Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Blue, nu fi dezamagita, stiu multe fete de cand stau pe aici care au ramas cu un singur contact

la mine nici urma de ovulatie deocamdata, am cateva intepaturi de ovare dar glera specifica pauza, voi vedea in zlele urmatoare daca mai ovulez luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele!
La mine luna asta CM-ul a fost exagerat de abundent si cu cheaguri f. mari (gelatinos consistent) cum am putut eu sa observ. Nu stiu care o fi cauza, oare varicela a avut un cuvant de spus? Nu stiu. Pe de alta parte sunt f. suparata pt ca sotului meu i s-a descoperit o problema destul de mare la inima. Sper sa scapam cu bine si din asta. Ne lasam in voia lui Dumnezeu pt ca oricat am vrea noi sa facem ceva, e clar ca nu putem.
Miha imi pare tare rau ca ti-a descoperit si balaurul asta. Iti doresc din suflet sa-ti ti copilasul in brate, chiar daca vei face tratament pt asta.
Draguta ma bucur ca s-a gasit buba. Tin pumnii sa fie bebe. Legat de prestat in luna cu HSG parerile doctorilor sunt impartite. Noi aveam o aspiranta care a obtinut sarcina in luna cu HSG si fetita e f.. bine. (AncaDragoman). Bafta sa vina bebe!

http://lt1f.lilypie.com/EROdp3.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Pup pe toate! Week-end frumos!

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

va citesc mereu dar nu stiu ce sa scriu
Draguta vreau sa o completez pe katy,si valicutza a ramas in luna cu HSGNu ne-ai zis daca te-a durut tare HSG,sper ca nu.
Gabi pe unde esti ascunsa,au venit uratii pana la urma,nu?
Miha imi pare rau pt noua "achizitie",dar ai ramas 2 de ori,a treia oara e cu noroc
Em si Ralu tin pumnii pentru luna asta la stimulare,Emilia nu uita sa prestezi in seara cu injectia...noi asa am facut.
MeAlex eu vreau sa ma cert cu dr pe tema Papanicolau,nu vreau sa umble la col sa ma trezesc cu sangerari sa ma sperii.Si daca ar fi ceva modificat oricum nu se poate face nimic.
De Kitty mai stim ceva? Stiu ca facea stimulare.
Si Deny se ascunde,si mrenescu...sper sa veniti cu vesti bune in curand.
Va pup de molipsire fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Dana, nu trebuie sa faci Papanicolau, ci examen de secretii din vagin si col sa vada daca nu ai vreo infectie tratabila.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MeAlex

Dana, nu trebuie sa faci Papanicolau, ci examen de secretii din vagin si col sa vada daca nu ai vreo infectie tratabila.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Multumesc pt raspuns,!
Asa ma gandeam si eu,secretiile nu sunt riscante dar papanicolau l-am facut acum 9luni,e ok,am pana in 30 ani deci nu vreau sa-l fac.
Cred ca o sa inteleaga
Am uitat sa ii zic lui Miky bafta la FIV!Sa se lase cu unu sau mai multi bebei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Katy multa sanatate sotului, sper sa nu mai am si alte bube, asta a fost una principala de care am scapat

Dana da a durut tare pentru ca le-am avut lipite, dar supotabil, m-am bucurat ca dupa atata durere rezultatl a fost bun, cand am auzit: gata, substanta a trecut cu toata durerea am inceput sa rad

de Anca stiam, uitasem de Valicutza

nu stiu daca mai prind ovulatia luna asta, nu e nici acum curat , sunt deja ziua 12

mie mi-a facut Pap si din secretie vaginala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi32 spune:

Buna fetelor.
Nu am mai scris, dar va urmaresc si va citesc.
Am vorbit acum ceva timp de TSH, intre timp mi-am refacut analiza si a iesit si mai mare 4.04 (0.27-4.2). O sa merg si la un endocrinolog. Intre timp daca aveti vreun sfat ...
Din ce am mai citit am inteles ca e marisor pentru a ramane insarcinata.
Va pup.

MTHFR A1298C homozigot, PAI-1 675 4G/5G heterozigot
1 sarcina oprita in evolutie in 2009, 6 saptamani (inainte de a afla de mutatii)
Tratament: Femibion 1/zi, Aspenter 1/zi, Magne B6 2/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna fetelor.
va multumesc la toate ca va ganditi la mine.
eu am aterizat acum acasa cu o durere si o foame mare dar bucuroasa si am vrut sa va impartasesc si voua.
Chistul a disparut, pe ovarul drept am 3 foliculi si pe stangul 2 de diametru 2-4 mm, endometru de 3,9mm.
Si acum vestile si mai bune, doamna doctor mi-a dat stimulare pe care o incep de luni a vrut sa imi dea closty, clomifen si dupa s-a razgandit si a zis sa incercam ceva mai bun care sa ajute si endometru ca in trecut endometru meu a facut probleme, asa ca mi-a dat bravele de 75 din ziua 5 pana in ziua 9 cate 1 pe zi si in ziua 9 ne vedem ca sa facem eco sa vedem ce am produs, daca mai continuam sau nu.
Despre mutatii a zis ca daca merg pe mana ei o sa imi dea clexane de la testul de sarcina pozitiv, ca nu vrea sa riste cu o mutatie homozigota si una hetero.
Vinerea viitoare ma intalnesc cu ea si sotul ei, pe care l-a sunat astazi si s-au consultat asupra tratamentului, asa ca o sa am parerea la 2 doctori buni.
Problema e ca am luat injectiile dar nu au seringi si nu stiu cum se fac, in prospect arata ca se fac subcutan cu seringi din alea mici si doctorita mi-a zis ca se pot face si intramuscular, pana luni sper sa ma dezmeticesc si vad cum fac, dar sigur mai e luna mea si cel mai tarziu pana pe 10 iunie maiaveti o graviduta printre voi.
Gata va las ma duc sa mananc ca mor de foame.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Miha, ce vesti bune aduci! Bafta la stimulare, sa se lase cu !
Eu aduc si vesti bune si rele.Cele rele - azi declar ziua 1, cu dureri de burtica si nervi. Si bune - sora mea m-a sunat din tara de vreo 2 ore sa imi spuna ca are 2 liniute pe test! UM 1 aprilie. Si ei incearca de 2 ani si 8 luni, ea nu avea probleme, are menstra regulata, si urma luna mai sa mearga sotul la spermograma. Dar uite ca li s-au schimbat planurile! Mi-a mai inseninat ziua.
Deny, tu pe unde te ascunzi?!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput