Aspirante optimiste>20ani (789)Felicitari Blue_sea

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Nu-mi vine sa cred ca vad numele meu la titlu!
Inca imi e teama sa nu se intample ceva ca data trecuta, dar, in acelasi timp, ma simt ff bine.
Nici nu indraznesc sa pun gravi la semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Felicitari, Blue!

Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Laurica eu nu sunt din Bucuresti asa ca nu ma ajuta cu nimic ca e mai ieftin.
O sa incerc sa caut poate gasesc ceva mai ieftin in Iasi si cand merg la eco sa fac.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Laurica eu nu sunt din Bucuresti asa ca nu ma ajuta cu nimic ca e mai ieftin.
O sa incerc sa caut poate gasesc ceva mai ieftin in Iasi si cand merg la eco sa fac.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

MTHR C677T homozigot, Mutatia factorului XIII heterozigot, proteina c si s marite (tratament cu aspenter, femibion 1, magne b6, acifol, cetebe)
O sarcina pierduta la 6 saptamani si o sarcina extrauterina tratata medicamentos

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

BRAVO BLUE SEA!!!

Gaby, merci de info. Merg in Beauvais cu serviciul de 1-2 ori pe an (nu imi place dar n-am ce face) si mereu cer tres tres bien cuit si tot nu e chiar cum trebuie dar asta e... francezi...
La Courte-Paille mai mananc si acolo stiu sa o lase mai mult pe foc daca ii rog. Ca la La Boucherie mi-am luat o mare tzeapa cerand doar bien cuit si n-am putut manca decat marginile iar un coleg de'al meu a cerut medium cuit si ai fi putut jura ca nu vazuse focul carnea aia. Mie nu imi plac produsele animale (carne si oua) crude sau negatite bine. Nu suport spre exemplu galbenusul de ou moale. De-aia nu mananc oua ochiuri decat daca mi le fac eu acasa sa nu cumva sa curga ca nu il pot manca nici platita.

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

mikynu am pm ul activat si nici nu stiu cum sa fac asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Velvet, dupa ce de loghezi ai in stanga ecranului un tabel cu Taote Forumurile, Subiecte active, Membrii, Cautare si altele. Printre ele este si Profil Personal. Intrii la Profil Personal si ai cu albastru mai multe tab-uri printre care si Mesaje Private. Acolo, la Optiuni ar trebui sa fie optiunea de activare.

Mergi la inceput

emilia,multumesccred ca am reusit.

acum am aflat o informatie pe care nu o stiam-ca nr dosarelor e limiat la 800.si nu mai sunt multe locuri.cred ca nu prind prin subprogram.eu nu m-am decis nici la clinica,plus ca trebuie programare inainte...pna fac dosarul...asta e viata!

Mergi la inceput

miky,am trimis pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

BRAVO BLUE SEA!!!

Gaby, merci de info. Merg in Beauvais cu serviciul de 1-2 ori pe an (nu imi place dar n-am ce face) si mereu cer tres tres bien cuit si tot nu e chiar cum trebuie dar asta e... francezi...
La Courte-Paille mai mananc si acolo stiu sa o lase mai mult pe foc daca ii rog. Ca la La Boucherie mi-am luat o mare tzeapa cerand doar bien cuit si n-am putut manca decat marginile iar un coleg de'al meu a cerut medium cuit si ai fi putut jura ca nu vazuse focul carnea aia. Mie nu imi plac produsele animale (carne si oua) crude sau negatite bine. Nu suport spre exemplu galbenusul de ou moale. De-aia nu mananc oua ochiuri decat daca mi le fac eu acasa sa nu cumva sa curga ca nu il pot manca nici platita.

<hr noshade size="1" />

Emilia nici eu nu mananc oul moaleeeeeeee, ai fost tare haioasa parca ma vad pe mine cum strab din nas

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput