Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!

Gaby, Roxy
Draguta bafta multa la hsg.
fetele

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

buna moni,bob

mikyce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Velvet nu prea mai fac nimic, acum astept sa vina menstruatia si sa ma programez la dr, sunt inca in dilema pt ca nu stiu ce medic sa aleg pentru FIV.

Anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi
3 Inseminari nereusite

Mergi la inceput

miky,parca alesesi un dr de la promed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetelor!
Draguta, bafta pe maine la HSG, sa fie totul bine!
Eu nu am facut nici un test, astept pana duminica, mi-e foarte frica de 1 liniuta si vreau macar sa am ziua libera sa daca va iesi.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

daenasa fie II!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Velvet, sa dea Dumnezeu! stau asa cu frica in spate de fiecare data cand ma duc la baie, sa nu vad rosu, cred ca ma buseste plansul instantaneu. dar na, acuma ce-o fi o fi, mai mult oricum nu pot eu face.

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Draguta imi pare rau ca te-a amanat pe maine, stiu ca e greu cu emotiile dar o sa treaca ele si o sa vii cu vesti bune.
Am luat duphaston si luna trecuta dar trebuie sa ma uit ca nu mai stiu exact in ce zi mi-a venit, oricum mai mult de 3 zile, acum l-am terminat sambata seara.
Oare cand esti pe ciclu se poate merge la medic?
As merge sa vad ce zice daca a disparut chistul si sa vorbesc poate de o usoara stimulare.
Ea a zis ca ar vrea sa ma vada in primele zile de ciclu dar eram asa de bulversata ca nu am intrebat daca pot veni in primele zile sau dupa ce trece.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Buna fetele!
Am absentat motivat: mini concediu

Roxy, repet si eu ce au mai zis fetele: Nu este vina ta!!! Din pacate se intampla si, oricat de crud ar suna, este mai bine asa decat sa descoperi la o varsta mai inaintata a sarcinii ca are cine stie ce malformatii sau sa se nasca ff bolnavior si sa moara dupa aceea. Fruntea sus!

Mihaela, eu tin pumnii in continuare!
Daena, nu stiu cum ai rabdare! M-am uitat pe graficul tau si arata f bine

Voi fi in 2012!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

Mihaela, eu zic ca poti merge. Banuiesc ca o sa-ti faca eco si asta o poate face si daca sunt uratii prezenti.

Mergi la inceput