Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea
Raspunsuri - Pagina 19
Mihaelafalt spune:
Daena imi pare foarte rau ca s-a ajuns aici, multa sanatate si recuperare usoara.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
gabyv spune:
Daena, iti spun eu: "sa vada partea buna a lucrurilor, are deja 2 copii acasa frumosi si sanatosi"
daena spune:
Miha, mersi!
Gaby, ea nu mai are copii, asta a fost prima sarcina, dupa 2 ani si 8 luni de incercari. Dar asta e, nu depinde de ea, se putea intampla oricui. Si pe mine experienta asta m-a facut sa gandesc mai realist, un simplu test pozitiv nu rezolva problema, e drum lung sa ai pe bebe in brate. Dar nu ne dam batute, ce nu te distruge te face mai puternic.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
Mihaelafalt spune:
Daena ai dreptate, nu e usor sa ai un test pozitiv si gata, ai de asteptat pana vezi copilul in brate.
I-a facut operatie laparascopica sau chirurgicala?
Eu nu inteleg daca a vazut extrauterina de ieri de ce a operat-o azi sau de ce nu a tratat medicamentos?
Din cate am inteles eu la operatie oricat de bine s-ar lucra trompa aia are aderente unde a fost lipita si e risc iar, poate ma insel.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
daena spune:
Miha, nu stiu exact ce operatie i-a facut ca nu am reusit sa vb chiar cu ea, am vb cu cealalta sora care a stat la spital. Si eu cred ca operatia nu e chiar asa simpla, tai, scoti si gata, esti ca nou.Si daca as fi fost eu nu as fi acceptat operatie din prima, as fi optat pt medicamente.Dar a fost la 2 dr ieri, si la inca unul in Timisoara si amandoi i-au zis operatie si ea a avut incredere. Acum vom vedea in viitor cum va evolua. Oricum, ma pun pe mine in locul ei, sa te duci la eco, plina de sperante si apoi vestea asta, ca nu mai stii de unde sa te aduni.
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
MeAlex spune:
Fetelor, este posibil ca prin felul in care este prins embrionul pe trompa, chiar daca e mica sarcina, sa fie urgenta si atunci trebuie intervenit chirurgical.
De asta sunt rezervata cand am test pozitiv, pentru ca trebuie sa vezi ca e implantat unde trebuie, apoi ca are embrion, ca poate fi doar sacul, si tot asa...asta este, natura nu e perfecta, pana la urma, a fost un defect de prindere, nu era o sarcina viabila. Este important ca a existat fecundarea! Ar fi bine sa faca o HSG casa se asigure ca sunt bine trompele, asa se vede daca au aparut aderente, si apoi...la treaba, mai ales ca dupa HSG sunt sanse mari sa ramana.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 11 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
Mihaelafalt spune:
Daena chiar o inteleg pe sora ta, eu cand am avut extra am fost la eco si mi-a zis sa vin dupa o saptamana ca nu se vede bine, ca uterul e pregatit pentru sarcina si nu mai stiu ce si eu atat am intrebat dar este bine da? Nu e extra? Sigur nu e extra?
Doctorita ecografiist si doctor de familie nu ginecolog, vin acasa bucuroasa ca e bine si a 2 zi am inceput sa sangerez.
Primul pas sa isi verifice trompele asa cum zicea si Alex.
Si eu am avut impresia ca sora ta are 2 copii, sau cred ca vorbeai de cealalta sora si noi am crezut ca e ea.
Eu intru la nani.
Ne citim maine.
draguta spune:
buna seara fetele
Daena , imi pare rau pentru ce i s-a intamplat surorii tale, acum trebuie sa vada partea buna a lucrurilor, poate sa ramana si are trompa salvata
eu acum cand am bune trompele numai am ovulatie dar se vor rezolva toate
va pup pe toate si sa aveti numai vesti bune
gabyv spune:
Scuze, Daena, am crezut ca era o sora care mai avea doi copii si acum avea gemeni...Ok, atunci fetele deja au zis ce trebuie sa faca.
Asta este, viata nu e dreapta tot timpul.
Draguta, ai incredere!
Blue_sea spune:
Daena, ce repede au operat-o! Trebuie sa fie groaznic, iar faptul ca nu poti fii langa ea cred ca accentueaza sentimentul.
4+