Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea
Raspunsuri - Pagina 15
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Blue_sea Neata fetele! Moni, cum te mai simti? Eu am fost sa fac beta si cand au vazut ce analize vreau sa fac m-au bagat la coada prioritara de gravidute Era full si asa am scapat super repede E gata dupa amiaza, dar am asa o stare relaxata, sunt atat de sigura ca totul o sa fie bine. Data trecuta eram super anxioasa, nervoasa etc, dar acum sunt f Zen 4+ |
felicitari blue sea!!!!!!
sa ai o sarcina usoara si bebic sanatos
Aspenter (75 mg) 1/zi
Blue_sea spune:
Fetele, credeti ca pot lua utrogestan de 200 mg dimineata oral, iar seara vaginal? nu as vrea sa ma murdaresc la birou
4+
xdidi spune:
salutare fetelor,
moni in perioada asta nu ai cum sa faci analizle hormonale, pt ca nu ai activitate ovariana, se poate face maxim si nici asta n-as face eu, amh-ul care cica nu e influentat de nimie , insa incep sa ma indoiesc de asta....eu zic sa profiti de aceasta perioada si sa tii regimul pt endometrioza, eu n-am facut asta si rau am facut....e cam restrictiv regimul, insa le-a ajutat pe multe fete, mai ales ca vrei fiv dupa eu zic ca te ajuta sa te detoxifiezi. cum te simti de la menopauza?
fetelor am mai citi pe sarite aici , insa sunt fff ocupata.....m-am mutat, am facut infectie in gat, am luat antibiotice si acum imi intazie ciclu, iarasi...
in rest va puuup pe toate
Monique77 spune:
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, moni in perioada asta nu ai cum sa faci analizle hormonale, pt ca nu ai activitate ovariana, se poate face maxim si nici asta n-as face eu, amh-ul care cica nu e influentat de nimie , insa incep sa ma indoiesc de asta....eu zic sa profiti de aceasta perioada si sa tii regimul pt endometrioza, eu n-am facut asta si rau am facut....e cam restrictiv regimul, insa le-a ajutat pe multe fete, mai ales ca vrei fiv dupa eu zic ca te ajuta sa te detoxifiezi. cum te simti de la menopauza? fetelor am mai citi pe sarite aici , insa sunt fff ocupata.....m-am mutat, am facut infectie in gat, am luat antibiotice si acum imi intazie ciclu, iarasi... in rest va puuup pe toate mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Didi, da, clar, ai dreptate...
dupa o sa fac...
eu sunt cat de cat ok
mai am asa niste puseuri de nervi destul de des.. :):)
bufeuri am .... dar nu ma afecteaza foarte foarte mult
insomnii nu am, si sper nici sa n-am probleme
abia astept sa scap
probabil ca o sa intru in programul de anul viitor...
asta e
Aspenter (75 mg) 1/zi
velvet spune:
eu acum am aflat ca clinica unde vreau sa fac FIV nu lucreaza cu statuldeci amanam,nu avem bani atat de multi.si mi-au si raspuns la mail.ma suna ei in jur de 20 mai.dar nu cred ca vom merge la programare.
xdidi spune:
moni trebui sa te gendesti ca starile de nervi sunt de la hormoni, eu aveam si stari de plans, ffff ciudat si mai e nasol cu uscaciunea vaginala...dar asta se rezolva cu lubrifiant(e foarte tare pre-seed)sa iei si hepatoprotector. iar cu analizele ce sa zic , ei zic ca dupa al doilea ciclu ies normale...insa poti astepta 3 luni sa fi sigura...
Monique77 spune:
citat din mesajul lui xdidi moni trebui sa te gendesti ca starile de nervi sunt de la hormoni, eu aveam si stari de plans, ffff ciudat si mai e nasol cu uscaciunea vaginala...dar asta se rezolva cu lubrifiant(e foarte tare pre-seed)sa iei si hepatoprotector. iar cu analizele ce sa zic , ei zic ca dupa al doilea ciclu ies normale...insa poti astepta 3 luni sa fi sigura... mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
stiu ca nervii sunt de la hormoni
eu oricum eram f nervoasa si inainte
am de asteptat mult, sunt abia in prima luna de vaccin dephereline
pe 19 il fac pe al doilea
am 3 in total si apoi astept ciclul dar am inteles ca dureaza si asteptarea asta...cica nu mai putin de 20 zile..... sper macar la vreo 50 zile sa imi vina, ca am vazut ca sunt fete carora le-a venit si dupa 100 zile.....
Aspenter (75 mg) 1/zi
Mihaelafalt spune:
Buna gagici.
Imi place activitatea de aici, asa fetelor mai iesiti la suprafata si dati-ne stiri despre voi.
Mica tu ce faci, bebelul e bine?
Mai fetelor chiar si gravidute mai intrati pe la noi sa ne impulsionati, stiti ca ne face bine.
Miky eu am facut progele in ziua 22 si a iesit 9,4ng/ml, de atunci iau duphaston cate 2 pe zi din ziua 16-25.
Sa vin si eu cu o veste buna mi-a venit rezultatul la prolactina si a scazut de la 44,40 la 25,63 valoarea de referinta e 5.18 - 26.53, cred ca ma mai lasa cu brocriptin un timp ca e in limite dar ar putea fi si mai jos, eu sunt multumita sa vad ca da rezultate tratamentul, de o saptamana si ceva nu am mai luat 2 pe zi cum mi-a zis doctorita si am lasat la 1 pe zi.
Xdidi imi pare rau de infectie, sper sa iti vina ciclosul repede daca are de venit daca nu sa se arate .
Velvet, miky, moni vedeti cum faceti si cu analizele pentru FIV ca am mai citit pe undeva ca trebuie sa le ai facute cat de cat proaspete intai interesati-va daca mai sunt locuri si dupa aia treceti la analize sa nu fiti nevoite sa le faceti de 2 ori.
Moni o luna aproape a trecut o sa vezi ca o sa treaca repede si celelalte 2, sper sa fii bine, pentru nervi si poti sa iei macar ceva naturist, un emocalm sau ceva, te ajuta sa te simti bine si nu da dependenta.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
xdidi spune:
miha , draguta ca intotdeauna, am facut deja test si nu vreau sa comentez firma barza...mai astep pana luni incolo si daca nu vine am un surechek pregatit.....deci iarasi linie de uscare, cred ca au ceva cu mine testele astea...ori am eu ceva
moni din experienta fetelor cu diphe cam la 70-80 de zile dupa ultima injectie vine, la unele n-a mai venit si a venit bebe cat despre mine, eu am avut alta solutie de injectare si am avut 5 luni si dupa inca 9 luni nu mi-a venit...asa ca experienta mea nu se pune ,e u sunt la cazurile atipice
Bob_Pixel spune:
citat din mesajul lui xdidi miha , draguta ca intotdeauna, am facut deja test si nu vreau sa comentez firma barza...mai astep pana luni incolo si daca nu vine am un surechek pregatit.....deci iarasi linie de uscare, cred ca au ceva cu mine testele astea...ori am eu ceva |
Nu zic nimic nici de Barza, nici de asteptat pentru Surecheck. Tin pumnii, atat !