Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Blue felicitari si o sarcina usoara! asteptam beta!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Taxo nu este chiar o boala care poate fi depistata usor, se poate confunda usor cu o raceala: dureri de cap, rareori febra, oboseala generalizata, angina, dureri musculare, f rar - inflatii oculare, clonare a meningitei sau encefalitei. (astea sunt pentru cei care nu au un "sistem imunodeprimat")
Emilia, ca sa salvez onoarea: carnea nu putea guita, pentru ca nu prea gasesti porc in resto, sau daca este, e mai bine prajita decat cea care face MuMu Nu exista carne de porc cu prajire: "bleu" sau "saignant" ci doar "au point" sau "bien cuit". (recomand de fiecare data sa ceri tres bien cuit, chiar daca se uita bizar la tine)
Si exista metode ca sotul tau sa scape de "alergia" la pisici, pentru ca nu este o alergie la par, ci la substantele gasite in saliva.
Blue, sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Gaby, eu nu mananc carne, dar mi-ai facut o foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Velvet nu stiu de ce nu pot sa pun link-ul asa cum trebuie, trimite-mi pm cu adresa ta de mail si ti-l voi da.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Fetele, am si eu o intrebare: abia sapt viitoare voi putea ajunge la dr (acum sunt in delegatie), dar as vrea sa incep sa iau totusi utrogestan. Voi care ati mai luat, cate sa iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

felicitari blue_sea!!!
utrogestan de 200mg, vaginal, seara la culcare!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

400 mg e doza minima de Utrogestan, altfel nu are efect. E preferabil sa pui vaginal.
le: Bob, multumesc pentru aprecierea postarii despre toxoplasma. Ma enerveaza subiectul.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

fetelor v-o aduceti aminte pe crismac, tocmai ma uitam putin peste odisei si am vazut ca ea a inceput-o pe cea de 203 anuntand ca este insarcinata!!!
!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor!
Blue, felicitari si sarcina usoara pana la termen!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Mihaela, si eu sunt in aceeasi dilema ca si tine, pentru ca aceste analize sunt foarte scumpe. Am facut eu un calcul si as ajunge pe la 800 ron pentru toate (inclusiv rubeola, varicela, listeria, toxoplasma). Cred ca totusi e bine sa facem ai IGM-urile, mai ales pt CMV, toxoplasma).O sa vorbesc maine cu dr.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Am vazut ca este profil torch la sinevo si costa 330 de ron, intra toxoplasma, cmv, rubeola si herpes iar lysteria separat costa 58 de ron, ar mai fi si altele daca nu ai facut nimic inca, eu am facut chlamidia, micoplasma, ureaplasma, gonococ, VDRL nu tin minte daca l-am facut sau nu, hepatitele le-am facut anul trecut si nu cred ca mai trebuie repetate si ar mai fi HIV dar ala sigur nu il fac, decat daca e musai in momentul in care sunt insarcinata.
Adevarul e ca ne rupe la portofel analizele astea, eu am facut si tot ce tine de trombofilie, hormonale cam tot in afara de imunologice, daca nu o sa mai fie nevoie sa cumpar injectii vineri si e productia de foliculi buna poate imi fac si astea si scap.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Hello fetele!!

Intru mi greu si mai rar..ce vroiam sa va zic, am facut vinerea trecuta profilul Torch cu 150ron, la o clinica in Crangasi.Daca vreti, va dau numele pe PM, ca stiu ca sunt peste tot exagerat de scumpe.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+

Mergi la inceput