Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

miha , draguta ca intotdeauna, am facut deja test si nu vreau sa comentez firma barza...mai astep pana luni incolo si daca nu vine am un surechek pregatit.....deci iarasi linie de uscare, cred ca au ceva cu mine testele astea...ori am eu ceva
moni din experienta fetelor cu diphe cam la 70-80 de zile dupa ultima injectie vine, la unele n-a mai venit si a venit bebe cat despre mine, eu am avut alta solutie de injectare si am avut 5 luni si dupa inca 9 luni nu mi-a venit...asa ca experienta mea nu se pune ,e u sunt la cazurile atipice

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

pfffffffffff
groaznic Didi

ce nu stiu eu...ca sa nu mai vina si sa vina bebe e cum fac calculul
dupa ultima injectie, cand pot sa ma apuc de prestat ca sa fiu sigura si ca sa iasa ceva?........ dupa ce sa ma iau?

miha

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

bobule tie inca nu ti-a trecut mania cu pipi pe bete, nu? ce sa zic si eu am dependenta asta, am renuntat la alea de ovu...mare pas...oricum am fost super ocupata si n-am avut timp de ele, nici azi nu sunt prea libera insa nu mai pot discerne asa bine si am mai intrat pe la voi sa-mi incarc bateriile
bobule ce sa-ti mai zic foarte multumesc pt adresa de la astia cu pre-seedu' , buna marfta...o recomand cu caldura.
si iti dai seama ca treaba cu abtinutul de la teste functioneaza ala barza l-am facut luni si ciclu trebuia sa-mi vina sambata...deci ma tine balamaua...eu totusi zic ca e de la antibiotice si raceala...
faza e ca fata de alte dati cana imi intarzia si un episod de intarziere l-ati prins si voi cu mine, eram super disperata, acum sunt asa de calma ca poate sa cada bomba langa mine, sunt intr-o stare latenta ca nici de treaba nu ma pot apuca cum trebuie.
moni tu ai citit la forumu de endo regimul alimentar a lui amely?eu de ala tot vb sper sa nu te stresez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

moni n-ai ce calcul sa faci, doar teste de pipi in fiecare zi din cele 70-80 cat ai de asteptat...eu zic sa prestezi fara grija dupa ultima injectie si sa te detasezi, fetele care au ramas nu si-au propus asta, s-a intamplat pur si simplu...nici ele nu se asteptau....citeste la endo sunt vreo 70 de capitole si acolo...si vezi toate reactile si cum s-a intamplat la fete...de la endo de cand intru eu acolo din 2008, cam toate's gravi eu si inca 2 fete mai prospete nu suntem...in rest fetele au cam reusit, unele cu fiv altele natural si bineinteles toate fara sperante din parte doctorilor...acum nu stiu ce sa zic, dar iti urez pauza placuta sa te deconectezi de la stres, daca vrei sa plangi sa plangi, face bine iti zic eu....de la atatia hormoni...oricum sotu va trebui sa te suporte, al meu saracu ...of cat am tipat la el , eu greu mi-am dat seama ca tipa hormonii din mine, mie nu mi-a mai crescut par pe picioare(asta doar in perioada aia)...deci modificari vor fi, la mine s-a modificat si digestia...si de atunci asa am ramas....nu e chiar o etapa inofensiva asata cu menopauza....dar pt bebe facem noi si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Astiaaaaaaaa sunt cu capul rau de tot de la CASMB, a fost sotul sa ridice adeverinta si ii spune ca termenul legal este de o luna, paiiiiiiii cand a depus cererea ia spus 2 saptamani pai sa nu mori cu ei de gat.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha eu am o gramada de analize facute.imi vor expira toate.din pacate.

deocamdata am decis pauza.gata!nu mai pot.nu sunt hotarata pt o alta clinica din subprogram si nu vreau sa arunc banii,sa ma indop cu hormoni,nesimtind ca asta e clinica unde vreau sa fac FIV.eu si sotul luam o pauza.strangem bani si om vedea daca facem FIV prin subprogram sau cu bani in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:

bobule tie inca nu ti-a trecut mania cu pipi pe bete, nu? ce sa zic si eu am dependenta asta, am renuntat la alea de ovu...mare pas...oricum am fost super ocupata si n-am avut timp de ele, nici azi nu sunt prea libera insa nu mai pot discerne asa bine si am mai intrat pe la voi sa-mi incarc bateriile
bobule ce sa-ti mai zic foarte multumesc pt adresa de la astia cu pre-seedu' , buna marfta...o recomand cu caldura.
si iti dai seama ca treaba cu abtinutul de la teste functioneaza ala barza l-am facut luni si ciclu trebuia sa-mi vina sambata...deci ma tine balamaua...eu totusi zic ca e de la antibiotice si raceala...
faza e ca fata de alte dati cana imi intarzia si un episod de intarziere l-ati prins si voi cu mine, eram super disperata, acum sunt asa de calma ca poate sa cada bomba langa mine, sunt intr-o stare latenta ca nici de treaba nu ma pot apuca cum trebuie.

Aahahahaha, m-ai prins! Sunt inca innebunita dupa teste. Nu mai devreme de azi dimineata, am mers la baie si ma gandeam (atentie, scuzati-mi scarboseniile) : "vaii, ce pipi concentrat am, ar fi mers un test!!"
Este foarte bine ca esti calma, asa si trebuie. Numai daca te stii cu deficiente de proge / probleme de sustinere, ti-as recomanda sa afli cat mai rapid daca-i laie sau balaie, ca sa poti lua masuri din pripa.
Iar cu preseedul: ma bucur tare mult sa vad ca mi-au urmat sfatul cateva aspirante, mie mi se pare un produs excelent, am sa-l recomand mereu. Doamne-ajuta sa aiba acelasi efect pe care l-a avut la mine, zic !

Mergi la inceput

Citat:

moni n-ai ce calcul sa faci, doar teste de pipi in fiecare zi din cele 70-80 cat ai de asteptat...eu zic sa prestezi fara grija dupa ultima injectie si sa te detasezi, fetele care au ramas nu si-au propus asta, s-a intamplat pur si simplu...nici ele nu se asteptau....citeste la endo sunt vreo 70 de capitole si acolo...si vezi toate reactile si cum s-a intamplat la fete...de la endo de cand intru eu acolo din 2008, cam toate's gravi eu si inca 2 fete mai prospete nu suntem...in rest fetele au cam reusit, unele cu fiv altele natural si bineinteles toate fara sperante din parte doctorilor...acum nu stiu ce sa zic, dar iti urez pauza placuta sa te deconectezi de la stres, daca vrei sa plangi sa plangi, face bine iti zic eu....de la atatia hormoni...oricum sotu va trebui sa te suporte, al meu saracu ...of cat am tipat la el , eu greu mi-am dat seama ca tipa hormonii din mine, mie nu mi-a mai crescut par pe picioare(asta doar in perioada aia)...deci modificari vor fi, la mine s-a modificat si digestia...si de atunci asa am ramas....nu e chiar o etapa inofensiva asata cu menopauza....dar pt bebe facem noi si asta

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

merci mult Didi de sfaturi
da stiu ca lasa urme si menopauza asta....ce sa-i faci.....
la endo' am mai intrat, am mai citit....
ma ia capul

zi-mi si mie de pre-seed
cat costa, de unde se comanda

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Astiaaaaaaaa sunt cu capul rau de tot de la CASMB, a fost sotul sa ridice adeverinta si ii spune ca termenul legal este de o luna, paiiiiiiii cand a depus cererea ia spus 2 saptamani pai sa nu mori cu ei de gat.

<hr noshade size="1" />Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

n-ai Miky ce sa le faci
functionarii de la stat sunt de groaza
invechiti, incetiniti de lipsa de tehnologie, de viata de lipsa de chef....
e greu cu sistemul romanesc, pe oriunde ai lua-o
.....

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Bob, Xdidi de unde ati comandat prespedul si cum se face plata?
In cat timp vine puneti si voi va rog niste detalii ca si eu cred ca am nevoie de el din cauza stimularii aseara a fost prima data cand am prestat de cand cu injectile si sunt desertul sahara. Parca nu imi venea a crede, oare nu se gaseste prin vreo farmacie undeva ca sa il iau cat mai repede?
De costa din discutiile care au mai fost am inteles ca pana in 100 ron nu?
Si ce gramaj are?
Hai ca v-am inebunit de cap si acum trec la aruncat haine ca nu mai intru in ele si tot astept sa slabesc dar vad ca de la luna la luna eu mai pun cate ceva pe mine, ceva pe mine inseamna grasime nu haine

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Eu am comandat de www.babystart.ro/preseedw.html" target="_blank">aici.
M-a costat 90 lei cu tot cu transport. Am cerut prin posta cu plata la ridicare. E ca un tub de pasta de dinti de mare si vine cu 9 aplicatoare. N-a durat 3 zile sa ajunga prin posta, firma se afla la Iasi.
Noi l-am folosit doar vreo 2 saptamani (destul de intens ) si n-am dat gata tubul. Cred ca un tub ar ajunge pentru o iepureala serioasa de 2 luni

Mergi la inceput