Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

Daena, daca am ovulatie in ziua 14-15 si merg la eco in ziua 17, se vede daca am avut ovulatie sau nu?
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

buna fetele

am venit, trompele mele au avut niste clipsuri, au reusit sa mi le desfunde

nu stiu de cand au fost si daca asta a fost problema mea dar mi-a dat putina speranta si luna viitoare mi-a spus ca trec la stimulare

acum am sangerat putin, doctora mi-a zis deja de maine sa incep sa am contact ca e foarte bine daca urmeaza ovulatia si nu sunt riscuri, voi ce ziceti?

Eu iti urez spor la prestat nu pierde luna asta, mai ales ca ai facut-o in ziua 9 parca, asa ca pana la ovulatie mai este, ma bucur ca acum este totul bine.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Alina, da se vede corpul galben pe ovar si lichid in sacul Douglas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dincaalina

Daena, daca am ovulatie in ziua 14-15 si merg la eco in ziua 17, se vede daca am avut ovulatie sau nu?
merci

Da se vede, va vedea corpul galben.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Miky astazi sunt ziua 10, nu e curat deocamdata dar daca ma voi simti ok in zilele urmatoare as incerca

aaa, fetele va spun un secret: luna trecuta cand am avut endometrul 9 mm in ziua 9 luasem ulei de catina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Alina, eu luna trecuta am ovulat joi noapte spre vineri si luni am fost la eco si s-au vazut corpurile galbene.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna seara fete

da,ana,maine e ziua cea maremultumesc mult.

mihaimi pare rau si ce mutatia asta.mie nu mi-a dat-o sa o fac si pe asta.o sa il intreb maine ce inseamna si asta.

dragutaspor la prestat,sa vina bebe

Mergi la inceput

velvet bafta maine la doctor, sa primiti numai vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetelor eu am vorbit cu doctorita si maine merg la control dupa amiaza si vedem daca poate sa imi dea si ceva stimulare, sper sa fi disparut chistul.
Am sunat-o si a zis sa vin maine ca daca nu nu ma mai poate vedea pana luni asa ca fac un compromis si las treaba mea deoparte si pierd si ziua de maine.
Abia astept sa vad ce zice, numai ca imi pare rau ca nu am repetat si prolactina sa vedem cum stau.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Mihaela lasa treaba, tu esti mai importanta decat ea acum, le faci tu in zilele urmatoare, bafta la doctor

Mergi la inceput