Aspirante optimiste > 20 ani (788)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns velvet spune:

miha tu ce tratament ai inceput sa iei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica26 spune:

Buna ziua, fetelor!
Multumesc din suflet pentru urari!!! Va pup si va imbratisez!

Fetelor imi pare rau pentru vestile rele de pe aici...Fiti tari si nu renuntati! Asa a fost sa fie si nu e vina nimanui!

va pup pe toate si astept vesti bune!

Mica 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, girls !

Citat:
citat din mesajul lui Ana178081
Apropo de nelamuriri:Ce ceai am voie sa beau?Am racit si nu vreau sa iau pastile(stiu k n-am voie).

Eu am fost racita cobza si m-am tratat cu Paracetamol SIMPLU 1 la 8 ore si foarte mult ceai de lamaie cu miere.

Mergi la inceput

mica,bob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Ati terminat cu sarbatoritul fetelor?
Velvet eu iau asa:femibion 1, acifol, magne B6, aspenter, astea pentru trombofilie, brocriptina pentru prolactina si urinal pentru urinarea aia ce am avut-o eu, din toate iau cate o pastiluta pe zi.
Am vazut in semnaturile fetelor cu trombofilie indicat de dr Uscatescu vitamina e 10 zile parca si cetebe tot timpul, eu am luat acum strictul necesar pana ajung la ea, cetebe nu stiu daca o sa il iau chiar daca mi-l da ca am probleme cu stomacul si daca mananc ceva mai acru ma doare de vitamina c nici nu mai zic, am luat odata din aia cu propolis cand eram racita si ma gandeam ca nu imi mai revin.
Sunt curioasa ce iti da si tie vineri doctorul tau.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

miha mersi de raspuns.eu iau doar femibion si aspenter.sper sa imi dea tratament dr meu,desi cred ca ma va trimite tot la uscatescu.numai ca nu am cand sa ajung.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daena spune:

Buna fetele! Ne-am intors si noi din drumetie si am facut un dus iar acum cred ca ma-ntind in pat. Sunt rupta. Am facut cateva ore de drumetie pe langa niste cascade, am urcat si coborat mult si se simte deja la picioare. Dar a fost foarte frumos, am reusit sa imi mai iau gandul de la uratii ce trebuie sa vina vineri.
Miha, bafta, sa nu mai vina uratii!
Va pup pe toate, noapte buna!

http://www.fertilityfriend.com/home/3b06ed

Mergi la inceput

buna dimineata fete dau o cafeluta

va doresc o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata.
la mine inca nu s-a prezentat ciclosul si testul de azi dimineata, ca m-a mancat in fund sa il fac era negativ.
E clar ca intarzie iar, acum cine stie cat si de ce.
probabil de la chist.
Spatele burta nu ma dor nu am nici un simptom nimic, doar putin nervoasa.
Va doresc si eu o zi buna ca plec la scoala.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

neata,mihaimi pare rau de test.

Mergi la inceput