Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ehhhhhhhh, mergem inainte!!!
verisoara mea va merge abia sapt viitoare, dupa data de 15 la dr sa mai fac aveo eco, de la morfo de trim2 knd i-am zis k exista posibilitatea sa aiba sindrom down sau o alta malformatie dat faptului CO este bivascular, e refuzat sa mai mearga la alt control, isi iubeste copilul si crede ca in d-zeu k totul va fi bine!!
la sf lunii, mai bine spus la inceputul lunii viitoare intra in prenatal!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

'Neata fetelor!
am trecut sa va salut
eu nu mai scriu ca n-am ce...sunt in pauza dar sper sa revin in forta
pe 19 mai fac a doua injectie cu diphereline....

pupici

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Kmy Doamne ajuta sa fie bine pana la capat, eu cred cu tarie ca va fi sanatos pentru ca are incredere in Cel de sus si asta o va ajuta foarte mult.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'Neata fetelor!
am trecut sa va salut
eu nu mai scriu ca n-am ce...sunt in pauza dar sper sa revin in forta
pe 19 mai fac a doua injectie cu diphereline....

pupici

Aspenter (75 mg) 1/zi

Moni chiar vroiam sa stiu ce mai faci, cum te mai simpti?

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

kmy,multumesc de cafeluta

emilia nu se stie daca la anu mai exista acest subprogram....traim in romania.

Mergi la inceput

Mi-a iesit si mie rezultatul la progesteron Z24 este de 10,2 ng/ml in faza luteala trebuie sa fie intre 3,0 si 24, niciodata nu am stiut cu progeteronul asta cum sta treaba. Voi ce parere aveti?

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

miky,e bun rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata fetele!

Moni, cum te mai simti?

Eu am fost sa fac beta si cand au vazut ce analize vreau sa fac m-au bagat la coada prioritara de gravidute Era full si asa am scapat super repede E gata dupa amiaza, dar am asa o stare relaxata, sunt atat de sigura ca totul o sa fie bine. Data trecuta eram super anxioasa, nervoasa etc, dar acum sunt f Zen

4+

Mergi la inceput

neata,bluesa fie beta mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Bob fata draga, ma bucur ca esti bine si mai intri pe la noi, felicitari prietenei tale, o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Emilia, mi-e de la Promed am primit o serie de harti pe care trebuiesc complectate, sunt declaratii pe propria raspundere ca nu ai copil in viata, ca ai depus un singur dosar...etc, trebuiesc legalizate buletinele (sos, sotie), certificat de casatorie, adeverinta de la CASMB precum unul dintre voi este asigurat de cel putin 2 ani, de la medicul de familie se ia o adeverinta pentru indicele de masa corporala care trebuie sa fie intre 20 si 30, AMH si FSH cat mai recente facute, iar celelate analize HEMOLEUCOGRAMA COMPLETA, VSH, GRUP SANGUIN ABO, Rh, IMUNOLOGIE, dintre aceste unele se vor repeta inainte de procedura FIV, aici depinde de fiecare clinica in parte, unele dintre ele au valabilitate 1 an inainte, de aceea inainte de a face analizele cel mai bine mergeti la medcul cu care faceti fiv-ul sa va recomande el ce mai trebuie sa faceti. sper ca am fost cat de cat clara, oricum nu va doresc sa ajungeti la acest stadiu si sa fie pentru voi doar informare

3 Inseminari nereusite

Miky,
cand poti, scrie-mi pe mess. (eu la munca intru de pe yahoo si nu vad decat contactele online)
vreau sa ma indrumi si pe mine sa fac FIV tot la Promed
deci m-am lipit de tine ca timbrul de scrisoare :):):)

vreau sa stiu si ce ai mai facut si cum mai stai
as vrea daca poti, intr-o zi, sa ne vedem, sa imi zici exact ce, unde, cand, cum trebuie sa fac ca sa fac rost de toate actele si sa nu ma trezesc acolo ca lipseste ceva

daca sunt la menopauza acum, oare afecteaza analizele? daca ma apuc sa le fac, usor usor? ai idee?

pana la urma ti-a dat dr. unda verde la FIV? te-a scutit de menopauza?

mi-ai scris intr-o zi pe mess. dar pana am vazut eu...la munca.... erai deja offline (ti-am raspuns si asa dar nu stiu daca ai primit)

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput