Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Eu sunt Z2.
Draguta si pe mine m-a reprogramat, tb sa fac joi si m-a reprogramat luni, deci in Z12. Bafta maine! Tin pumnii.
Mica la multi ani!
Moni nu cumva e de la inima? Sanatate multa!

http://lt1f.lilypie.com/EROdp3.png
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamantul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Moni imi pare rau de bufeuri, scrie la reactii adverse sau zic si eu sa vezi sa nu fie altceva.
Cat mai ai inca o luna nu?
Adica luna asta plus inca una nu?

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dincaalina spune:

Buna, fetelor!

Sunt noua pe aici, dar inainte de a scrie, v-am tot citit, pentru a va cunoaste in mica masura povestea.
Si eu, ca si voi , imi doresc enorm de mult un bebe, care se lasa asteptat cam de 3 ani. Eu am ovare micropolichistice, afectiune care provoaca infertilitatea. Am facut o serie de tratamente dar momentan fara rezultate. De luna trecuta am inceput stimulare cu Ova-mit. Nu va spun ce mare mi-a fost mirarea si fericirea cand am fost la ecograf si am vazut un folicul baban, de 23mm. Din pacate nu a fost sa fie sarcina, dar pentru mine a fost mare lucru si sa vad ca tratamentul functioneaza.Acum sunt in a doua luna de stimulare. Parca mi-au mai revenit sperantele. Poate luna asta se intampla minunea.
Va pup!
...si va doresc copilasi frumosi si sanatosi!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Bine ai venit Alina si sedere scurta!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

alina,bine ai venit!scrie repede 10 mesaje,ca sa iti putem vedea mesajele in timp util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Alina, bine ai venit. Am aceeasi boala ca tine, am facut stimulare cu Clostilbegyt si la fel ca tine am avut un folicul imens de 2,9 cm dar nu am ramas gravida. A doua luna de stimulare, cu acelasi tratament nu am mai ovulat si acum mi-a marit doza la 2 pastile pe zi 5 zile. Am aceleasi sperante ca si tine.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaneagu spune:

buna seara fete dragi
Alina , bine ai venit , succes cu tratamentul.
Si eu fac tot stimulare, sunt a doua luna , ca si tine si am multe sperante.
Luna trecuta am reusit sa raman dar din pacate a fost un avort menstrual.
Acum sunt z9 , am terminat de luat closty si maine merge la medic la eco.
Fetelor , voi de unde va cumparati pregnyl sau ovitrell?
Mi-a zis medicul sa am injectia cumaparata pt ca in functie de eco imi va da probabil sa o fac zilele astea. dar nu am gasit , am cautat innebunita si in galati si braila.
Va pup , seara frumoasa!
Daena , pentru tine o incurajare speciala.

Mergi la inceput

velvisor si draguta , va imbratisez tare si va doresc sa veniti cu vesti bune-bune de la medic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

raluce mai faci?n-ati mai plecat?

multumesc mult,raluDoamne ajuta!

Mergi la inceput

emily , Doamne ajuta ca luna aceasta sa fie stimularea cu noroc!
Velvisor , sunt bine , multumesc.
Suntem tot in Galati , plecam in Argentina pe 21 mai , exact atunci cand ar trebui sa imi vina uratii , sau poate cine stie , vom pleca 3. poate ca bebele meu insista sa fie conceput in tara lui.

Mergi la inceput