Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

Doamne ajuta,ralu sa vrea bebe sa vina atunci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

azi sunt happy , am fost cu sora mea la eco ... e in saptamana 14 si a aflat ca va avea o fetita si un baietel . Mai are si acasa la fel , tot pereche .
E chiar o minune , pt ca nimeni la noi in familie nu provine din gemeni. Cu atat mai mult , sa mai fie si pereche
O sa fiu o matusica bogata cu 4 nepotei. sotul meu o tachineaza ca daca noi nu reusim , sa mai incerce ea o data , poate ies gemeni si sa ni-i dea noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

ralu,ce frumos!4 copilasi din 2 nasteri!sa ii traiasca!sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

Multumim
nu sunt din 2 nasteri , pe cei de acasa i-a facut pe rand . doar acum are 2 bebei scumpi in burtica .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Multumesc pt urare, la fel iti doresc si tie si felicitari pt gemenii surorii tale Raluca. Te va ajuta Dumnezeu si pe tine in curand, vei vedea. Pregnyl nu se gaseste dar Ovitrelle da la farmaciile Catena, Dona, Sensiblu, HelpNet. Cauta pe net si vorbeste la farmacia din orasul tau care face parte din lantul respectiv unde ai gasit sa iti aduca. Incearca sa cauti Brevactid sau Ovitrelle.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Bob multumesc mult, iti intorc urarile de care tu ai nevoie, sarcina usoara in continuare si sa fie totul bine pana la capat

SS tzuky felicitari!!! sa-ti traiasca Stefanel, sa fie sanatos si sa aveti numai bucurii

Raluca multumesc, sa ai un folicul baban si sa iasa din el un copilas frumos si sanatos, felicitari pentru sora ta, sa-i traiasca copilasii si gemenasii din burtica sa stea pana la termen

Dincaalina bine ai venit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Raluca, si felicitari pt nepoteii gemenasi! Mie imi place asa mult cand aud de gemeni . Bafta si tie, sa ne aduci maine vesti bune despre un folicul grasunel

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, azi ma duc la ecografie, a renuntat cineva la programare la dr meu, asa ca e tocmai bine, ca sunt in z 9. Oare se poate vedea in z9 daca sunt foliculi?
Mihaela, tine-ne la curent!
Raluca, drum bun!
Gata, fug ca e tarziu!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

neatza fetele!!!
haideti la o !!!
v-am lasat si ieri dimineatza una dar nu inteleg de ce nu mi-a aparut mesajul!
va spuneam k merg sa-mi schimb look-ul, a fost destul de radical , k juniorul meu m-a primit 1 minut lung si nu schita nimic, numai dupa ce am inceput sa vb el parca isi aducea aminte de mine!!!

o zi buna, plina de vesti asemena va doresc!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bobocelul mameifetele mele de suflet
Invinge durerea,razi cat se poate,caci tot la zi ajunge si cea mai lunga noapte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna dimineata fetele!
Kmy, multumim de cafeluta!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput