Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Acum mi-am amintit ca ultima gravidutza de la noi e Ana, si pe sora mea tot asa o cheama - Ana.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Daena felicitari pentru sora ta, o sa vezi ca o sa reusim si noi in scurt timp.
Katy imi pare pentru problemele sotului.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

va citesc mereu dar nu stiu ce sa scriu
Draguta vreau sa o completez pe katy,si valicutza a ramas in luna cu HSGNu ne-ai zis daca te-a durut tare HSG,sper ca nu.

confirm si mie dr mi-a zis ca nici nu o sa ovulez in luna aia, si in luna urmatoare trebuia sa ne apucam de stimulare, dar uite ca nu a mai fost nevoie , deci bafta multa si te asteptam la odisee cat mai curand

pupici la toate fetele, sa stiti ca mereu arunc un ochi la voi , imi sunteti tare dragi si va tin pumnii mereu sa vina bebeii mult doriti la toate

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
13+ fericita cu dragonel de 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna fetele. Eu declar ziua 1 azi. De Duminica incep Clomid 2 pastile pe zi. Sa dea Dumnezeu sa creasca folicul sau foliculi babani, sa fac injectia si sa raman.
Pupici si sa auzim numai vesti bune!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Miha daca doc. zice ca o sa fie bine, sa o crezi pe cuvant. E f. imp sa gandim pozitiv. Bafta!
Emilia tinem pumnii sa vina bebe!

Imi doresc sa fiu mamica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Mihaela, stiam ca seringile Clexane sunt preumplute cu solutie si fiecare are acul ei. Nu cumva au un ac mic acoperit cu capac? Injectiile se fac subcutanat, asa scrie pe prospect, asa mi s-a zis si la Fundeni, nu vad de ce sa le faci intramuscular, mai ales ca ti-ar fi foarte greu sa ti le faci singura sau sa ti le faca cineva din familie care nu e cadru medical.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput

Da katy chiar o cred, am incredere in DD, in mine si in doctorita.
Mi-a propus chiar si o inseminare la tratamentul pentru stimulare dar am zis ca ma mai gandesc, sa vad si cum reactioneaza organismul dar nu cred ca fac inseminare ca ajunge 650 ron si deja e foarte mult. Incercam natural doar noi ne iubim si sigur o sa si reusim.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Buna fetele. Eu declar ziua 1 azi. De Duminica incep Clomid 2 pastile pe zi. Sa dea Dumnezeu sa creasca folicul sau foliculi babani, sa fac injectia si sa raman.
Pupici si sa auzim numai vesti bune!

<hr noshade size="1" />
Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Emilia, si eu sunt ziua 1 azi. Cred ca si eu voi incepe clomid tot din ziua 3, am citit ca cele mai bune rezultate a dat din ziua 2 sau 3. Nu stiu ce sa fac exact. Tu in ce zi mergi la eco dupa ce iei pastilele?

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Alex cred ca m-am exprimat gresit nu stiu cum sa fac injectiile de bravel pentru stimulare ca deocamdata nu am clexane, oare am zis ca nu stiu cum se face clexanul? Alea stiu cum sunt si chiar se fac usor, ca am facut dupa laparascopie, astea le am fiole si praf si trebuie dizolvate.
Am citit in prospect si scrie ca se fac subcutan.
De obicei injectiile care se tin la rece in frigider le scoti si le injectezi sau trebuie sa astepti sa se incalzeasca?

Mergi la inceput

Daena suntem aproape una de alta, eu ziua 2 voi ziua 1 sa vedeti cum o sa ploua luna viitoare cu liniute duble de gravideala.

Mergi la inceput