Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele

pe mine m-a reprogramat pentru maine la HSG, credeam ca scap astazi..

Miha cand ai mai luat duphaston la cate zile ti-a venit dupa oprire? nu intarzie neaparat de la chist, depinde de organism, e corect intre 3 si 10 zile

toate fetele si va doresc numai vesti bune

Ana de ce ziceai ca intri foarte rar de acum la noi?

Daena cum esti, ai incercat un test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

draguta,neata de ce te-a reprogramat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna fetelor,
Eu am terminat Duphaston si astept rushii in cateva zile.
Apoi incep stimularea cu 2 pastile de Closty pe zi, incepand cu ziua 3 sau 5 (inca nu m-am decis, dr a lasat asta la latitudinea mea).
ROXY, poate te va ajuta sa citesti blogul printesei urbane. Ea a pierdut o sarcina la un moment dat si apoi dupa o vreme a avut curaj sa mai incerce o data si a fost cu noroc. are acum o fetita perfecta.
Mama mea a pierdut 6 sarcini inainte sa ma aiba pe mine, ultima cu 2 fete gemene pe care le-a nascut la 7 luni, una dintre fetite s-a nascut moarta si cealalta a murit la scurt timp. Nu stiu cum a reusit dar si-a revenit si m-a nascut pe mine apoi. Si-a dorit foarte mult un copil, a facut multe tratamente, analizele care se faceau pe vremea aia erau cam pe langa realitate, medicina a progresat mult de atunci. Se poate deci, totul e sa nu iti pierzi speranta. Ce s-a intamplat nu a fost vina ta. Vina ta puteai sa zici ca era daca faceai intrerupere de sarcina la cerere, dar asa n-a fost vina ta. N-a fost vina nimanui. Pur si simplu nu a fost sa fie acum. Te pup. Curaj!

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

PCOS, Tiroidita Autoimuna Hashimoto

Mergi la inceput

Velvet nu mi-a spus motivele, am facut foaia de internare, am vorbit cu doctora, mi-a spus sa astept dupa acre a venit asistenta si mi-a spus ca sunt programata pentru maine la ora 9

Mergi la inceput

Emilia

app de chiuretaje, decat eu eram cu infertilitate la internari, restul(9 ) pentru chiuretaje, cand le-am spus ca sunt pentru verificarea trompelor se uitau ca la avioane, ele nu stiau nici ce sunt trompele si ce rol au, stiau doar '' ca au calcat pe bec'' si luna asta

Mergi la inceput

neata,emiliamult succes!

draguta,tu faci in spital,nu?eu am facut la o clinica privata.

da,draguta,si eu ma gandesc ca ni se intampla doar noua care ne dorim atat.ce sa ii facem?viata!

Mergi la inceput

da Velvet, la noi in oras nu este clinica privata sa o pot face, decat la Buc, incerc aici deocamdata

tu ai facut-o la tine in oras sau Buc?

Velvet si am observat ca se uita toate ciudat cand aud, asta este, induram

Mergi la inceput

draguta,am facut in orasul meu natal.unde am parintii.si unde am locuit pana acum ceva ani.

da,induram,din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls !

Citat:
citat din mesajul lui draguta

...am facut foaia de internare, am vorbit cu doctora, mi-a spus sa astept dupa acre a venit asistenta si mi-a spus ca sunt programata pentru maine la ora 9

Bafta maine !!! Tinem pumnii sa mearga struna interventia si sa aiba efectul scontat !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

hello fetele

am avut primul bufeu zilele trecute...cu tot tacamul - calduri supreme, transpiratii, ameteli...
eram la volan
misto, nu?

in rest nimic nou

a! ba da! am un milion de spume.....asta e.....

va pup

Aspenter (75 mg) 1/zi

Mergi la inceput