Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Neatza fetele!
Kmy multumim de cafeluta!si eu ma gandesc la o schimbare de look
Mihaela poti merge sa iti faci eco in ziua 3 sau 4 a cm pentru ca atunci se vad fuliculii antrali si in functie de cati ai isi da seama de ce stimulare iti trebuie si eu voi merge luna asta tot asa in zilele 3-4.
Alina bine ai venit printre noi si sedere cat ma scurta, bafta multa la stimulare!

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna dimineata fete

Mergi la inceput

Velvet pai pana la urma tot la Promed o sa raman, m-am tot gandid la diferiti medici cu care as putea face FIV si tot acolo ma trage inima sa fac.

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miky,mult succes!sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Neata!

Alina bine ai venit si sedere cat mai scurta!

Daena, asteptam un semn. Am vazut ca ti-a scazut destul de mult temperatura, dar cine stie. Speranta moare ultima!

Pe mine au inceput sa ma jeneze inaintasii. E ceva f difuz, ca niste intepaturi. Nici nu vreau sa ma gandesc, dar nu ma pot abtine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

Buna, fete dragi!

Multumesc de primire si de urari. Stiam ca sunteti speciale.
Maine iau ultima pastiluta de Ovamit din a doua luna de stimulari. Apoi urmeaza asteptarea, care este cea mai grea. De felul meu nu sunt foarte rabdatoare.
Am si eu o nelamurire: luna trecuta am mers la ecograf si am vazut folicul matur de 23mm, dar care nu se sparsese inca. Eram in ziua 14 si doctora mi-a spus ca preconizeza ca se va sparge in seara respectiva sau a doua zi. Apoi nu am mai mers la eco sa vad daca s-a rupt sau nu. Intrebarea mea este: nu trebuia sa-mi dea ceva injectii pentru spargerea foliculului? Nici nu a pomenit de asa ceva iar eu nu am intrebat. Cand am ajuns acasa m-am gandit la asta.
Voua, pe langa medicamentul de stimulare, v-a dat si ceva pentru ruperea foliculilor?

va pup!, sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Buna gagici.
Am venit cu sufletul la gura acasa ca am sunat la sinevo si au zis ca mi-au venit rezultatele dar nu a vrut sa imi spuna nimic la telefon, asa ca nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca sunt mutanta si la factor XIII
Scrie asa:

Mutatia factorului XIII (G102T) - risc trombofile
PCR
Mutatia V34L - pozitiv

Gena PAI (polimorfism 675 4G/5G) - risc trombofilie
PCR
Pacienta nu este purtatoare a deletiei in promotorul genei PAI 1. Prezinta genotipul homozigot normal (5G/5G).

Mutatia factorului XIII (G102T) - risc trombofile
PCR
Genotip heterozigot

Acum explicati-mi si mie ce implica asta, Oare se da clexane din prima sau nu? Stiti voi ca mai am si mutatia C677T homozigota, deci nu duc lipsa da?
Colac peste pupaza uratii sunt la ei acasa la doctor nu pot sa merg sub nici o forma pana luni si nici atunci nu stiu exact daca prind loc.
Saptamana viitoare trebuie sa imi fac curaj si sa vin la Fundeni sa vad daca trebuie sa mai iau ceva pe langa ce iau acum.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

offff Miha, ce sa mai zic, dar cu tratamet o sa fie bine

3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana178081 spune:

Va pup fetelor dragutelor
Da' ce putine ati ramas pe aici,v-am citit mai devreme,doar vreo 6-7 fete mai scriu.Deci sa inteleg ca nu mai sunt aspirante la sau sunt foarte ocupate/plictisite si nu mai vor sa scrie???
Mda,fiecare le stie pe ale lui.
Despre mine pot sa va zic ca sunt bine,n-am nimic(greturi,varsaturi),doar sani mariti si tensionati si uneori dureri de burtica(bagam nospa).Maine merg la PAP+secretie.Am voie sa fac sau nu?In rest la dr gineco+eco merg miercuri/vineri sapt viitoare.Abea astept sa-l/o vad pe strumf/strumfitza
Daena asteptam de la tine II,sa nu ne dezamagesti
Velvet maine vii in Buc?Hai sa fie si la tine cu noroc,sa vina repede!
Alina bine ai venit pe-aici,sa stai cat mai putin
Miky stiu pe cineva care a facut FIV la clinica Ginera/Genesis nu stiu exact cum se cheama si a reusit!
Ralu ce ma bucur pentru gemenasii vostrii Si tu daca ai ramas o data vei ramane si a2a oara si sa speram ca bebe nu mai pleaca 9luni din burtica.
Kmy ce face verisoara ta,bebe e bine?Cat are?

&

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ana, eu scriu doar raspunsuri tintite. Oricum, forumul s-a schimbat mult, stiti ca au fost ceva discutii, eu am si spus atunci ca voi raspunde doar pe pm, dar nu am facut-o totusi.
Nu face recoltare de secretii de capul tau, asteapta sa iti recomande doctorul sa stii exact ce sa recolteze, ca poate recoltezi mai putine, iti mai da dr. cateva si te duci iar. Se recolteaza si in sarcina.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/4G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s (a 3-a sub tratament cu Clexane)

Mergi la inceput