spune:
Xdidi ce frumos povestesti tu acolo de simptome si toate alea, poate da DD si esti graviduta ca si asa Blu nu pleaca singura la odisee, trebuie sa mai ia pe cineva.
Multumesc de informatii.
daena spune:
Buna fetelor!
Eu astazi nu aduc vesti bune, sora mea a fost ieri dupa-masa la eco si i-a spus ca sarcina este extrauterina, urmeaza sa o opereze. Sper macar si ma rog sa fie bine si sa nu fie nevoie sa scoata si trompa unde s-a fixat.
Legat de PreSeed eu am primit un tub ca o crema de maini, nu a avut aplicator si am pus cu degetul. Eu l-am primit pe la sf lui martie si am consumat pana acum mai putin de 1/3 din tub, dar pun cat simt eu ca e nevoie. Oricum, merita banii.
Va pup pe toate!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Mihaelafalt spune:
Daena dar de ce sa o opereze daca nu a facut hemoragie inca?
Se poate trata si medicamentos cu metotrexat si eu am avut anul trecut extrauterina si asa am tratat-o, daca nu e grav inca si nu a crapat trompa nu necesita operatie sa mearga la un doctor competent care stie de metotrexat si sa ii ceara sa faca injectii, eu anul trecut am facut 2 doze de cate 50mg si am scapat cu trompa intreaga, dupa cum ai vazut la laparascopie mi-a zis ca trompa e buna.
Nu are rost sa treaca printr-o operatie degeaba, operatia se face in cazuri grave cand se depisteaza tarziu.
Mihaelafalt spune:
Daena eu mai stau pe net daca vrei sa ma mai intrebi despre extrauterina sunt aici, stai linistita ca se rezolva.
Dupa injectiile astea nu are voie sa ramana insarcinata6 luni maxim minim 2 luni, din ce oras e sora ta?
sa vorbeasca cu doctorul ei si daca zice ca nu stie atunci sa mearga la alt medic.
Cum a depistat ca e extrauterina doar prin ecograf sau a facut si beta?
daena spune:
Ea a avut UM in 1 aprilie si sapt trecuta a inceput sa aiba o scurgere maro, vascoasa si si-a facut test si a iesit pozitiv.Scurgerea dureaza si acum.A mers la o dr buna in Arad si inca la un dr in Timisoara si amandoi i-au spus ca trebuie operata.Voi vorbi cu ea mai tarziu si ii spun de medicamente, sa intrebe pe dr ei daca se poate si la ea cu tratament. Multumesc oricum.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed