Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Mie mi-a crescut in Martie foliculul pana la 2,93 si s-a spart dupa injectia cu ovamit. Nu stiu daca s-ar fi spart fara.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Velvet, Miha, sa aveti vesti bune de la dr!
Eu am fost, pe partea de gineco, toate bune, peste 4-5 zile va fi ovulatia. Din pacate, bolile autoimune creaza probleme de fertilitate, dar pot fi depasite! Doamne ajuta!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

flowerbe Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata feteva las o cafea

draguta,multumesc mult de urare

beemultumesc.

miha,succes la dr!

noi o cam luam din loc.e drum lung.o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

velvet, bafta mare la dr, sa veniti cu vesti f bune!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
Velvet drum bun si mult succes sa venim cu vesti bune.
Si eu plec dar mai tarziu un pic, deja imi e greata cand ma gandesc ca trebuie sa ma cracesc pe acolo si eu sunt pe ciclu.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

'neata!

Merci de raspunsuri. Astept sa vad ce se intampla luna asta. Ziua 14 pica intr-o vineri, apoi urmeaza week-end-ul si abia apoi merg la doctor. Ma gandeam ca va fi prea tarziu pentru a vedea daca am ovulat sau nu. Nu stiam cate ziele este vizibil corpul galben.
Apropo, fetelor care ati facut stimulare: cum v-ati simtit de la pastilute? Eu in prima luna am avut niste stari de greata fantastice, care se mentineau cam toata ziua. In a doua luna nu am avut nici un simptom. Oare s-a obisnuit deja organismul, sau nu-si mai fac efectul ca in prima luna?

pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Velvet multumim de cafeluta, drum bun si sa vi cu vesti bune!
Mihaela si tie multa bafta la dr, sa uzim de bine!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Velvet, drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune.

Eu sunt nitel deprimata: ferility friend a decis ca eu de fapt ovulez in ziua 17, nu in 15 cum credeam eu...Asa ca, nu cred ca va iesi ceva luna asta pt ca avem doar o prostioara facuta in perioada fertila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

neata fetele

Alina, sa faci teste de ovulatie incepand cu ziua 10 sa vezi cand se pozitiveaza, nu e musai sa ai simptomele ca in prima luna, la fel si ovulatia, poate sa fie mai devreme sau mai tarziu, mai agresiva sau deloc, depinde cum reactioneaza ovarele in luna respectiva

Mergi la inceput