Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea
Raspunsuri - Pagina 10
Blue_sea spune:
Multumesc, draguta! Sunt inca in starea "nu poate fi adevarat", mai ales dupa experienta de acum 2 luni cu avortul.
O sa dau o fuga sa fac si o beta ca sa fiu sigura.
draguta spune:
Blue ce veste frumoasa te asteptam cu rezultatul de la beta
ce-mi place cand primim astfel de vestiiii, imi dau speranta
Mihaelafalt spune:
Blue, felicitari, sarcina usoara si la termen.
Hai baga si la noi ce ai facut diferit luna asta.
Si pupicii molipsitori de rigoare
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos
Bob_Pixel spune:
Alex, ai raspuns clar, concis si foarte adevarat !
Pacat ca sunt inca multi care isi dau afara din casa pisicile (sau nu iau deloc pisici ca animale de companie), de frica sa nu faca toxo de la ele... mai bine s-ar documenta despre boala sau ar intreba medicul.
Blue, felicitari, sa fie intr-un ceas bun de data asta ! Sarcina usoara si sanatoasa!
draguta spune:
Valicutza poate ne citesti, in luna cu HSG ai ovulat mai tarziu sau cu aproximatie la data normala?
la mine pana acum ovulatia era ceas ziua 13 sau 14, sunt ziua 15 si nici urma de ovulatie
IuliaCospy spune:
Felicitari Blue!
Sarina usoara si la termen! burtica
Da, foarte adevarat cu pisi. Si eu am avut si dormeam si invatam cu ea. Nici urma de anticorpi. in schimb nu-mi place carnea cruda de niciun fel.
Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0
Blue_sea spune:
Mihaela, am prestat o zi da una ba incepand din z9. Pozitia: ce bine cunoscuta . Si am luat si branca ursului (doar eu) pana la ovulatie.
Bob_Pixel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta Valicutza poate ne citesti, in luna cu HSG ai ovulat mai tarziu sau cu aproximatie la data normala? la mine pana acum ovulatia era ceas ziua 13 sau 14, sunt ziua 15 si nici urma de ovulatie |
Eu cand am facut ambele HSG-uri am avut un ciclu normal, n-au intarziat nici ov, nici menstruatia. Pardon, prima oara a intarziat menstruatia 9 luni, ca era Bob p-acolo.
draguta spune:
Bob multumesc, eu am avut 3 zile ca o menstruatie redusa(scuze de detalii) , testele sunt negative desi ovarele ma inteapa din cand in cand