Aspirante optimiste > 20 ani (788)
Raspunsuri - Pagina 17
Mihaelafalt spune:
miky cum sa iti explic, chiar nu sunt suparata, sper sa se rezolve cu tratament ca de acum tot asta e, bine ca am descoperit, am dat ceva banuti dar acum stiu pe ce sa ma axez.
Alex te rog mult daca ai timp poti sa imi spui si mie cate ceva de mutatia asta, daca stii, din cat am citit eu din urma nu tot recunosc, nu prea am gasit-o la fete intalnita.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
daena spune:
Fetelor, cred ca declar si eu in curand ziua 1. Azi dimineata mi-am luat temp la 5, ca de obicei, si cand am vazut ce mica e nu am mai putut sa dorm. Deocamdata nu vine nimic, e tot curat. Am fost la o tura de cumparaturi ca s-ar putea sa mergem in ro in week-end, dar nu stiu inca sigur daca plecam. Acum cand am venit mi-am adus aminte de Miha cu betisorul si am controlat si eu, e ceva putin rosu acolo, asa ca nu cred ca mai are rost sa sper la bebe luna asta. Poate va fi luna viitoare.
Bafta la toate!
http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed
draguta spune:
buna fetele
am venit, trompele mele au avut niste clipsuri, au reusit sa mi le desfunde
nu stiu de cand au fost si daca asta a fost problema mea dar mi-a dat putina speranta si luna viitoare mi-a spus ca trec la stimulare
acum am sangerat putin, doctora mi-a zis deja de maine sa incep sa am contact ca e foarte bine daca urmeaza ovulatia si nu sunt riscuri, voi ce ziceti?
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui draguta buna fetele am venit, trompele mele au avut niste clipsuri, au reusit sa mi le desfunde nu stiu de cand au fost si daca asta a fost problema mea dar mi-a dat putina speranta si luna viitoare mi-a spus ca trec la stimulare acum am sangerat putin, doctora mi-a zis deja de maine sa incep sa am contact ca e foarte bine daca urmeaza ovulatia si nu sunt riscuri, voi ce ziceti? |
Draguta si spor la prestat!
Mihaelafalt spune:
Draguta e foarte bine, spor la prestat, sa speram ca asta era singura problema care te impiedica.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Ana178081 spune:
Draguta treci la treaba,cica sunt sanse mai mari acum ca s-au desfundat trompele
Bafta la toate,pupici
draguta spune:
Daena, Mihaela, Ana si va multumesc slava Domnului am scapat chiar daca am si pierdut ceva banuti din halat, poate o fi cu noroc
am rezistat fara niciun calmant, nici inainte ,nici dupa, am incredere in aceasta doctora ca ma va ajuta si in Dumnezeu
MeAlex spune:
Mihaela, ti-am raspuns la Trombofilie.
Draguta, tin pumnii sa mearga, daca nu mai sunt obstacole si faci si stimulare, sunt sanse mari sa mearga.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)
daena spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dincaalina Buna, fete dragi! Multumesc de primire si de urari. Stiam ca sunteti speciale. Maine iau ultima pastiluta de Ovamit din a doua luna de stimulari. Apoi urmeaza asteptarea, care este cea mai grea. De felul meu nu sunt foarte rabdatoare. Am si eu o nelamurire: luna trecuta am mers la ecograf si am vazut folicul matur de 23mm, dar care nu se sparsese inca. Eram in ziua 14 si doctora mi-a spus ca preconizeza ca se va sparge in seara respectiva sau a doua zi. Apoi nu am mai mers la eco sa vad daca s-a rupt sau nu. Intrebarea mea este: nu trebuia sa-mi dea ceva injectii pentru spargerea foliculului? Nici nu a pomenit de asa ceva iar eu nu am intrebat. Cand am ajuns acasa m-am gandit la asta. Voua, pe langa medicamentul de stimulare, v-a dat si ceva pentru ruperea foliculilor? va pup!, sa auzim de bine! |
Alina, cred ca depinde si de medic. Am observat ca in ro de obicei la stimulare se face si injectie pt spargerea foliculului. Eu am facut aici stimulare si dr nu mi-a dat nimic sa se sparga, dar am monitorizat eco si s-au spart. Oricum, cred ca cel mai sigur e sa mergi dupa ovulatie sa vezi la eco.